Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 492
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, какво ви е мнението за тази рокля:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0909370001.html

По принцип нося S, тази на видеото изглежда много широка. Ако взема XS в раменете според вас много ли ще е тясна? Виждал ли я е някой на живо в магазин?
Пише, че манекенката е висока 178, аз съм 165. Надявам се да стигне малко над коляното.
Мерих я днес и я поръчах, много е сладка, но определено е доста широка. Аз ще я нося с колан на талията. Мерих размер XS. Висока съм 160 и ми идва до коляното.
Ето как седи с коланче

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 23:01 от Bubolita88

# 466
Супер ти стои, Буболита! Но такава празна и подредена пробна не е гот, не си бързала явно. 😂

# 467
На мен никога и нищо не ми пращат, като кодове и бонуси((
На нищо не прилича това, добре че тук пишете за някои и понякога ми хваща.
Просто са ме отсвирили, ще се жалвам пак.
Рокличката много хубаво стои, харесва ми.
Искам да поръчам зимни боти, ама да не се пързалят, даже едни си бях харесала, но нямаше моя номер, после пък го закъсах нещо финансово и те така...сега и код нямам, бе мъка ми е.

# 468
Много хубаво ти стои роклята Simple Smile

# 469
  • Бургас
Мистик, моя тийн също е S, даже отива към М.
Но и аз от Wikiki му взех две долнища за по 14-15 лв. Едното особено е от страхотно трико, другото прилича на НМ-ските. Преди месец го облякох за училище, че нищо не му ставаше. И суитчери имаше много хубави, панталони... Проверявай при тях.

# 470
Както и м от мъжкото в пепко ( умалено е).

# 471
  • Пловдив
Мистик, моя тийн също е S, даже отива към М.
Но и аз от Wikiki му взех две долнища за по 14-15 лв. Едното особено е от страхотно трико, другото прилича на НМ-ските. Преди месец го облякох за училище, че нищо не му ставаше. И суитчери имаше много хубави, панталони... Проверявай при тях.
ама при мъжката номерация ли търсиш?
Гледах мин.месец и нищо не намерих на такива цени.

# 472
  • Бургас
При мъжкото да. Ей тези двата му ги поръчах за физическото. Черния е страхотен.

Аз редовно ровя в сайта, най-вече заради бебето. От НМ почти не поръчвам вече.

# 473
Искам да поръчам зимни боти, ама да не се пързалят, даже едни си бях харесала, но нямаше моя номер, после пък го закъсах нещо финансово и те така...сега и код нямам, бе мъка ми е.
Фани, това е кодът HM051. Пробвай, може и да хване.

# 474
Фани, това е кодът HM051. Пробвай, може и да хване.
Този не ми лови, благодаря ти. Пробвах още , като писахте, ама не става. Проверих си по имейлите, не са ми пратили нищо на никой от акаунтите, поне активирах пощите))
Иначе един код с някаква дума бяхте сложили и той ми хвана , та поръчах гащи и сега съм се обзавела за есен-зима, доволна съм , поръчах номер по-малки и са ми точни, качеството също е добро ми се вижда 12чифта за 36лв с безплатна доставка, приключих с бельото. Миналата година на потничета се бях хвърлила и сега имам доста , та...чорапите и те са ми наред, само ботите ми липсват. Пуловерите май повечето са за смяна, много на фъски ми станаха нещо, то един сезон и вече не са добре, ама може и да карам тази зима с тях. То не виждам какво да взимам,  имам нужда , но не е фатално, ако пак ни затворят особено...

# 475
Изгубих ви... Уж се записах в темата, но са ме изтрили,не съм от чувствителните и няма да плача,де Simple Smile
Така, мернах в темата за този код и намерих три акаунта с него, може и още да имам, но три са ми достатъчни и не рових повече.
Поръчах детски - офертата - 20%и кодът НМ051- намалява се, но не 20%+25%. Яке ръст 170 см от 59,99 става 44,90 лв. с безпл. доставка.
Взех и яке 164 см тъмночервено, дебнах го от 14,30 ч до полунощ, докато се появи бройка. Пак с кода и офертата за детско.

# 476
  • София
Аз пък си поръчах от детските боти. Сега и ако кажете, че стават ще съм доволна за момента 😊
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0896284001.html

Снощи за момент се бъгна сайта и ми даде БД, но аз реших да сменям адреса за доставка и всичко отиде ....  😣

# 477
Фани, ти нали скоро купува едни боти? През пролетта май беше?

brayan__, имам подобни, не съм ги носила обаче още.
38 номер са моите, иначе от дамското нося 39.

# 478
fanfanito, не си сама в разочарованието си от НМ. Мен редовно ме пренебрегват.
Освен това от миналата година дебна едно яке за малкия, така и не го намалиха, те номерата ще свършат, а цената си стои.

# 479
И аз съм без код, ама ми е все едно. И без това има само някои неща, които ми трябват за децата, ама хич не държа да са от НМ. Ще ги търся другаде.

Общи условия

Активация на акаунт