SUPERNATURAL: Завета на кайсиите

• 17 812
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Това се оказа, че е от 2019-та, но чак вчера го видях в една група и умрях от смях Joy Joy Joy

Какво ли би казал Дийн?

Може би

или просто

Аз па искам сандвич освен с братята и с Краули и с Тате. Ама Тате ще го изморим най-много май.

# 706
# 707
Ида, не бой се. Heart Eyes

# 708
# 709
Хора, две години отлагам финала (14 и 15 сезон) и преди малко изгледах и последната серия. 😭
Все едно съм затворила глава от живота си с финала на сериала. 😭 Порастнах с него, минах през много неща, и Сам и Дийн винаги бяха там. За малко бягство от реалността. Имало е дни, в които си казвах само да избутам до четвъртък 😞
Имах си и ритуал за гледане - капучино, точно определено одеало и място на дивана. 😁
Не мога да повярвам, че свърши.
Изхабих един тон кърпички, цялата съм подпухнала, такъв рев му дръпнах, все едно съм изгубила член на семейството. 😭😩

Финала ми хареса, имаше от всичко. Хареса ми развръзката с Роуина, Кас и Джак, дори имахме и Дестиел момент 😁, Сам и Айлийн 😍😍, последната поява на Луцифер, Боби в Рая, момента, когато двамата братя се събраха отново, а сцената със сбогуването ми разби сърцето. 😭😭😭
Много ме изкефи, че сценаристите дадоха на феновете финала, който искахме. Един вид последно благодаря, подарък на раздяла.
  И последните фбр имена, които Дийн и Сам използваха бяха Сингер и Крипке ❤️

Ох, не знам защо ви нахълтвам така в темата, обаче ви чета от години, само вие може да ме разберете 😭😀
А сега отивам за аналгин и кафе, главата ме заболя от рев. 😵

# 710
Радвам се да те видя пак Hug
За мен най-хубавото е, че като преминат силните емоции от финала остават само хубавите спомени за сериала. Като от дълга връзка, приятелство, нещо такова Simple Smile

# 711
  • Вестерос
И аз пак се разчувствувах. Исках повече за Дийн, като се сетя и аз колко ревах...

Обаче гледам Walker заради Джаред, все едно е Самито така си ми е, но в алтернативна вселена Grinning

# 712
Знаех си, че само вие ще ме разберете! 😀
 Като зомби съм, вкъщи ме питат да не ми е зле. Ама как да им обясня, че съм ревала цяла сутрин за сериал 😆

Ще ми остснат много хубави емоции покрай сериала. Дори като даваха откъси от първите сезони си припомних как съм ги гледала , какъв е бил живота ми тогава. Ох... 😢

13 години, хора! Аз нямам толкова дълги реални приятелства. 😆

А Джаред и Дженсън няма да мога да ги гледам скоро в нещо ново. За мен са си Сам енд Дийн и това е. 😁

# 713
  • Вестерос
И аз 13 години го гледах Grinning и цял ден след финала бях като пияна.

# 714
15 години момичета - 15 Grinning

# 715
  • Вестерос
Да, ама аз гледам от 2 сезон като беше излязъл Grinning

# 716
Ей, така ли смятаме. Не помня. Аз май от втори или от трети.

# 717
  • Вестерос
Ами аз реално колко години съм го чакала и гледала смятам Grinning

# 718
  • Light of Zartha
Няма две мнения по въпроса - страхотен сериал! С майка ми сме огромни фенки(нейният контакт ми звъни с carry on my wayward son), очаквахме такъв край, с най-близката ми приятелка също го гледаме почти от самото начало, тя си порева за Дийн, сега започнах за пореден път сериала отначало заедно с МП и зарибих сериозно и него. Няма да го изгледаме скоро, но подозирам как ще реагира на края. Grinning

# 719
  • Вестерос
Да взема да навия ММ да зяпа и той, ама не знам дали ще успея. Преди 10 години го навих да гледа Smallville, ама бяхме пресни гаджета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт