Разходки навън с ревящо бебе

• 5 139
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Какво ползвате за коликите?
Аз използвах капките Infacol много добре действаха.
Ние от инфакол се запекохме яко, минах на абоколикен, и е по добре..

# 31
Леле колко познато ми звучи. От къде ли? Малката направи 4 месеца, но още изпитвам ужас от онзи период. Нищо не помагаше. То рев, то чудо. Отвореше ли очи, отваряше и уста. Чувствах се сигурна вкъщи, не исках да излизам. Мъжа ми ме караше, аз само дето не ревях, не исках. Страховити колики, какво ли не дадохме, подобрение никакво или мизрно. Кум третия месец все по-малко ревеше. Като започнахме да вдигаме количката да вижда се поукротиха нещата. Пак пръцка (има някакви колики), но значително по-малко.
Имаче пробвахме всичко, носене на ръце, полегнал тигър, ергорница имаме.. Нищо. Не се плашете. Само спокойствие
Сега вече излизаме спокойно, но е на 4 месеца. За спокойствие - минава периода, но много търпение иска. А за още по-голямо спокосйствие пак започна с дивия рев. Тръгнаха зъби...

# 32
Само да споделя, че тези дни имах възможност да пообикалям из парковете и установих, че повечето деца, които вече са в "седналия" кош са спокойни и не плачат!
Видях само едно детенце, което протестираше и мрънкаше.
Другите повечето просто гледкаха, но мирно и тихо.
Имаше даже някои, които спяха. Grinning
Много се надявам, че има светлина в тунела. Предполагам към 6-7 месец трябва маааалко да се успокоят нещата. Дано!

# 33
Само да споделя, че тези дни имах възможност да пообикалям из парковете и установих, че повечето деца, които вече са в "седналия" кош са спокойни и не плачат!
Много се надявам, че има светлина в тунела. Предполагам към 6-7 месец трябва маааалко да се успокоят нещата. Дано!

Явно съм от късметлийките. Моята госпожица навън ли е 100% спи или ви лежи,а е на 8 месеца. Слагала съм я да седи,но пак заспива и си я слагам да си легне.

# 34
Rumyana, и аз се надявам на 8 месеца да сме така, или поне да стои и да си зяпа без да плаче.
Но сега е на 2 месеца и половина и е малко драма с излизанията. Simple Smile

# 35
Един съвет. Когато сменихме коша го бях обърнала към мен, да ама голямо тръшкане беше. Явно детето му беше писнало да ме гледа по цял ден Grinning Обърнахме го по посока на движението и беше голям кеф. Е, кратка беше радостта само няколко месеца, ама това е друга тема.

# 36
Днес видях едно момиченце изправено в количката,бащата на ръба на нервна криза я държи,тя маха на всеки срещнат,голяма сладурана,ама горкия татко...
Рокет,напред им е интетесно,моята как Сийка  все гледа надолу към краката си,толкова вижда от околния свят в тая жега,много и е интетесно,като й се доспи е ревала,напоследък помънква малко и заспива.Най-обича да й прибера сенника и да киризи нагоре ,то са все пак листа,клони,сгради,чайки и всичко това в движение.Много се радва и пищи от кеф даже,но го правя на дебели сенки или в морската.Ще се оправи положението,търпение само Blush

# 37
Какво ползвате за коликите?

Когато усетих, че има нещо като колики, давах Саб Симплекс и лесно излизаха газовете отвсякъде.
Преди това схемата беше Био Гая 5 капки в следобедното хранене, защото по това време най-често се появяват колики, а при другите хранения капвах Био Амика. Направо в устата, абсорбират се по-добре.

# 38
Здравейте!
Дъщеря ми е на два месеца и все още си има колики. Много рядко са били силно изразени.
Първите няколко седмици имаше момент, в който не се отделяше от мен и от гърдите ми. Не сучеше през цялото време по скоро ме използваше за залъгалка. Казах си, че е много малка и и позволих. Това отмина и започнах да я водя на разходка, като спеше по 3-4 часа без проблем както навън така и вкъщи. От няколко дни обаче ситуацията със залъгалка започна да се повтаря. Не иска нищо друго, няма вече дълъг период на сън. Спи по 2-3 пъти на ден за има няма половин час и то само ако я оставя във възглавницата за кърмене. Сложа ли я в леглото веднага се буди и започва истеричен рев. Навън ми направи същия номер, добре че си носих престилката за кърмене и успях да я успокоя.
Моля Ви ако някоя е имала подобен проблем да сподели как се е справила. Временно състояние ли е или да предприемам мерки и да се опитвам да я отуча. Не смея да я изведа навън, понеже най близкия парк е на 20 минути пеша от нас, а не мога всеки ден да сядам по оградите и да се мъча хем да я накърмя, хем аз да се скрия.
Благодаря Ви предварително!

# 39
Това висене на гърдите звучи като скокове в растежа.

Да не ви отчайвам, но кратките дремки са често присъщи за бебетата. И после успяват да ги консолидират в дълги дрямки чак към 6 месеца. Моето беше такова. До 2+++ месеца спеше само в слинга денем, но спеше по много. После отказа слинга и започна да спи в кошарата, но по максимую 45 минути. По повече от 45 минути започна да спи на 5++. Но може при Вас да не е така. Всяко е различно.

И също, не се притеснявайте да си храните детето, където Ви свари гладът. Това е гладно новородено, няма нищо срамно. Напротив, това е грижовен акт на майката.

Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт