Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "АД" в контекста на разговор?
Какви са мненията за цезаровото сечение и обръщането на бебето?
Кои са препоръчителните магазини за бебешки стоки в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "АД" в контекста на разговор?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и обръщането на бебето?
Мненията относно цезаровото сечение и обръщането на бебето варират. Някои майки споделят своите лични преживявания, като подчертават важността на консултациите със специалисти и изслушването на техните препоръки. Има различни гледни точки относно предпочитанията за начина на раждане, като се подчертава значението на информираността и вземането на решения, които са най-добри за майката и бебето.
-
Кои са препоръчителните магазини за бебешки стоки в София?
-
Каква е цената на ВИП стая в Шейново?
-
Каква е цената на извличането на стволови клетки от пъпната връв?
. 

...днес ходихме с моя мъж до Пловдив
и направихме една обиколка из Хиполенд-а...останах много доволна от облужване и най-вече от това, че всичко е събрано на куп...като за начало изкупихме почти цялата серия на Бюбхен, комплект за изписване, 2 бодита с дълго ръкав4е, стерилизатор на Авент с 2 шишета и най-важното количка за бебо
-наследени са от мен. Е, баща и изрази съмнения че ми е наследила и стърчащите уши, но по тази тема не смятам да задълбавам
. Иначе сме добре- единствения проблем, който борим е свързан с упорството на татето ни....Абе не ще тоя човек да разбере че ще купим точно количката която си избрах още от пръв поглед и това си е !!!
Сега само хабим време и нерви обикаляйки магазините и оглеждайки колички, които никога няма да станат наши... Нали се сещате, че мотива за отказа му е само финансов, ама аз ще приложа тежката артилерия : ще му обещая да изгледам във въпросното возило поне още 1 бебе и работата ще се оправииии !
...а като ги гледах тези сладурски дрешки и като не мога да преценя малко ли ще е, голямо ли ще е...чак паника взе да ме обзема...мисля следващия път да взема една приятелка, която роди февруари, че поне да казва от какво имам нужда като за начало...
И аз скоро ще кача снимки на покупки, сега ще гледам твоята буба..
...обзе ме малка паника, но пък иначе е много приятно...
Живея на ет.4 без асансьор, нямам шофьорска книжка и ще се мъкна по Г.Т. та в тая връзка поисках лекичка количка, която да има
...все пак госпожицата с дълги пръсти заслужава тази красота, а майка й тази лекота...
как сте момичета