Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 488
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Фани и при мен не хваща кода, няма да поръчвам докато не хване .... някога някой код

# 481
  • София
Bubolita, много хубаво ти стои роклята и със здраве да си я носиш. Аз докато се намоткам и XS свърши Sad

DeVa, благодаря за коментара. Предния път с кодовете поръчах един чифт детски кецове, но ми бяха големи. Дано тези са ми ок. Аз нося по принцип 37н. и него поръчах.

# 482
Брайън, до модел е. Дано да не са ти големи.
Тези сандалки, които показах, също са 38, но леко ми стърчи палеца. Не е проблем за сандали, но все пак са леко малки.
Обаче пък ботите и едни еспадрили са ми супер, даже ми е свободен отпред крака.

# 483
  • Mostly in my mind
Пуснах една бърза поръчка. Почти 30% дойде намалението в крайната цена заедно с дългуча.

# 484
На НМ пижамите за момичета не мога да разбера как са моделирани. На дъщеря ми взех наскоро една, която горе е добре, долната част - идва за сега голяма, но ако оставя за понатам пижамата- горната ще късее и ще се оголва кръстчето ѝ. Миналата година беше същото с други техни пижами.

# 485
  • Варна
Момчешките са много хубави - тесни и дълги. Откакто ги открих други пижами не купувам.

# 486
fanfanito, не си сама в разочарованието си от НМ. Мен редовно ме пренебрегват.
Освен това от миналата година дебна едно яке за малкия, така и не го намалиха, те номерата ще свършат, а цената си стои.
Ами аз преди се бях обадила за размери на нещо си. Та..между другото по телифона си изплаках болка и разочарование , че съм пренебрегната, ми...да си кажа. Момчето много притеснено ми каза, че имам много профили (което не е вярно, кат ви чета съм бяла лястовичка, ама ей-на как ме белязват) . Та...хъката-мъката, ми даде тогава намалението , по-точно направи поръчката с намаление. Та..сложи го в кошницата, обади се за размера нещо да питаш и спомени , че са те пренебрегнали. Ми така де, в Библията си пише "Искай и ще ти се даде", та...и аз така.
Боти взех есента миналата и съм много доволна от подметките, ама поръчах 37 номер, то те като ботушки, по-високи са , но ги пишеше боти. Сега съм се спряла на подобни кафяви (по-ниски са, действително боти, но със същата подметка и ми харесват), с ципче обаче , велурени са и това не ме много устройва, ама го приемам. И без това кафяви ми трябват за едни връхни дрехи. Ама... искам 38 номер този път, пък не винаги го има, а кога го има...или не са намалени, или нямам код, или нямам и пари , та...само се остря.

# 487
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0895010001.html
Здравейте, някой може ли да каже, тези кецове с бутафорни връзки ли са и заслужават ли си изобщо?

# 488
Не ща да ми дават код, защото поръчах онзи ден едно яке за доста солена сума и ако ден след това ми бяха изпратили код, щях да откача от яд. 😂

# 489
Стрина Калина, ако не си заплатила с карта предварително поръчката, може да я откажеш на куриера и после (с евентуален код) пускаш наново избраните артикули.

# 490
Здравейте,
Обувките им как са като качество, знам че много се е коментирало, но сега съм в чуденка за едни боти челси и ще бъда благодарна ако се отзовете.

# 491
  • София
...
Намерих, че важи. Но не мога да изтрия поста.

# 492
  • Пловдив
Момичета, намалението от 20% на детското, важи ли и онлайн? Останах с впечатлението, че не.
важи...поне така пише.

# 493
В петък ми е дошло....горното.
Не знам как да го нарека точно...палто го водят, но е тънко..за сега е според мен.
Харесва ми. 36 номер ми е точен. Силно вталена кройка е в кръста..което е плюс за мен. Нещо като букле е материята. Свежарско стои. Дебна го отдавна. Само синьото бе намалено на 64 от 109 лв. Но аз тъмно не искам..  не ми ходи. Исках това.

Малко снимки..на парче, но все пак

# 494
Стрина Калина, ако не си заплатила с карта предварително поръчката, може да я откажеш на куриера и после (с евентуален код) пускаш наново избраните артикули.
Бях принудена да поръчам, че ми трябва за подарък. Но ще имам предвид тази практика, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт