На море в България 2020 г.! - 7

• 50 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Става въпрос за Къмпинг Рай, Вили Рай - представляват финландски къщички. На снимки изглеждат ок, в действителност - ще видим.
Искам тишина и спокойствие най-вече. Имам нужда да презаредя батериите.

Къщичките са хубави и на хубаво място , но поне 40 годишни , имам спомени за тях от началото на 80те г. Последните ми спомени преди 10тина години бяха доста плачевни  Sad  Мисля че на Камчия има и нови бунгала (https://pochivka.bg/bungala-kamchia-t353 , http://www.zaharcheto.com/  и на Романтика май имаше нови , има и информационен център - Телефон   05144301) иначе има вероятност вместо да си презаредите батериите да си образувате нерви Simple Smile

# 271
Ето една доста изгодна оферта за тези, които не се вълнуваг от хубав плаж, но искат аквапарк. Хотел Сол Несебър Палас между Равда и Несебър https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-sol-nesebar-palas-n … tm_content=direct

# 272
  • София
Моля за мнение за "Бургас бийч" Слънчев бряг

# 273
Затвърждавам си мнението, че Арапя е най- хубавият плаж в Бг, на който съм била. Вярно,че има много народ и намирането на чадър след 9ч е мисия почти невъзможна, но си заслужава. Морето е плитко, чисто , спокойно , има доста прилични заведения по плажа за обяд,изобщо супер си е. Бяхме и на Албена ол инкл с детето през юли и пак беше хубаво, но там е по- открит заливът и има доста подводни течения и често големи вълни. Та догодина сериозно бих се замислила кое е по- добре...

# 274
Става въпрос за Къмпинг Рай, Вили Рай - представляват финландски къщички. На снимки изглеждат ок, в действителност - ще видим.
Искам тишина и спокойствие най-вече. Имам нужда да презаредя батериите.

Къщичките са хубави и на хубаво място , но поне 40 годишни , имам спомени за тях от началото на 80те г. Последните ми спомени преди 10тина години бяха доста плачевни  Sad  Мисля че на Камчия има и нови бунгала (https://pochivka.bg/bungala-kamchia-t353 , http://www.zaharcheto.com/  и на Романтика май имаше нови , има и информационен център - Телефон   05144301) иначе има вероятност вместо да си презаредите батериите да си образувате нерви Simple Smile
„Захарчето” май пак е в района на „Романтика”, но в самата „Романтика” няма реновирани бунгала. „Елмона” са пак там и изглеждат доста добре. Зад руската база има едни „Нимфа”, които изглеждат прилично, но са далечко от плажа.

# 275
Защото до този сезон се (само)убеждавахте взаимно, колко гадно място е Слънчака 😁

Рядко съм поглеждал темата в предишни години, но две неща се набиваха на очи, едното е именно, че Слънчака бил едва ли не най-гадното място на света и като отидеш там ще пропаднеш, а другото, че на Златните било дълбоко почти колкото в Марианската падина и едва ли не има акули там. Даже много се смях веднъж на едни забележки, че в тази тема хората били с "други предпочитания" и такива места не трябвало дори и да се споменават, видиш ли.  За сметка на това обаче често се лее мед и масло по разни други места, на които аз лично не бих и стъпил, а историите нерядко свърват на онова място дето ми викате "черен списък". 

Всеки да си ходи, където иска все пак, но не се водете по "колективния акъл" или по този на жълтите (други няма) медии (те нямат никакъв акъл), а използвайте своя, най-здравословно е. Ние, Златните и Слънчака си ги редуваме всяка година и това сигурно не е случайно, даже все още не сме успели нито да пропаднем, нито акула да ни изяде...

# 276
То на някои ни е достатъчно да минем веднъж транзитно през Слънчака, та да сесе откажем во веки. Всеки има различни предпочитания. Мен приятели ме убеждават, че в северната и западната част било спокойно, но не ми се рискува.

# 277
  • Варна
в северната и западната част било спокойно, но не ми се рискува.

Така е и в покрайнините на златните Simple Smile
Навсякъде си има и шумни и тихи и спокойни места Simple Smile

# 278
  • There I was on a July morning
Всеки да си ходи, където иска все пак, но не се водете по "колективния акъл" или по този на жълтите (други няма) медии (те нямат никакъв акъл), а използвайте своя, най-здравословно е. Ние, Златните и Слънчака си ги редуваме всяка година и това сигурно не е случайно, даже все още не сме успели нито да пропаднем, нито акула да ни изяде...
Аз не се водя от "колективния акъл", а съм се убедила от личен опит, че на Златните морето е дълбоко, а на Слънчев бряг е презастроено и пренаселено. Иначе, плажовете са им хубави, това не го отричам.

# 279
Факт е, че всеки има различни критерии за хубав плаж, което си е комбинация от фактори. Също е и въпрос с какво можеш да направиш компромис и с какво не.

# 280
Ами Слънчев бряг плажа става за малки деца на Златните идвам за пръв път и категорично не става особено тази година с тези вълни. Не знам на Сънито как е с бурното море тази година но пак ми се струва че повече ще става все пак едно 50 м навътре ти е все до колене. В Грифид Мареа детския басейн сутринта 26 градуса адски леден ми се видя, морето беше доста по топло но си е много бурно. Септември май ще идем на Арапя там съм почти сигурна че ще е най-спокойно морето иначе някой може ли да препоръча някъде където е най-спокойно морето, че ако трябва да киснем по басейни ще отидем някъде където поне са топли.

# 281
Ето една доста изгодна оферта за тези, които не се вълнуваг от хубав плаж, но искат аквапарк. Хотел Сол Несебър Палас между Равда и Несебър https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-sol-nesebar-palas-n … tm_content=direct

Tази година НЕ препоръчвам, нивото е много ама много занижено.
Просто, който е ходил предни години тази ще остане много разочарован.

И което е по-странното другия Сол в Обзор, държи високо ниво ,а този не.
Но някой беше казал, че онзи се менеджира от TUI, този не знам.

# 282
Моля за мнение за "Бургас бийч" Слънчев бряг
Тъй като вече няколоко пъти се пита за този хотел и то е явно защото е пуснал примамливи оферти, ще се опитам да бъда полезна до някъде. Не съм почилава в хотела, но доста често съм ползвала плажа пред него. Влизала съм в хотела да го разгледам и ми беше направил много добро впечатление от към хигиена, интериор и т.н. Може да имате проблем с паркирането, но предвид факта, че тази година доста пъти беше споменато, че лесно се намират места по паркиниги на други неотворили хотели, то вероятно ще намерите паркомясто. Не знам само вечерно време дали не е шумно от към дискотеката на Какао бийч, ако разбира се сега работи. Преди знам, че се оплакваха от музиката, която продължаваше до ранни зори. От миналата година обаче, след рестрикциите наложени от Симеонов, може би нещата са се променили. В Грабо и във Визит оценките са сравнително добри.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 14:46 от fatalina

# 283
Някой може ли да ми каже спокоен плаж ,до който може да се стигне с кола район Варна - Бургас, защото детето е с гипс и ходи трудно ? За ден през седмицата питам - в събота и неделя е ясно ,че е пълно.

# 284
Някой почивал това лято в Санта Марина - Созопол?

Търся нещо възможно по-близо до плаж Златна рибка.
Мислим да отскочим в края на месеца до едни приятели с каравана там.
Само нощувка ще е най-добре. Дано някой се включи с предложение.

Общи условия

Активация на акаунт