Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Над 10 години и ние с мъж ми си правим там очилата. Майка ми последните години - и тя. Винаги сме с рецепта от офталмолог - не бих се доверила на специалистите в която и да е оптика.
Но! Последният път получихме супер арогантно отношение (пролетта, точно в началото на ИП). Колеги, също се оплакаха от подобно и доста се замислям другата година дали да не ги сменим Rolling Eyes

# 526
Трябват ми очила само със защита за компютър и сега като погледнах в сайта им, най-евтините рамки са 80лв.(намалени). На място предполагам се предлагат и по-евтини варианти?

# 527
  • Пловдив
Ами не знам. За 1 месец поръчахме на 2 транша 3 чифта очила. Бяха професионални, експедитивни и любезни, както винаги.
Рамки има и за 25лв. Отделно от това, като си поръчаш стъкла, винаги правят отстъпка и на рамката. Друг е въпросът за каква сума ще си харесаш, но за мен има доволен избор на рамки в диапазон около 40 лв.
Ние им станахме клиенти, когато дъщеря ми сложи очила и в града почти нямаше избор на детски рамки. А там имаше доста. 6 години поръчвахме. После тя свали очилата, сега вече ние почнахме. Миналия месец правихме на свекърва ми 2 чифта. Едните бяха със стъкла от 8 (или 9лв.) и рамки от 25, намалиха ги на 19. Другите бяха по-скъпи, предвид очакваната експлоатация. Та избор има.

# 528
  • о`майна лунна нощ е
Ние също от години сме в оптиката до Полиграфията. Оплакванията са от скоро, основно, свързани с чакането отвън и забавянето на поръчките, и то не мои лични, а споделени от близки приятели.
Покрай почивните дни около 22 септември отново минахме от там. Имаше много хора отпред, рамките се бяха поизчерпали като наличности, но тъй като ми се наложи да стоя отвън с кучето, в един момент излезна управителят /имаше табелка с име и длъжност/ и персонално попита всеки от чакащите за какво е и направи опит да организира нещата. Не поръчахме от там очилата на мъжа ми, точно заради липсата на определени рамки, които търсихме, и се насочихме към малката оптика до ДСК на Джумаята.
Споделям това, за да кажа, че все пак се правят опити да се подобри обслужването.

# 529
  • Пловдив
Сега ходих...ама аз нямам претенции големи Simple Smile 113лв ми излязаха и довечера в 17ч ще си ги взема. За четене. Рамката беше 44лв, намалиха ми я на 35, стъклата със комп.защита са по 39лв и така...Имаше хора, но не чаках.

# 530
Аз също съм много доволна от оптиката Оптодент.От 3-4 год. само там си поръчваме очила.Изключително учтиви и любезни!

# 531
  • до най-прекрасния мъж
Аз също съм много доволна от оптиката Оптодент.От 3-4 год. само там си поръчваме очила.Изключително учтиви и любезни!
+1

# 532
  • Пловдив
За бюджетни очила препоръчвам оптиката на кръстовището на бул. "България" и ул. "Васил Левски". Аз си правя за 24 лева - 12 рамки и 12 стъкла. Но ги нося само вечер - като си сваля лещите, не подбирам много, много.

# 533
Детски маски с интересни картинки има в търговски център Сани, до аптека Марешки, в магазина за дом.текстил.
Цена не видях обаче.

# 534
  • Пловдив
Някъде в Пловдив да предлагат украса за погачи/рождени дни и т.н. /може и странички във фейса/

# 535
И аз преди години там си ги правих,доволна бях. Скоро ми се мерна,че не е добро обслужването,затова попитах за други опции.
Оптик е човекът,който се занимава със стъклата,а не с очите. И аз с рецепта отивам.
Благодаря за мненията на всички!

# 536
Има ли ключар някъде наблизо до Левел центъра до подлеза на паметника на Съединение? Някъде в този район или около съда ми върши работа.

# 537
Някъде в Пловдив да предлагат украса за погачи/рождени дни и т.н. /може и странички във фейса/
Да я направят цялата на място или вие да си закупите балони, декорации и т.н.?
Ако е за фирми за декорации:

https://www.facebook.com/Decorations-by-Diqna-2154548444810803/

https://www.facebook.com/balonenotokralstvo/

https://www.facebook.com/7thSKYDecor/

# 538
  • Пловдив
Аз да си закупя нещата.

# 539
От тук сме взимали. Имат богат избор. Магазинът им е в Тракия.

https://m.facebook.com/baloni.ukrasi.Plovdiv/

Общи условия

Активация на акаунт