НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 791
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
добро ви утро!
този нов режим ще ме съсипе. не съм ставала по-рано от 10 часа, откакто спрях да работя - има-няма 3 години. 7 часа ми се вижда нощно време. добре че поне вече мога да пия сладко кафенце   food010
дуду, и кейти не пълзи. много се ядосва като застане по корем и започва да пищи. явно ще пропуснем тази фаза.
как се справяте с миенето и немиенето на всички интересни неща за бебешката уста. мия играчки, подсушавам, а като се обърна кейти захапала най-прашния кабел. на разходка изхвърля всички играчки една по една. после си ги иска, чистя нещо с мокри кърпички, ама....
за ясли и не помислям. имам някакви кошмарни неосъзнати спомени от моите. лошото е, че вече ми писна вкъщи и ми се вижда с хора. работи ми се в офис с колеги, ама и това няма как да стане.

# 106
Добро утро.

Аз съм цяла седмица без дете и съм като отвързана направо.
А вкъщи ми едно такова странно тихо и пусто. Но утре отиваме на вилата да си го вземем.
Тази седмица успях да й напазарувам дрешки есенно зимни и съм много доволна. С тази работа не ми остава много време да обикалям по магазините затова използвах почивния ден в сряда за тази цел.
Василенка вече прави по няколко крачки самичка и естествено каквото й се изпречи на пътя трябва веднага да бъде изследвано.

Ние не сме кръстили още Василенка и започвам да обмислям да направим кръщене и рожд. ден в едно. Има ли и други решили да направят така?

Хадйе лек и слънчев ден.
 Grinning

# 107
  • София
Добро утро!
 Ние сме от будещите се в 7, но ходим до градината на разходка сутрин, та чак сега сядам. Сутрин ми трябват поне 20 мин за кафе пред компа във форума иначе съм крива цял ден. Събота и неделя ми е много гадничко. Има ли други пристрастени като мен?
За кръщене - ами не си падам по тези мероприятия и ще пасувам.

# 108
елена, има, има....чак мъжът ми се сърди и казва, че си гледам детето от компютъра. ама при толкова малко забавления. затова ми е много скучно като темичката тук пустее...
хайде поспамих  малко  Mr. Green

# 109
  • Gabrowo->Sofia
добро ви утро (то станало добър ден, ама нейсе!)
Елена, защо ти е гадничко събота и неделя? Иначе за пристраствяване - има много и аз съм межу тях. От няколко дена съм пристрастена към една проста игричка, в която си редиш нещо като скъпоценни камъни, много увлекателно, ама няма времеееееееее
Яслата и аз я мисля като вариант. Аз на ясла не съм ходила, та нямам лоши спомени като Юка, ама и да имам друг вариан няма. Бабите на на по 100-200 км. Ванката при тях няма да пратя, а тях в къщи ги неща (не, че са лоши, ама ми е по-добре като ги виждам веднъж на месец-два. Така по-ни обичат и не смеят да ми се месят)
Дуду, Ванката и той не ще да пълзи, а отдавана ходи с помощ (надявам се скоро и без помощ за повече от 5 стъпки).  Всяко бебе си е със свой номер.

# 110
Привет и от мен  Wink
Аz таzи нощ не спах особено много , но не беше zаради Сашко , просто ми се въртяха гледачки и ясли в главата ... мира нямам. Яслата която посетихме (с поънормални цени, но от 2 год. въzраст) беше много хубава, имаше помещения zа 4 групи с всякакви играчки, кътчета и стаички, фиz. салон с всякакви джаджи да не скучаят преz zимата, огромен двор ъ градина с мног осъоръжения и игри , имаха колела и тротинетки иzобщо всичко .... и една голяма кухня с подредени под ъгъл неща zа големите и същите zа малките (нисички) от другата страна (печка, миялна, плотове, шкафове, съдове, подправки и какво ли не) zа да се учат да готвят, имаше и стая в която да работят с глина , бои и да творят и да се мацат на воля ... Да но нямаше стая с креватчета zа спане  #Crazy само няколко матрака, да си лягал кой когато поиска нямало режим  Sick и нямаше топъл обяд (от7Ч30 до 14Ч00 )  Sick Sick Дават им бисквити, мюсли, мляко, zеленчуци, плодове, но нямат топла храна  newsm78 Та се чудя моя мъник как ще го преживее  Sad
Иначе и Саши не пълzи , под опитва имам в предвид , че опитва, но още не може   Sad
А оборка и той прави и какви ли не боклуци пъха в устата (оскубана трева, клечки , пясък ...) аz вече го оставям , не мога да се надхитям непрестанно с него. Съседката каzа, че и нейните лапали и каzа Ohne Dreck kein Speck ... с две думи беz мръсотия няма сланинки или нещо такова .
Тити, zа да получи някой осенение, първо трябва да му се явиш с цялата си прелест  Crazy Докато бърничкаш иz интернет пусни тук там някое реzюме и да видим  Wink
Снощи преz нас мина някаква буря, много силна, събори сума ти дървета и керемиди, добре, че я усетихме и се прибрахме набърzо от басеина  Wink
Лек ден и от утре ние тръгваме по винените панаири  Laughing почна се  Wink

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 10:16 от vivita

# 111
кайн шпек, хахаха Simple Smile

мойто резюме не е за показване хич. Абе скоро няма да проработя, не и преди да се установим в конкретен град Simple Smile за пристрастяване към компютъра най-добре е изобщо да не говоря  Whistling

Кръщене не обмислям засега, кръстница имаме, когато й се доправи кръщене на нея, тогава.

# 112
тити, ти си била мног оскромна  Wink не става така  Laughing дай реzюмето на един литератор да поратzегли локумите и после пускай насам натам  Hug

# 113
  • София
Ами аз събота и неделя имам повече работа от всеки друг ден - като се има предвид и това, че съм свела чистенето до минимум. Сутрин вместо в чистата всекидневна да си седя само с чашка кафе, аз правя закуски, слагам маси, правя фрешове, млека с нес и изпълнявам всякакви прищевки. На компа сме се разбрали никой да не виси през събота и неделя.
Хайде до скоро, че ме викат да ставам (разбирай бебето реве)

# 114
добър ви ден
ние май преминахме гадния етап на нощното стряскане, вчера заспа в 8 яде в 11,30 и в 2,30 и после чак вм  8часа а кова спане не е имала никога даже като новородено, направо съм много щастлива, и свежа
пожелавам на всички които сега подкарват този период да мине много бързо
за яслите ще мисля догудина, записала съм я но дали ще я дам още не знам
лек ден

# 115
  • Sofia
Здравейте мами,
От 18-ти сме официално на кухня.
Относно лазенето,Йоско също не лази.

# 116
Здравейте и от нас.(
Кити лази и вече ходи вси по - уверено. Започна вече и праговете да преминава, но стълбите само с мама или някой, който да я държи и за двете ръце. Ама като види вратата отворена и хуква към тях - и  двете къщи на два етажа, та стълби има в изобилие. И направо оставам без крака - нагоре надолу. Иначе тя се заиграва и то а дълго, но сега мен ме е страх да не падне   като ходи и
все я дебна и стоя до нея. Дано не свикне с моето присъствие и после като се приберем да имам проблем с това. Във Варна съм и направила кът, където да си играе без да се притеснявам, но тук има много опасности.
Майче, честито и леко бременеене. Направо си за медал. Аз още не искам да чувам за второ дете.
Кити продължава да се буди през 30 мин. нощем. Вече ходя и се олюлявам. Юка, то 7 часа и за мен беше нощ, но вече се радвам ако спи до 7. Иначе все в 6-6,30 сме станали. Дали ми се събират и 5-6 нощен сън не се знае. Cry
ще давам Кити на ясла. Ако я приемат де. Просто нямам друг вариант- бабите са работещи и не могат да дойдат, а аз няма да изпратя в Павликени и да не я виждам със седмици. А на работа трябва да се върна, като ми изтече майчинството, че с тези заеми сме живи умрели от глад.
Аз се олях. Чао за сега.

# 117
  • София
Здравейте и от нас,

ама много сте писали днес. Wink
И аз се признавам за напълно пристрастена към форума и изобщо към компа....
На ясла няма да го давам, на градина направо...ако има места...Wink

За кухня - надявам се да намеря нещо, тъкмо ми бяха казали една в стрелбище където записват без чакане и сега наново трябва да търся някъде ако има около спартак - там се местим другата седмица Wink

Ново друго при нас - много се радва малкото да ме тъпче с бисквити - хваща една и изключително съсредоточено почва да ми я тика в устата докато не я изям...сега се учим, че трябва да ме изчаква да си сдъвча....ако и той така послушно ядеше като мен грешка нямаше да има. Но освен бисквити се опитва и разни др неща да ми дава да похапвам - например кабелчета или играчки...май малко се засяга като отказвам Wink

И въпрос - като му дойде времето...в смисъл малка по-натам чудя се дали може да прескочим гърнето и направо с една малка чиния да се учим на правилното място....???

Бубе - остави я смело да ходи ще се удари няколко пъти, ще падне още толкова, пък после трябва да се сети сама да внимава къде се движи. Не й обезопасявай прекалено терена да свиква от сега, че е по0добре да внимава с движенията....Wink

май за сега толкова.....

# 118
  • Gabrowo->Sofia
И въпрос - като му дойде времето...в смисъл малка по-натам чудя се дали може да прескочим гърнето и направо с една малка чиния да се учим на правилното място....???
бубу, мнооооооооооооооооого време ще мине преди да станат достатъчно високи, та да пишкат като татковците си  Wink иначе за акането мисля, че нищо не пречи направо на бебешка седалка на тоалетната (когато е достатъчно стабилен да седи там и без особено желание да скача от високо).

# 119
  • София
Здравейте,

Отдавана не съм писала, но малчо не ми оставяше грам време. Вече съм на работа, а той е с баба си и още се адаптираме и двамата. Сравнително добре го понася, на мен като че ли ми е по-трудно. Иначе той лази, изправя се, пляска с ръце за браво, казва мама, баба, ей ей и разни други неразбираеми думи. Това с нощния рев Калоян го прави от 3-4 месеца почти - по 3-4 пъти на нощ и съответно по толкова се и кърмим. Но цицата е единственото с което мога да му запуша устата, нищо друго не признава.
Майче, поздравления за новината. Леко и безпроблемно бременеене и раждане.
Между другото за тези килимчета пъзели нали за Цар Симеон става въпрос? Защото тя не се пресича никъде с Витоша, та се чудех аз ли нещо не ъм разбрала.
Исайкова и Калоян все още няма зъби, а като се сетя от както направи 6 месеца започнах да го набеждавам, че ще излизат. Чак вече започвам да се притеснявам.
Ами това е от нас за сега.
Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт