Ползвате ли аспираторчета за нос?

• 2 052
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Имам на НУК и го ползвам доста успешно, макар че на него не му харесва особено проседурата Rolling Eyes

# 16
  • София
Купих го, обаче не съм го употребявала много. Използвам клечки за уши Simple Smile)

# 17
Имам, използвах го няколко пъти, но Вики много реве и спрях. Капя й физиологичен разтвор в носа и чакам да се покаже сополче. После го почиствам с клечка за уши.

# 18
 Имам, но не го ползвам, защото бебо не позволява даже да го доближа  Mr. Green. Ползвам Стеримар и каквото успея, почиствам или със салфетка или с тампонче за уши. Чувала съм, че на Чико били добри.

# 19
  • Букурещ
Имам на Чико, но от известно време не го ползвам. Филип като го види започва да пищи и става невъзможно.

# 20
Имам и го ползвам на всяка хрема. Peace

# 21
Ползваме. От как  се е родила това ми е основен начин за вадене на "съкровища".
Ако не иска, закриваш с ръка очите и действаш много бързо  Mr. Green докато се усети, ти се извадила каквото има.

# 22
не, почиствам с тампон за уши

# 23
Да,ползваме го като се наложи,засега дребната ми позволява  Simple Smile

# 24
И аз така и не се научих да го ползвам  Whistling
Peace

# 25
Имам на Chicco, но не ми върши работа.

# 26
  • Варна
Имам, но не го ползвам.
Peace

# 27
Абе имам един на Нук, един път го ползвах и Денито така се разплака, че повече изобщо не съм го ползвала.
Когато се налага, използвам клечка за ухо.

# 28
  • Sofia
Ползвах го неуспешно 2 пъти докато Вики беше бебе. Нещо не успявах да изтегля каквото и да било от носа му и само го мъчех. Сега мисля даже да не взимам такъв, ще пръскам със стеримар и толкова.

# 29
Имам на Чико и го ползвам успешно.

Общи условия

Активация на акаунт