иначе за акането мисля, че нищо не пречи направо на бебешка седалка на тоалетната (когато е достатъчно стабилен да седи там и без особено желание да скача от високо).ами ако има нещо като стъпалце....
иначе за акането мисля, че нищо не пречи направо на бебешка седалка на тоалетната (когато е достатъчно стабилен да седи там и без особено желание да скача от високо).

, така сигурно става
?
?
?
.Позабърсвам играчките в дрехите си и й ги давам, като се успокоявам , че така ще придобие имунитет.Не знам дали слагаш Кейти в пясъчник, но там се претръпва най-много - след като няколко пъти си похапне пясък и всякакви други боклуци, изведнъж ти се струва, че от една паднала на земята играчка няма нищо, ама нищо да й стане

Легенди съм слушала за бургаските сватби, особено в частта с кумуването - в този край кумът е баш-баш и думата му ако не се слуша, сватбата се разваля, но това е друга тема. Та сутринта съседът под нас ожени дъщеря си. Идваха да я вземат по стария обичай, с оркестър - но не цигани, а трима готини младежи с червени ризи, ухилени до уши/както и всички сватбари/. Бях слязла да купя хляб и салам и се сблъскахме на входа на блока, аз се разтопих и се кюфнах да ги гледам както си бях със салама в ръце
накрая изнесохме и малчо да зяпа, но той малко се притесни от тъпана. А като засвириха "Ела се вие, превива", на нас ни стана едно милооооо....припомнихме си нашата сватба/при все, че нямахме оркестър/.