Ясновидки (врачки)

• 323 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Хей хора моля ви,ако някои знае някоя ясновидка но от Стара Загора да ми каже много ще му бъда благодарна newsm78   bouquet Blush

# 211
  • София
Ако Шри Чинмой е сектанат, който е велик духовен учител и известен по целия свят с книгите си и ученията си....то ти тогава коя си... че  съдиш ... newsm78  ... Mr. Green....[/b]

http://mitropolia-varna.org/index.php?option=com_content&tas … 78&Itemid=103

Нямам какво повече да кажа.
Клонке .....коя е тази  "Д-р Десислава Пулиева"??????????? Никога не сме я чували...а само в това варненско интернет сайтче ... Mr. Green

Благодаря ти мила...ама нямаше нужда. Heart Eyes Тази госпожа никой никъде не я познава по СВЕТА...Има ли издадени книги? Водила  ли е  лекции по целия свят? А има ли стотици хиляди ученика...?  newsm78.....

Справка за сектата на Шри Чинмой

Източник: Справочник за новите религиозни организации в Русия от деструктивен и окултен характер.

Характеристика

Организацията, основана и ръководена от Шри Чинмой е класифицирана като деструктивна религиозна организация (тоталитарна секта, деструктивен култ) в:

● Аналитическото известие на Държавната Дума (парламента – бел.пр.) на Руската федерация "За националната заплаха за Русия от страна на деструктивни религиозни организации", 1996 г.
● Вербалната нота на посолството на Федерална Република Германия от 22 ноември 1995 г.
● Информационния материал на Министерството на здравеопазването и медицинската промишленост на Руската федерация "Към доклада за социално-медицинските последствия от въздействието на някои религиозни организации върху здравето на личността, семейството, обществото и мерките за осигуряване на помощ за пострадалите", 1996 г.
● Инициативното писмо – депутатско запитване на депутата от Държавната Дума на Руската федерация Н.В.Кривелска до Министъра на вътрешните работи на Руската федерация – армейски генерал А.С.Куликов. (януари 1997 г.)
● книгата на А.И. Хвиля-Олинтер "Опасни тоталитарни форми на религиозни секти" (1996 г.)

................
Съществува информация, че в Полша са отбелязани факти на отвличане от членове на сектата на Шри Чинмой на няколко десетки деца и широкото използване в сектата на наркотици. От дейността на сектата на Шри Чинмой са загрижени властите в Германия, където се наблюдава увеличаване на броя на случаите на психични отклонения и самоубийства сред последователите на учението.
...................................

Още преди да кажеш на кой източник се позоваваш, изразих съмнението си, че това е някакво сектантско учение.
И, естествено, така и се оказа.

Сега, след като за теб посоченият линк към Официалния сайт на варненската митрополия ти се стори несериозен, защото някаква българка, доктор на науките била свтовно неизвестна, за разлика от "бягащия гуру"/подигравателен прякор на твоя "УчитеЛ" в Америка/, специално си правя труда да пусна и официалното мнение на Руската федерация по въпроса, както и на германската.

А това е за лична моя радост, защото е наистина много, ама мнооого смешно :
"По данни на последователите на култа, Шри Чинмой е автор на около 2000 книги и 10000 песни........
В други разпространявани от култа брошурки е написано, че Шри Чинмой е нарисувал и около 1000 картини."
Направо не зная кога е насмогнал.
А дали на теб ще ти остане време да му изчетеш цялото творчество, просто не смея да гадая Mr. Green

# 212
Мерси Клонка, че си си направила труда да поразровиш. Розичка си пада по всякакви източни учения и залита от време на време по разни сектантски глупости. Rolling Eyes
Загубих всякакво желание да чета подобни неща. Sick

# 213
Цитат на: баница йованица
Астрономията е наука,астрологията е тиру-лиру.Не се базира на никакви научни факти.

Не е вярно че не се базира на научни факти. Базира се на факти на духовната наука плюс математика! (трябва да се правят изчисления на точната позиция на планетите в момента на раждане, което е по различно от общите хороскопи във вестниците)

След това има неща за които дори може да се анализира статистически (статистиката е също наука)

Не случайно в Русия се използва КОСМОРИТМОЛОГИЯ, има установени РЕЗУЛТАТИ!
http://www.dux.ru/enpp/newspapers/anomal/arts/anomal-137-art-3.html

И астрологията както много други науки, може да се използва за различни неща (включително и за военни). Но може да се използва за това човек да познае себе си по добре и да разбере какви качества има и върху какво в живота си трябва да работи.

който иска, да си направи експеримент. Това е линк за една хубава астрологична програма, която може да прави даже тълкуване на руски и английски. ако някой реши че това което ми е дадено като тълкуване от програмата е вярно за него, може да съобщи.
http://store1.data.bg/toditobg/software/%C0%F1%F2%F0%EE%EB%EE%E3 … 07%20PRO_full.zip

Що се отнася за предсказване на събития (прогностична астрология), според мен астролога тябва да е много опитен. Идеята е че човек има и аура(енергийно тяло) (което е доказано и с уред) и в момента на раждане планетите в зависимост от положението си на небето оставят отпечатък в него. Естествено между хора, родени в едно и също време може да има разлики в характера, тъй като има и други фактори - примерно наследственост, възпитание, социални условия, др.
И движейки се планетите след раждането на човека, образуват различни ъглови разстояния с точките в които са били позиционирани в момента на раждането (въответно и в аурата) и това може да доведе до едни или други предразположения, преживявания или събития в точно определен момент от живота. Това не значи че всичко е предопределено напълно, но имайки предвид някои тенденции, човек може да работи съзнателно да преодолее неблагоприятни такива или да усили благоприятните.
  bouquet

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 05:34 от Deepinside

# 214
Цитат на: roza66
Ние проектираме нашето"утре" с делата ни "днес".Тоест ако се вайкаме и оплакваме постоянно от шефа...от съпруга...от съседа...от живота....как мислите ..какво ще е "утре-то" ви?Проектирате нещастие и мъки...
 После хората се чудят защо едни са "късметлии" а други са "къръци".. Grinning
Може да проверите от кои сте...като чувате мислите си за деня....и ги записвайте...Отговора ще е много лесен и много точен ! Гарантирам ви!  Wink
 [/b]

Мислите и това което хората говорят може да им повлияе пряко върху съдбата и в живота, включително дори на здравето. Затова е важно човек да има позитивни мисли дори и в тежки моменти и да не допуска отчаяние. Във връска с това също така може да помогне съзнателното мислено произнасяне на положителни мисли/утвърждения, които постепенно могат да променят дори събитията, тъй като мисълта е сила, както и молитвата.
Примерно да се произнася често мислено "Ще се подобри поможението ми", "Ще оздравея", "Моята работа ще се оправи"...
На запад много хора са разбрали за това и работят с положителни мисли дора за бизнес!
http://en.wikipedia.org/wiki/Affirmation
Еднa много известнa авторka е Луиз Хей.
Също при трудности освен молитви и утвърждения може да помогне и четене на псалми на Давид и по специално   псалми с номер 23,  27, 91 ,119, 121
http://mailrun.mail333.com/91.html

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 04:58 от Deepinside

# 215
Цитат на: xenia
Най-важния фактор който определя пътя на всеки е решението там горе на небесата. А тези решения се взимат на базата на не един твой живот.

Това определено има значение, но една положителна мисъл, произнасяна с вяра и концентрация може много да промени! (Даже извън нашите очаквания какво е най-доброто за нас:)
 bouquet

# 216
Deepinside, не ми се отваря линка ти. Наскоро гледах по тв.  дори за посмъртни астрологически прогнози. Т.е. астрологията предсказва как се развива душата след смъртта и кога приблизително би се преродила. С астрология точно може да се предскаже и датата на смърт на човек.

Не знам, но напразно хулите вестникарските прогнози. Те се правят с програми, които изчисляват приблизително обща тенденция за голямо количество народ. Аз съм си открила тук едно вестниче,  в което чета почти ежедневно прогнозата си (не че и в други няма, но точно тази ми пасва абсолютно). И мога да ви кажа, че тя е толкова конкретна и на 100% абсолютно точна за мен, че за почти 5 години веднъж не ме е "излъгала". newsm78

# 217
Deepinside, не ми се отваря линка ти.
за кой линк става дума, уж ги пробвам?

не казвам че общите прогнози са напълно неверни, има основания и за тях, примерно преминаването на Луната през дадения знак или други подобни неща. Има и общи тенденции.
Що се отнася до посмъртните хороскопи не съм изследвал това по-детайлно. Що се отнася до самата смърт, действително може да се предскаже за повечето хора доста точно, но пак може да зависи от човека и неговите усилия(поне в някои случаи)

# 218
Този:

http://store1.data.bg/toditobg/software/%C0%F1%F2%F0%EE%EB%EE%E3 … 07%20PRO_full.zip

Ама то май дата.бг принципно не се отваря от чужбина. newsm78

Като гледам е нещо за теглене- аз не мога да тегля така или иначе... newsm78

# 219
Ако Шри Чинмой е сектанат, който е велик духовен учител и известен по целия свят с книгите си и ученията си....то ти тогава коя си... че  съдиш ... newsm78  ... Mr. Green....[/b]

http://mitropolia-varna.org/index.php?option=com_content&tas … 78&Itemid=103

Нямам какво повече да кажа.
Клонке .....коя е тази  "Д-р Десислава Пулиева"??????????? Никога не сме я чували...а само в това варненско интернет сайтче ... Mr. Green

Благодаря ти мила...ама нямаше нужда. Heart Eyes Тази госпожа никой никъде не я познава по СВЕТА...Има ли издадени книги? Водила  ли е  лекции по целия свят? А има ли стотици хиляди ученика...?  newsm78.....

Справка за сектата на Шри Чинмой

Източник: Справочник за новите религиозни организации в Русия от деструктивен и окултен характер.

Характеристика

Организацията, основана и ръководена от Шри Чинмой е класифицирана като деструктивна религиозна организация (тоталитарна секта, деструктивен култ) в:

● Аналитическото известие на Държавната Дума (парламента – бел.пр.) на Руската федерация "За националната заплаха за Русия от страна на деструктивни религиозни организации", 1996 г.
● Вербалната нота на посолството на Федерална Република Германия от 22 ноември 1995 г.
● Информационния материал на Министерството на здравеопазването и медицинската промишленост на Руската федерация "Към доклада за социално-медицинските последствия от въздействието на някои религиозни организации върху здравето на личността, семейството, обществото и мерките за осигуряване на помощ за пострадалите", 1996 г.
● Инициативното писмо – депутатско запитване на депутата от Държавната Дума на Руската федерация Н.В.Кривелска до Министъра на вътрешните работи на Руската федерация – армейски генерал А.С.Куликов. (януари 1997 г.)
● книгата на А.И. Хвиля-Олинтер "Опасни тоталитарни форми на религиозни секти" (1996 г.)

................
Съществува информация, че в Полша са отбелязани факти на отвличане от членове на сектата на Шри Чинмой на няколко десетки деца и широкото използване в сектата на наркотици. От дейността на сектата на Шри Чинмой са загрижени властите в Германия, където се наблюдава увеличаване на броя на случаите на психични отклонения и самоубийства сред последователите на учението.
...................................

Още преди да кажеш на кой източник се позоваваш, изразих съмнението си, че това е някакво сектантско учение.
И, естествено, така и се оказа.

Сега, след като за теб посоченият линк към Официалния сайт на варненската митрополия ти се стори несериозен, защото някаква българка, доктор на науките била свтовно неизвестна, за разлика от "бягащия гуру"/подигравателен прякор на твоя "УчитеЛ" в Америка/, специално си правя труда да пусна и официалното мнение на Руската федерация по въпроса, както и на германската.

А това е за лична моя радост, защото е наистина много, ама мнооого смешно :
"По данни на последователите на култа, Шри Чинмой е автор на около 2000 книги и 10000 песни........
В други разпространявани от култа брошурки е написано, че Шри Чинмой е нарисувал и около 1000 картини."
Направо не зная кога е насмогнал.
А дали на теб ще ти остане време да му изчетеш цялото творчество, просто не смея да гадая Mr. Green

това е забавна за мен подборка, явно събрана с цел дискредитиране!

За ваше сведение - Шри Чинмой е приятел даже с Михаил Горбачов и е изнасял концерт в зала "Руссия", една от най големите в Русия тогава! И залата беше ПЪЛНА! И самия факт да се позволи това нещо през 2004 г. хич не е случайно, да не говоря за благотворителните програми свързани с него в различни страни.
Да не говоря че дипломати и висши политици се допитват до него и го УВАЖАВАТ! Явно има за какво!

# 220
Този:

Ама то май дата.бг принципно не се отваря от чужбина. newsm78

Като гледам е нещо за теглене- аз не мога да тегля така или иначе... newsm78
това е една руска астрологична програма, data.bg  е недостъпна за теглене извън България.

# 221
Цитат на: roza66

Това е и моятата теория...  bouquet  bouquet  bouquet Позитивни мисли и утвържения всеки ден... Hug  А това  значи сме сектанти.... Crossing Arms.... hahaha

Има такава идея, че опита бие всички авторитети. Моя опит е положителен във връска с положителните мисли, може да е от полза и за други. Примерно имам ли нужда за антибиотици, когато мога да си излекувам болящото гърло повтаряйки си "Ще оздравея"? (действителен случай:)
Мисълта може да активира процеси в подсъзнанието и да повлияе дори на клетъчно ниво. Имало е една френска психологична школа, свързана с Емил Куе, където доколкото ми е известно са се лекували дори тежки болести с положителна мисъл.
http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB_%D0%9A%D1%83%D0%B5

# 222
Аз пък чета една книга: "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу. Там се казва, че човек, ако си повтаря нещо всеки ден по няколко пъти, то се сбъдва. Но желанието трябва да е строго обосновано и да няма отрицание. Примерно като исках да сваля някой друг килограм си повтарях: "48 кг. съм", точно и ясно. И станах 48 кг.  Grinning . Но не бива да се казва "слаба съм" или "отслабвам", защото може несъзнателно да се третира и като физическа слабост-немощ. Също се твърди, че подсъзнанието трудно асимилира "не"-то и ако човек каже "не съм дебел" може и да напълнее.

# 223
Според Мирзакарим Норбеков "всички болести ни спохождат заради неумението ни да управляваме собствения си организъм, да използваме силата на личността си. Благодарение на човешката глупост, пасивност и мързел — тези вечни врагове на здравето, на младостта и на възможностите ни за реализация, повечето хора сами попадат в продължителен плен на болестите."
Книгата му "Опитът на един глупак... Nerd", освен че е забавна е и много показателна. Майка ми вече си свали очилата  Peace

# 224
Цитат на: КЛОНКА
Само не ми сравнявай Шри Чинмуй с Христос, моля те, че тоя паралел ще е направо смешен.

В днешно време почти всеки алчен идиот, имащ желание да се самообожестви, е способен да тръгне от писане на книги, масови маратони "за мир", поставяне на рекорди на Гинес и т.н. еквилибристики, че да повлече след себе си тълпа безумни, които ще го обявят за свой гуру, докато той се изживява като бог и печели маса пари.
Това си е индустрия.И ако човек работи с ума си - печели пари.Ако няма силата да ги спечели по този начин, пробва да му ги подарят.А ако се и самопровазгласи за Бог - какво по-хубаво.

това че някой сравнява Шри Чинмой с Христос, по скоро е ваше предположение/усещане.
МИсля че нито аз нито roza66 имаме такова нещо предвид. Но вашата реакция или даже (overreaktion) мисля че е знак указващ за вас и вашия характер. Имам представа какво е отношението на съвременната православна църква към други учения, толкова по зле за нея.
Според мен това май не ми се връзва с "да обичаш ближния като себе си", и предполагам че не само на мен може да ми се стори така.
А как мога да уважавам църква която възпитава такива последователи? Определено не смятам че вашите възгледи са изградени само от чисто и простосърдечно четене на Библията с вяра, по скоро някой ви е обучил на това... За съжаление.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт