На море в България 2020 г.! - 7

• 49 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Plovdiv
Здравейте, от 4 дни сме в РИУ Хелиос  Обзор.  Хотела е хубав, мерките срещу COVID  са безупречни, храната е доста добра и най-важното, вкусна. Има дребни забележки, но на целия фон, почети се губят. Ще напиша повече след края на почивката.

# 661
Здравейте! Някой с тазгодишно мнение за Рейна Дел Мар?

# 662
Какво те интересува?

# 663
  • София
Тръгваме си от Аква невис в Сл.бряг след 4 дни престой. Дойдохме тук заради аквапарка и не съжаляваме за избора. Специално искам да похваля храната, аспержи и пъпеш, увити в прошуто, както и 2 вида агнешко на корем досега на ол инкл. не сме попадали. Десертите също отлични, нищо не свършваше, при положение, че хотелът беше пълен на 90% предимно румънци. 12-те вида вида коктейли също много се одобриха. Супер адекватен персонал, малко шумна вечерна анимация, но като цяло само жалко, че е далеч от морето, но пък имат  бусче, което кара до Кубан.

# 664

Какво те интересува?

Храната как е, има ли опашки в ресторанта по време на хранене и как стои въпроса с плажа, успяват ли да се намерят места?

# 665
Храната е много добра -тип турски ол инклузив. Готвачите са от Турция.
Суши всяка вечер, всяка сутрин фреш от портокал. В ресторанта всеки си сипва и съответно няма опашки. Разнообразие имаше, но това края на юли, сега не знам как е в края на сезона.
Относно плажа не мога да кажа, защото ние стояхме на басейните. Но има десетина реда чадъри на плажа.

# 666
Изключетелно много благодаря за отговора!

# 667
Има ли някой посетил тази година хотел Белвю в Слънчев бряг!

# 668
Тръгваме си от Аква невис в Сл.бряг след 4 дни престой. Дойдохме тук заради аквапарка и не съжаляваме за избора. Специално искам да похваля храната, аспержи и пъпеш, увити в прошуто, както и 2 вида агнешко на корем досега на ол инкл. не сме попадали. Десертите също отлични, нищо не свършваше, при положение, че хотелът беше пълен на 90% предимно румънци. 12-те вида вида коктейли също много се одобриха. Супер адекватен персонал, малко шумна вечерна анимация, но като цяло само жалко, че е далеч от морето, но пък имат  бусче, което кара до Кубан.

Потвърждавам, Аква Невис ме изненадаха приятно тази година, отлична храна, скоро не съм попадала на по-добър ол инклузив /но не съм ходила и на ниво хотели като Уейв, Сол или Мирамар/. Много чист и поддържан хотел, а като сметна, че Аква парк Екшън е включен в цената за под 200 лв на ден в сезон, за двама възрастни с дете /стая с преграда, зад която още 2 легла за дечица/ - направо отлична оферта.

# 669
  • Пловдив
Здравейте.Как е морето в момента?Бурно ли е,има ли вълни?

# 670
  • Сф
За къде питаш? Вчера е бил червен флага на ммц, така ми каза детето. Има разлики в плажовете.

# 671
Здравей, ние сме на К и Е, флагът е зелен от вчера, топло е, не е пренаселено и няма “черни петна”, за които беше споделено по-нагоре в други курорти.
За къде питаш? Вчера е бил червен флага на ммц, така ми каза детето. Има разлики в плажовете.

# 672
  • София
Има ли някой посетил тази година хотел Белвю в Слънчев бряг!
Да, днес се върнахме от почивка в Белвю. Хотела е много добър, на първа линия, с прекрасни гледки. Стаи - стандартни с всекидневно почистване и смяна на кърпи, спалното бельо го смениха на третия ден.Храната - не бих казала, че  е върха, но гладни не сме останали.Имаше три вида месо- пилешко ,телешко и свинско, приготвени по различен начин.Риба също имаше, но с някакви екзотични имена и аз не се престраших да я опитам. Плодовете бяха хубави- диня, пъпеш, грозде,сливи,круши.Десертите не бяха хубави,имаше и сладолед.Храната се сипва от персонала, който е с маски и ръкавици, салатите и хляба бяха на самообслужване. Хигиената е на добро ниво в ресторанта. На закуска освен стандартните неща има и палачинки.Навсякъде имаше дезинфектанти и ръкавици.Хотела се изпразни наполовина последните дни и съответно разнообразието на храна леко спадна, но пък има и плюс - на плажа има много свободни шезлонги. Плажа и морето са прекрасни. Като цяло съм доволна от избора си, благодарение и на информацията от мила съфорумка. Ако има въпроси, с удоволствие ще отговоря.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 19:39 от Trudi

# 673
Извинявайте за тъпия въпрос, но когато визирате Дюни - за кой конкретно хотел се отнася?
Като напиша Дюни в буукинг например-ми излиза плаж Дюни, местност Дюни, безброй Хотели с име Дюни...
Моля да ми разясните че доста пъти е хвален в този форум. Благодаря!

# 674
  • Пловдив
https://duni.bg/bg/    Комплекса е затворен.Избираш си според финансите и предпочитанията.

Общи условия

Активация на акаунт