Майче, честито и леко бременеене!
Това ме подсеща да питам" Има ли още неоциклени мами като мен?
В Карлово има панаир, т.е. люлки, въртележки, сергии и мн мн цигании...Бяхме с малката, купих й едно мн готино яке само за 10 лв. Има и снимки, но ще ги кача утре. Боядисвахме хола в събота и затова бяхме изнесли всичко и нямахме комп и нет. И тъй като си пазарихме майстор, човека работи до 23 часа, ама свърши вчера, та днес успях да изчистя и прозорците измих. Сега остана да подредя всички джунджорийки по секцията. А като ще имам и помощничка, сигурно ще се забавя доста. Боядисахме в три нюанса на портокаловото-тавана най-светъл, три от стените - по-тъмни и стената, на която е камината - най-тъмен. Малко наизуст го измислихме, но взе че се получи.
От сряда тати е в отпуска и ще използвам да си направя изследванията, които ми даде личния лекар. Някакви рутинни кръв, урина и цитонамазка за нашия набор.
Това е от мен. Сега ще разгледам какво се е случило из форума за два дни.

все още не мога да преценя дали ми харесва новия режим на кейти или не. важното е, че пак си спи по 10-12 часа, но не съм свикнала да ставам в 8. или по-скоро не съм свикнала да лягам рано. 
Ние не сме купували и нямаме и намерение да купуваме 
по 6,50 ввро на час и ако Саши ходи там сутрин по 4 часа ще ми струва около 520 евро на месец, следобед още 4 часа на гледачката около 300 евро
доста скъпо ще иzлеzе. Просто тук са свикнали да си стоят по къщите и да си гледат децата и няма никакви нормални ясли
Беше много интересно 
И Петра доста неща е научила за тая седмица 
Като искаш да отбиваш просто почвай да пропускаш първо сутрешното кърмене, след седмица и вечерното. Разранените зърна ги мажи с Гармастан! Не ти трябват хапчета, освен ако получаваш запушвания, температура, мастит .... Ама и тези неща се оправят без хапчета за спиране на кърма. Към тях се прибягва, когато нищо друго не е помогнало!