Какви жени харесват мъжете?

• 33 442
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Онзи, оплачи се и че те е изнасилила.😉
Дефинициите ги оставете. Но властта на една красива и интелигентна жена е безгранична. Не са и нужни кариерни върхове и съревнования с мъжете. Колко войни, битки, пикове  и обрати е имало, само заради едната красота и два вирнати женски крака...

# 631
  • София
Моля ви, моля ви, включете зодии Mr. Green

# 632
  • Агент под прикритие
Дефинициите ги оставете. Но властта на една красива и интелигентна жена е безгранична. Не са и нужни кариерни върхове и съревнования с мъжете. Колко войни, битки, пикове  и обрати е имало, само заради едната красота и два вирнати женски крака...
Няма нищо лошо в дейна и изявяваща се жена, ама бъркат фронтовете. Не правят разлика къде трябва да се изявяват и къде не. Бъркат изявата в служебен план с тази в личен (и обратно). Смятат, че всичките им "компетенции" са добавена стойност към стойността им като хора, което е прекия път към арогантността. Оттам и всичките им лични драми....

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 20:31 от Phoenix Wright

# 633
  • София
Финикс, не е задължително.

Всичко е до акъл и усет, бе, хора. Всичко!

# 634
  • Агент под прикритие
Принципно си права, но при човек, който смята, че с натрупването на "компетенции" става повече от други, там усет не търси. Няма да намериш. Simple Smile

# 635
  • София
Аха, тези с ДДС и акциз Laughing

# 636
Финикс, не е задължително.

Всичко е до акъл и усет, бе, хора. Всичко!

Основните жизнени процеси в човешкото тяло се подчиняват на закона всичко  или нищо. Като е нищо или пък малко,  няма как да стане нещо, и пак си седи нищо. Затуй, слагаме една алфа и готово.

# 637
И защо все в калъп трябва да си - алфа, бета, гама.
Виждала съм гама жена..от неволята да израсте
И алфа мъжкар да падне от високо и да не може да се съвземе.
Живота е обрат и хората израстват или обратно.
Не е само до характер.
Иначе всеки инстинктивно се ориентира..
Обикновено в двойката единия има лек превес.
Отклонение е (поне за мен) ако е голям.

# 638
По красота ли? Или акъл? Какво?

# 639
  • София
Дренче, теб по какво те избраха не разбирам....

Ааа, чакай, ти си алфичка, ти избираш Heart Eyes

# 640
Точно така, дефинициите са за обърканите.
Другите да си карат на усет.

# 641
  • София
За сега Босилка най-много се доближи до научното опрделение за "жена алфа", което и аз възприемам.
Жена алфа не е мъжкарана, а жена с висок потенциал или ранг, която умее, а и има нужда да се налага. В някаква групичка тя взима решенията.

Освен това, в инстинктите няма заложена съвременната цивилизация и съответно работа, пари.
Така че алфите не са работливите (може и да са по изключение, но не е задължително). По-скоро умеят да управляват другите хора и да се налагат. На стаден принцип. Парадоксалното е, че нахалните доста просперират и прогресират в нашия свят. Включително и със връзките. Включително и са по-често избирани за партньори. И другите просто ги оставят. Нещата не опират до истински качества, или поне далеч не винаги. А до степен на наглост. Инстинкт.

Няма нищо парадоксално. Това е най-естественото нещо на света. Развитието изисква действие.

# 642
Дренче, теб по какво те избраха не разбирам....

Стигна ли до там, да търся и давам отговор на тоз въпрос, изстрелвам се до алфа, ама веднага.
Та, да си дойдем на превеса, викам.

# 643
Хм, аз като се замисля съм и алфа, и бета, и гама. Бе всичко съм. Няма угодия.

# 644
  • София
Скрит текст:
Дефинициите ги оставете. Но властта на една красива и интелигентна жена е безгранична. Не са и нужни кариерни върхове и съревнования с мъжете. Колко войни, битки, пикове  и обрати е имало, само заради едната красота и два вирнати женски крака...
Няма нищо лошо в дейна и изявяваща се жена, ама бъркат фронтовете. Не правят разлика къде трябва да се изявяват и къде не. Бъркат изявата в служебен план с тази в личен (и обратно). Смятат, че всичките им "компетенции" са добавена стойност към стойността им като хора, което е прекия път към арогантността. Оттам и всичките им лични драми....

Е тука е ключът към бараката. Можеш да си вършееш както си искаш, да си алфа, тигрица, хиена... ама започнеш ли да си вършееш и мъжа, нищо добро не може да излезе. Не ми се вярва някоя алфа женска да е щастлива с кастриран и смачкан екзепляр. Тя дори повече от другите ще иска алфа, съответно трябва да се научи кога да е котенце.

Общи условия

Активация на акаунт