Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 454
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Да, сега ми излезе, ама намалени дрехи май не хваща , само на редовна цена. Поне при мен е така, то в кошницата ми е всичко от намаленото, та...

# 316
  • София
Благодаря, че споделихте за офертата. Аз комбинирах с код HM051 и се получи добре. Успешни покупки на всички Hug

# 317
Още хваща намалението от 15%. Аз се чудех цяла нощ за едни неща, но накрая ги поръчах днес Grinning

# 318
Някой има ли спомен миналата година дали пускаха някакво намаление за учениците?

# 319
Пускаха, да, онлайн и в магазините, но не си спомням колко % беше. По спомен беше 20, но може и да се лъжа.

# 320
На мен това намаление ми излизаше само за редовни артикули. Ми малко ми е, а и нямах време да ровя в тях, то цените им са надути за мен. Ако нещо пуснат или дадат код за намалените съм отделила някои неща, ама вече и на тях почнах да се чудя. Нямам време да ходя до магазин и плакна очи. Обикновено все нещо си взимах изгодно и поне се виждах става ли и как ми седи, дето се вика око да види и ръка да пипне си е друго. Няма да рискувам с поръчки за сега, то и парите са ми кът много, ама отслабнах с 15 кг някъде това лято и сега пък проблем, че ми се въртят дрехите (преди се оплаквах , че се надувам от въздуха и ошишках, ама и това е проблем сега)

# 321
Не можах да намеря профил за НМ051 и нищо не поръчах с тези 15%.

# 322
Вчера кода за 15 % не ми хващаше, сега като ви прочетох и влязох, гледам хванал че и БД и реших да нне съм капо и тамън да мриключа поръчката, бам стана 9 и не ми я прие Sad
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0669999001.html ей тези "гащички" набързо щях да пусна...оооо ама и м. бельо погледнах, но явно не съм ги добавил, защото ги нямаше в кошницата ?!
Та за тези гащи дали да ме е яд щах да попитам Simple Smile ?

# 323
  • Бургас
Аз за бебето пуснах няколко есенни неща.

# 324
Да, само за редовни цени беше кода, но мисля, че беше ясно- те са писали, че не се комбинира с други отстъпки, т.е за ненамалени неща, както и не важеше за специалните колекции (супер обаче, че който има код е успял с него да върже отстъпката, предполагам че е можело и с нова рег.) Не съм пускала поръчка, мен само -15% не ме устройваше, код нямам (или поне не съм търсила особено, че да намеря). Но пък като ми излезе съобщението ви писах, все за някой може да е било от полза.
Да допълня - не винаги, но доста често, такива кодове хващат до 9 часа на следващия ден.

# 325
  • Пловдив
По спомени от минали години офертата за ученици е била комбинирана, например: клин + блузка с дълъг ръкав за 17,90лв,  пола + блузка с дълъг ръкав,  долнище + тениска и подобни

# 326
Поръчах гащи (които може би ще са големи, че малкия номер някой ми отмъкна изпод носа), чорапи, пижама и два комплекта (клин + блуза) за госпожицата. Всичко това в 3 отделни поръчки, но късно се усетих (след първата), че мога да пробвам талоните с код от върнатите дрехи за рециклиране. Еми хванаха допълнителна отстъпка! Това споделям, за да знаете (ако има и други незнаещи като мен).

# 327
Мислех си за такъв вариант, но + нова рег., сигурно щяха да могат два кода да се въведат, но не ми се занимаваше...

# 328
  • Русе
Има 15% на дамските артикули до 6ти септември с код VALERIE15.
Пробвах, но не се комбинира с намалени артикули...
Скрит текст:

# 329
Но сигурно ще може с талон за дрехи или нова рег...

Общи условия

Активация на акаунт