Какво направих днес за себе си? - 9

• 44 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Разходих се с кучето и събрах есенни листа.

# 601
Преди време споделих, че започвам да обръщам внимание на здравето си и тръгвам по специалисти...Днес след престой в болница, лечение и упоритост от моя страна мога да споделя, че на контролен преглед нещата започват да изглеждат все по-добре, а аз възвръщам предишното си здраве.
Подобрявам отношенията с хората и мога да правя неща, за които преди само мечтаех Blush

# 602
  • София
Пих натурален сироп джинджифил и лимон. Разкошен е .

# 603
  • Mediterraneo
Обикновено през зимата и аз си обръщам повече внимание на здравето. Имам време и ходя на профилактични прегледи. Сега започвам да си следя кръвното, след две седмици ще ходя със записките при личния лекар, да ми назначи най- после някакви изследвания и лечение.
Днес направих торта Три шоколада. Обичам да правя торти без повод, получават ми се по- добре от тези, правени по повод.

# 604
  • Orihuela Costa,Spain
Днес почивам, сутринта закарах детето на училище,  разходих кучето,полежах си  блажено до ММ.След това ходихме на кафе и на разходка, времето е прекрасно и слънчево.Много хубаво правиш Тарти, и аз миналата седмица минах ехограф, мамограф, взех си и резултата от цитонамазката и сега се чувствам спокойна и благодарна. Сега докато готвя, мисля да почета малко Елиф Шафак.

# 605
  • София
И аз съм доволна, направих си 2 кариеса, цитонамазка, колпоскопия (сран, несрам не бях ходила от 3 години). Иначе напоследък не правя нищо друго за себе си. Работя от вкъщи и в някои от дните успявам да се накарам да изляза на разходка на обяд, но в повечето случаи просто ме мързи и предпочитам да си полежа с книжка. Simple Smile

# 606
Събудих се в настроение и станах, оправих се, сложих червени боти на ток, палто и червено червило и тръгнах към любима сладкарница, в която в компанията на голямо капучино четох книга. ❤📖☕

# 607
И аз днес се понагласих, уви не ходих на сладкарница;), но после ще хапна шоколадови бисквити.

# 608
Карахме колела сутринта рано с мъжа ми. Малкото на гърба му, до Борисовата градина. Той пи кафе, детето поигра. Зареждащо ми беше много.

# 609
Нищо не направих за себе си. Чакам да дойде понеделника, и подозира че няма и да се прибера цял ден. Само да ми изтече карантината.

# 610
  • София
Анулирах си час на зъболекар. Уж да не се подлагам на риск.

# 611
Замислихме пъклен план, който включва утре да избягаме на село да стоплим къщата, в петък да закараме там децата да си починат от нас и да драснем към Странджа. Стегна ми се душата, трябва да се махна за малко! (две от децата са големи, не сме безотговорни родители).
Нямам търпение, трябва да се махна за ден поне.

# 612
Направих си сутрешната йога и кратка медитация. След малко отивам на разходка.
Привечер съм планирала сладкиш с круши/ ябълки.

# 613
  • София
слънчева разходка и колоездене с детето час и половина, наслаждавайки  се на невероятните есенни цъфтящи  хризантеми, невени, мушката, рози и жълтурчета.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:45 от Мигла

# 614
Разходка и аз.

Общи условия

Активация на акаунт