НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 787
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И въпрос - като му дойде времето...в смисъл малка по-натам чудя се дали може да прескочим гърнето и направо с една малка чиния да се учим на правилното място....???
бубу, мнооооооооооооооооого време ще мине преди да станат достатъчно високи, та да пишкат като татковците си  Wink иначе за акането мисля, че нищо не пречи направо на бебешка седалка на тоалетната (когато е достатъчно стабилен да седи там и без особено желание да скача от високо).

ами ако има нещо като стъпалце.... newsm78

# 121
  • Gabrowo->Sofia
ами ако има нещо като стъпалце.... newsm78
ми от де толкоз акъл да се сетя  doh , така сигурно става

# 122
  • София
то и аз не съм наясно, просто с чудя защо да го уча на гърне като ще трябва после да го отучвам....

# 123
  • София
Сетих се още нещо. Имаме голям проблем с подстригването. Подстригвахме го 2 пъти с машинка (последния път преди 2 месеца и половина), но тогава даваше. А сега косата му е ужасно дълга, но както чуе машинката и започва да реве и да се тръшка. А трябва около 10-20 минути да се залише поне. А като плаче ме е страх изобщо да започнем да не остане наръпан. Идея нямам как да го прелъжем. Някой имал ли е подобен проблем newsm78 ?

# 124
  • Sofia
Сетих се още нещо. Имаме голям проблем с подстригването. Подстригвахме го 2 пъти с машинка (последния път преди 2 месеца и половина), но тогава даваше. А сега косата му е ужасно дълга, но както чуе машинката и започва да реве и да се тръшка. А трябва около 10-20 минути да се залиже поне. А като плаче ме е страх изобщо да започнем да не остане наръпан. Идея нямам как да го прелъжем. Някой имал ли е подобен проблем newsm78 ?

заведи го на фризьор,аз така правех със щерката.Иначе няма подстригване,а тя имаше едни пружини.......Simple Smile

# 125
  • София
Сетих се още нещо. Имаме голям проблем с подстригването. Подстригвахме го 2 пъти с машинка (последния път преди 2 месеца и половина), но тогава даваше. А сега косата му е ужасно дълга, но както чуе машинката и започва да реве и да се тръшка. А трябва около 10-20 минути да се залиже поне. А като плаче ме е страх изобщо да започнем да не остане наръпан. Идея нямам как да го прелъжем. Някой имал ли е подобен проблем newsm78 ?

заведи го на фризьор,аз така правех със щерката.Иначе няма подстригване,а тя имаше едни пружини.......Simple Smile
Ами мисля си, че ще ореве светосиите. И кой ли фризьор ще го изтърпи. Може и това да пробвам ама не вярвам да има ефект.

# 126
  • Sofia
Didi,в кой квартал живееш?

# 127
такааа:
на ясла ще се ходи - няма как с второ бебе у дома ще е зверилник пълен.
кръщене - ще правим, но още не ми е дошло идването.
пристрастяване към компютър - малко се бях поуляла, та затова качихме машината на втория етаж, за да си имам спирачка.
работа - като гледам как вървят нещата, няма да се връщам във фондацията, в която работих поне още 2.5 години. с новото бебе ще е невъзможно. но ще продължа да работя в къщи. и без това приходите от редактирането са ок. 2 пъти по-големи от тези, които идват от бачкане с хора с увреждания. и е по-приятно, всъщност.
диди - м. луиза. аз витошка казвам на целия булевард от гарата до иван вазов.
отивам да се разпиша и в другата си отчетна тема  Wink

# 128
здравейте
за гърнето, има едни като детски тоалетни чинии, мисля когато малката започне да ходи, да и купя такава и да и я сложа в тоалетната,
откакто заспива вечер в 8 ми е много готино, и ако спеше цяла нощ още по добре
нур изобщо не внимава, стои права до легло, аз зад нея за да не падне, тя подскача и си удря главата в страничната табла, не можах да я предпазя, по добре да и сложа каска и да я оставя да си се самообучава като е такова диване
цялото лице и е в одрасквания и синки, а още не е проходила и не е и чак толкоз падала, представям си като тръгне да щъка,
за подстригването, мисля че и при фризьора ще е рев, защото явно в момента го е страх от звука на машинката, по добре изчакайте,
 от известно време се опитвам да залепя плота на нур със тиксо че се е скъсал, но нур само като чуе звука и веднага си набръчква муцката и почва рев, даже в другия край на апартамента да съм го чува, аз чакам да отмине и периодично го пробвам но още не го е израснала

# 129

как се справяте с миенето и немиенето на всички интересни неща за бебешката уста. мия играчки, подсушавам, а като се обърна кейти захапала най-прашния кабел. на разходка изхвърля всички играчки една по една. после си ги иска, чистя нещо с мокри кърпички, ама....

Вече спрях да ги мия-така или иначе най-привлекателни за бебетата са най-ужасяващо мръсните неща  Close.Позабърсвам играчките в дрехите си и й ги давам, като се успокоявам , че така ще придобие имунитет.Не знам дали слагаш Кейти в пясъчник, но там се претръпва най-много - след като няколко пъти си похапне пясък и всякакви други боклуци, изведнъж ти се струва, че от една паднала на земята играчка няма нищо, ама нищо да й стане Wink

# 130
добро утро!
макар и мрачно. надявам се обаче на топъл септември. не ми се мисли цяла зима с щуреещо проходило дете, затворено вкъщи, какво ще е.
от няколко дни кейти взе да отказва да седи в количката на разходка. иска да е права в нея. може би иска и да ходи, но обувките, които сме й купили се оказаха много големи. ще трябва да взимам нови. еспри, ти откъде намери обувките на калинка.
мисля тези дни да отскоча до мола, да видя има ли още летни намаления. и да купя есенни дрешки на маймунката.
хайде отивам да сръбна едно топло кафенце  Wink

# 131
добро утро
за играчките и аз не ги мия, навън тя непрекъснато ги хвърля, забърсвам с кърпичка или избърсвам я в дрехата ми, и я давам
дано е приятно времето днес

# 132
моят зъбатко има две малки остри връхчета на горния венец Simple Smile

а какви сватби правят тук, не е истина просто Simple Smile Легенди съм слушала за бургаските сватби, особено в частта с кумуването - в този край кумът е баш-баш и думата му ако не се слуша, сватбата се разваля, но това е друга тема. Та сутринта съседът под нас ожени дъщеря си. Идваха да я вземат по стария обичай, с оркестър - но не цигани, а трима готини младежи с червени ризи, ухилени до уши/както и всички сватбари/. Бях слязла да купя хляб и салам и се сблъскахме на входа на блока, аз се разтопих и се кюфнах да ги гледам както си бях със салама в ръце Simple Smile накрая изнесохме и малчо да зяпа, но той малко се притесни от тъпана. А като засвириха "Ела се вие, превива", на нас ни стана едно милооооо....припомнихме си нашата сватба/при все, че нямахме оркестър/.
Малко поразмазано ги снимах от 15тия етаж:
http://images10.snimka.bg/001187849.jpg
http://images10.snimka.bg/001187851.jpg

# 133
ееееее, Тити, хайде добре озъбили се и вие!!!!
Нещо много ни куца нощният сън напоследък. Буди се много по-често от преди. Що така. Кърменето направо си е враг на нощния сън май.
Иначе си играе до 2 часа самичък, стига да сме наблизо. Рахат.
Купихме си миялна машина, макар че сме само още два месеца тук, ама мама си замина. Леле, много грубо прозвуча, нямах това предвид. Просто пести много време.

# 134
А Поля къде ли се загуби newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт