Ползвате ли аспираторчета за нос?

• 2 050
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Първо бях купила на Нуби или Нук, не съм сигурна. Въобще не влизаше в употреба. Много беше къс накрайника. Всмукваш, всмукваш - нищо. Започнах да търся с по-дълъг и попаднах на Чико, който е с допълнителни два накрайника /е, единия го изгубих в мивката, докато го миех Weary/.
Та от Чико-то съм много доволна и го ползвам успешно и аз - или след баня или след като пръсна Humex. Понякога създава проблеми, реве, тръшка се, но като го издебна след хранене или когато е спокоен ми дава, стои и се смее.

# 31
Имам аспиратор на Нуби. Първо капя физ. разтвор да се размекнат сополките и да се отлепят от нослето, а после сополосмучене .... Mr. Green

# 32
Ползвах го до преди 2 месеца.Сега синът ми само като го види и се започва едно ритане ooooh!обръщане,просто е невъзможно да му почистя носът с него.
Иначе съм доволна,не сме имали проблеми с пукнати капиляри.

# 33
  • София
не ползвам, от лекари знам, че при използването му лигавицата се раздразва допълнително и положението став много по-зле.
Прави парни бани, промивки с физиологичен р-р - пръскаш след 10 мин с клечка за уши почистваш навътре в нослето и пак пръскаш, доста излиза така, капки за нос...

# 34
Да, имаме на Чико, докато беше хремав ми вършеше чудесна работа! Първо му пръсках Стеримар и като текнат сополите ги издърпвах с помичката!  Laughing
И аз така, но само ако сополчето е почти излязло - иначе не става...

# 35
Ползвах съвсем в началото, но нещо не се справях и си продължих с клечките за уши и сега така си чистим носа.

# 36
Ползвам още от както се е родила малката Peace Много съм доволна, но се научих как да го ползвам- притискаш едната ноздричка, докато в другата е накрайника на аспиратора, а самата помпичка притискаш с пръсти, пущаш я и тя засмуква Crazy
Удачна е при обилна хрема или течни сополки Whistling

# 37
Имам на НУК и го ползвам доста успешно, макар че на него не му харесва особено проседурата Rolling Eyes
Peace

# 38
  • Бургас
Благодаря на отговорилите в темата. Simple Smile Чудех се дали ще свърши работа едно аспираторче в момента, защото са много хремави с гъсти сополки, трудно дишат. Ще пробвам и това изтезание, че иначе се мъчат милите с тези запушени носове. #Crazy Те така или иначе като ме видят с клечките или с кърпичките и започват да ритат и блъскат.
А иначе и аз като бяха по-малки обикновено ги почиствах с физиологичен разтвор и клечки за уши.

# 39
  • София
само от Чико съм доволна.С такива сме от раждането на сина ми.Почти всеки ден го ползваме...
Без него идея нямам как щях да мупочиствам сополчетата...
На Камера са ужасни аспираторите да кажа...А и Чикото си имат капачица,онези нямаха...

# 40
Да, аспираторче на Chicco, ползвам го винаги когато е необходимо.

# 41
Аз ползвам клечки за уши.

# 42
  • Пловдив
Имам на Чико, но и с двете не успявам да го приложа - много рев, много нещо ...
Ползвам клечки за уши   bouquet

# 43
Имам но не го използвам.Само разстройвам детето иначе никаква работа не върши.

Общи условия

Активация на акаунт