На море в България 2020 г.! - 7

• 49 385
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Може ли да ми обясните каква е логиката,виждам някои хотели са намалили с 40% цените си за периода 15-25.08 ,долу горе са датите,с две думи в топ сезон?Нали по принцип най-много хора почиват точно в този период така и така.А септември,когато няма толкова желаещи,няма такива големи намаления.Наистина не разбирам, повече клиенти ли да привлекат...Само тази година ли е така или всяка?Или този период не е висок сезон...

Логиката е, че им трябват спешно клиенти в момента, както и че цените в топ сезона по принцип са доста по-високи от тези в края му и могат да правят по-големи отстъпки от тях.

# 181
Може ли да ми обясните каква е логиката,виждам някои хотели са намалили с 40% цените си за периода 15-25.08 ,долу горе са датите,с две думи в топ сезон?Нали по принцип най-много хора почиват точно в този период така и така.А септември,когато няма толкова желаещи,няма такива големи намаления.Наистина не разбирам, повече клиенти ли да привлекат...Само тази година ли е така или всяка?Или този период не е висок сезон...

Без никаква нотка на заяждане, ама къде са тези хотели с 40% намаление?
Имам си 3-4 хотела, на които им следя офертите, ами цените не мърдат.
Да не би да гледам грешните хотели.

# 182

https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-hotel-viand-slanchev-briag-24883/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-grifid-boler … ni-piasaci-19770/
Има и много други с 35 и 30% отстъпка.
Зависи кой какво търси.

# 183
  • Сопот
Здравейте! Нашата почивка ще е в хотел „Хризантема” Слънчев бряг. Не сме ходили там от много години и сме притеснени за паркирането. Може ли да ни насочите към паркинг или хотел с голям паркинг?

# 184
  • Стара Загора
Здравейте! Края на август искаме да отидем до Златни пясъци, но  темата на Златните не е много активна затова ще се радвам ако някой който вече е почивал това лято там сподели отзиви за  хотела в които е бил.

# 185
Здравейте! Нашата почивка ще е в хотел „Хризантема” Слънчев бряг. Не сме ходили там от много години и сме притеснени за паркирането. Може ли да ни насочите към паркинг или хотел с голям паркинг?
До колкото видях хотела е наблизо до автогарата . Точно там има голям паркинг по 12 лв на вечер. Някои хотели имат уговорка с тях и е по 10 лева.

# 186

Виж Грифидите в Златните.Така ме е яд,че не е за септември....https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-grifid-arabela-zla … ni-piasaci-19774/

# 187
Здравейте пак от мен! Да си допълня впечатленията от Магнолиите в Приморско Wink Тоя път коментарите ще са ми по-положителни Wink Както казах съм била доста пъти и въпреки, че знаех,че ги няма французите, все пак очаквах нивото да е запазено. Още преди 5 г хотела плачеше за реновация, но нищо не са пипнали. Основното ми оплакване е от санитарните помещения. Въпреки, че са захабени, това не пречи да са чисти. Чудех се дали камериерките (основно жени над 70 г) са зле с очите и недовиждат засечените мивки, паяците в банята, не искам да описвам тоалетната чиния, какво видях като вдигнах капака или пък не си гледат работата добре. След като намерих една камериерка и тактично  й казах да изчисти за да не ходя до рецепцията да ги злепоставям, тя така замаца всичко с един парцал, че й взех препаратите и сама си изчистих (а имаме и коронавирус). От тук нататък не ми дреме дали ще влиза да ми чисти през деня и ще ми сменя кърпите. Важно е какво заварваме след предишните ползватели на стаята. Коша в банята беше със счупен педал, та се принудих да извадя кофата, за да го ползвам.Другото, което е много занемарено е градинските площи, като си спомня какви бяха..... и мостчето над басейна са го махнали. Към хората, които в деня на пристигане нямат право на обяд - няма да останете гладни, но се пригответе да чакате за някой скалъпен сандвич и парче пица с миниатюрни размери ( аз за съжаление не улучих пица), има винаги и гофрети. Дотук с негативите. Сега да похваля храната, защото макар и по-еднообразна от преди, има за всеки по нещо. Сервитьорите сипват каквото си поискате, на масите има прибори в пакети. Е, как да не ми направят впечатление обаче колко са захабени, че и ръждясалите солници Wink .Млади момчета и момичета бързо отсервират, ресторанта беше много празен и спокоен. Отвън както каза жената, която помолих за коментар, има скара - но аз съм от мързеливите и не ми се чакаше на опашка. Има дезинфектанти на много места, не видях някой да ги ползва, както и указания, че в асансьора се влиза максимум от едно семейство, но и това не се спазва. Плюс на хотела е , че паркинга е голям и безплатен, аз си намирах място за паркиране, само че, според мен хотела беше не повече от 50 % заетост. Алкохолни напитки не консумирам и за това не мога да дам отзив, но на лоби бара пиех Еспресо, и момичето и момчето зад бара много чаровни и усмихнати. Плажа е много близо, хубав, но за съжаление с много фасове и според мен не се почиства. Подразних се, че макар и в 9 и 30 , някой е подранил и "резервирал" с по една джапанка отгоре шезлонги и чадър, а почти всички чадъри на първи ред бяха "пазени" очевидно от спасителите, защото имаше техни шапки и фанелки с надписи върху два събрани шезлонга, загледах ги и за секунди се зачудих дали да не ги поразпитам за кого ги пазят, но нямаше смисъл да си тровя нервите. С една дума доста типични неща за БГ, но се радвам и че ми предстои почивка в Анталия. Дано не ви отегчих ! В резюме за 90 лв на възрастен или около 200 лв за 4 членно семейство получавате добра храна, добър плаж и паркинг и компромисна хигиена.

# 188
  • В.Търново
Виж Грифидите в Златните.Така ме е яд,че не е за септември....https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-grifid-arabela-zla … ni-piasaci-19774/
Предполагам, че ще пуснат и за септември. Simple Smile

# 189
Пицарии Доминос дават талон за безплатен вход за 1 дете до 18 г. за Екшън аквапарка в Слънчев бряг, при двама пълноплащащи.
Имам такъв талон, ако на някой ще му послужи и иска да го вземе /София/, може да ми пише на лични.

# 190
  • София
Аз вече писах по-горе, че съм била в Грифид Болеро преди време и за мен това беше най-добрият ОИ, но цените в сезон са безумни. Ние бяхме началото на октомври на конференция, служебно, но за огромен късмет времето беше слънчево и топло, и няправихме 2-3 плажа. Водата беше приятна за къпане, като за октомври доста топла.

# 191
  • There I was on a July morning
Предполагам, че ще пуснат и за септември. Simple Smile
Със сигурност. Като гледам по сайтовете, най-много оферти и намаления има за Златни пясъци, Слънчев бряг и Обзор. Явно тези курорти най-много са ударени от кризата, в голяма степен са разчитали на чуждестранни туристи.
Имам информация от познати с хотел на Южното черноморие, че резервациите им са повече от миналата година.

# 192
Дано да пуснат и за септември,ама чак 40 процента.....надали.
А иначе от  един друг в Златните,Марина гранд бийч ми дадоха много добра цена:245 лв на  ден.И те са с голямо намаление,но нз хотела ок ли е.Аз сега ново двайсе-гледам хотели,които имат и вътрешен басейн,че средата на септември знам ли как ще е....Да огледам аз,какво е предлагането....

# 193
  • There I was on a July morning
Renidimova, ти за 3 дни почивка голямо проучване удари. Да каже човек, че ще го купуваш този хотел.Wink Hands V
Тази цена мисля, че е добра за 6 човека. Бърза справка в Букинг показва рейтинг 8.8/10 и във Визит не са лоши отзивите, а има и вътрешен басейн.Hands V
То не си заслужава отсега да резервираш, защото тази година ситуацията е динамична и непредсказуема, но можеш да го запазиш като вариант.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 22:37 от Скубиду

# 194
  • Сопот
До колкото видях хотела е наблизо до автогарата . Точно там има голям паркинг по 12 лв на вечер. Някои хотели имат уговорка с тях и е по 10 лева.
Благодаря ви, ще се огледаме!

Общи условия

Активация на акаунт