Ясновидки (врачки)

• 323 475
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Може ли някой да ми препоръча ясновидка при която да е ходил, но НАИСТИНА това което му е казала да се е сбъднало.
Имам много сериозни проблеми и объркано бъдеще.
Много ми се иска да надникна напред. Това ще ми помогне.

отговарям на този въпрос, а не си чеша езика, тъпа женка!
Мисля, че на конкретен въпрос се отговаря със също толкова конкретен отговор Peace

# 286
  • София
Може ли някой да ми препоръча ясновидка при която да е ходил, но НАИСТИНА това което му е казала да се е сбъднало.
Имам много сериозни проблеми и объркано бъдеще
Много ми се иска да надникна напред. Това ще ми помогне.

отговарям на този въпрос, а не си чеша езика, тъпа женка!
Мисля, че на конкретен въпрос се отговаря със също толкова конкретен отговор Peace

То....няма въпрос.
Човекът явно е ясновидец, щото е прозрял, че бъдещето му е "объркано".
Аре, темата свърши.
Да вземе някой да й тури ключ най-накрая.

# 287
Мила pogled napred.... Откъде знаеш че имаш объркано бъдеще???

Може  евентуално да имаш объркано СЕГА ...и да си мислиш че и бъдещето ще ти е такова. Но ако се вземеш в ръце и се стегнеш, всичко ще си дойде на мястото.

Ясновидката и да ти гадае , ще ти каже един от възможните  варинати. Така че не би трябвало да се влияеш от нейното мнение.

Всичко е в главата ТИ. Внушаваш си глупости. Wink  Главичката и мислите ти в нея СА ОБЪРКАНИ , а не бъдещето.  Grinning

Сбъдва се това... в което вярваш. Силата е В ТЕБ!! ... а не във врачката Peace

# 288
Мисля, че форумът си има тарифа за реклама. По-конкретна е, отколкото на теб би ти се искало.

Е, очакваме и конкретни действия сега Simple Smile

# 289
ще може ли и на мен да ми дадете кординатите на тази астроложка много ще сам ви благодарна и много ще ми помогнете

# 290
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, ина4е няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът

10.Напиши желание.

Image

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!
УСПЕХ!!!!

# 291
Търся Ходжата от Лозенец.Моля Ви дайте ми телефон за връзка или адрес. Embarassed

# 292
Нека и аз да кажа мнението си по въпроса.Абе, хора вие защо ходите по врачки и защо искате да знаете бъдещето си?С какво ще промените предначертаното от вас?Просто съм на принципа, каквото е писано това ще става,без значение дали е добро или лошо.
Тук малко ще мина офтопик, ще поясня защо.Една приятелка се лекува при някакъв шарлатанин, който й казал, че познава болестите само по пулса и ще започне да изгражда тялото й от 4 годишна възраст, дрън-дрън та пляс.И тя му вярва повече на него отколкото на традиционната медицина.Свекърва й в същото това време й подари едно копие на чудотворната икона на Света Богородица Триеручица и й казала да се моли, че Богородица ще й се помогне, ако има вяра.Значи човек може да вярва на разни шарлатани, но не и на Божията помощ.Същото е с гадателите, защото силата им не от Бог.Тук ще ме заклеймят като силно религиозна, но човек който е православен християнин, се надявам че е наясно с тези неща. Thinking

# 293
На мен ми предсказаха, че ще се издигна в службата,кой знае някой ден може и директор да стана. Mr. Green Също и че ще спечеля от тотото. Thinking

# 294
Абе  тази тема още ли "мърда".. ooooh! Мислех че е заключена.... Whistling

# 295
Общо взето може да не е подходящо да се определя на кой гадател силата от Бог ли е, освен гадатели/шарлатани има хора които имат развити сетива, които повечето хора още не са развили, това може да е въпрос на време. а каква е позицията на църквите - "много важно" Crossing Arms

# 296
Свекърва й в същото това време й подари едно копие на чудотворната икона на Света Богородица Триеручица и й казала да се моли, че Богородица ще й се помогне, ако има вяра.Значи човек може да вярва на разни шарлатани, но не и на Божията помощ.Същото е с гадателите, защото силата им не от Бог.Тук ще ме заклеймят като силно религиозна, но човек който е православен християнин, се надявам че е наясно с тези неща. Thinking

Богородицата не е ли Троеручица? Като православен християнин, би трябвало да си наясно с тези неща.
Освен това, за какво ходиш да ти предсказват, като си толкова вярваща?

# 297
В Астрологията е истината Peace Peace Скоро ходих, и тази жена ми разказа всичко,все едно е била с мен от раждането ми.......все едно познава мъжът ми,децата ми.........Помогна ми да се ориентирам, позна ми пътя по който съм тръгнала,решенията,които назрават в мен отдавна...Все едно четеше мислите ми. Peace Peace
      newsm12       Аааааааа---------а знаете ли някой астролог в Пловдив?Пишете ми на лични-да не излезне-реклама.

# 298
В Астрологията е истината Peace Peace Скоро ходих, и тази жена ми разказа всичко,все едно е била с мен от раждането ми.......все едно познава мъжът ми,децата ми.........Помогна ми да се ориентирам, позна ми пътя по който съм тръгнала,решенията,които назрават в мен отдавна...Все едно четеше мислите ми. Peace Peace
      newsm12       Аааааааа---------а знаете ли някой астролог в Пловдив?Пишете ми на лични-да не излезне-реклама.

Между астролог, гадател и врач няма съществена разлика - всички те са описани като "мерзост за Господ" в Библията. Познават, но кой стои зад тази им способност  Thinking ?
Някой, занимаващи се с окултизъм доста упорито прокарват идеята за - "природните" сили. Но навлизайки в детайли става ясно, че зад тези "природни" сили всъщност стоят духовни сили, чиято цел е заблуда и не само. Ето малко полезна информация:
http://bg.wikipedia.org/wiki/Астрология

"Анатомо-астрологичният човек в медицинска астрология.

Астрологията (от гръцки: αστρολογία = άστρον + λόγος) е лъженаука[1], която твърди, че съдбата на отделни личности, групи и дори цели народи и държави се подчинява на положението на определени небесни тела (най-вече планетите от слънчевата система). Астрономът Валери Голев определя астрологията като „социален наркотик“ и „утеха на невежите“
Връзка с астрономията и с науките

Астрологията не е астрономия. В миналото, поради необходимостта от боравене с астрономически ефемериди, с развитието на астрологията се е развивала и астрономията. Съставените от астрономите таблици за видимото от Земята разположение на планетите, Луната и Слънцето спрямо звездите се използват активно от астролозите, които им придават детерминистично влияние върху човешките съдби. Днес учените определят астрологията като измама, понеже не следва научния метод[2].

Много видни учени от ранната история на западната астрономия, включително Тихо Брахе, Йоханес Кеплер и Галилео Галилей са се издържали, практикувайки астрология.

Връзка с религията

Християнската вяра и астрологията са напълно несъвместими. В Светото писание се говори за астрологията като измама. В Даниил 4:7 намираме пример за неспособността на астролозите да обяснят съня на царя:„   Тогава влязоха врачовете, вражарите, халдейците и астролозите, и аз разказах съня си пред тях; но не можаха да ми явят значението му.   “

Нещо повече, в Библията изрично се дават предписания срещу практикуването на астрологията. В Исая 47:13-15 намираме:„   Уморила си се в многото си съвещания. Нека приближат сега астролозите, звездобройците, И предвещателите по новолунията, И нека те избавят от това, което ще дойде върху тебе!   “

Предписание срещу практикуването на астрологията се намира и във Второзаконие 18:14:„   Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.   “

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 15:33 от Цветен прашец

# 299
Да, вярно че съм объркала името на иконата, чудех се как точно се пише.Накъде да съм казала, че съм ходила на гледачка.Няма такова нещо.Просто дадох една снимка на мъжа ми на майка ми и научих в последствие, че е ходила при някаква гледачка дето говорила с извънземни, които се свързвали с духа на баща ми и други бля бля.Всичко си изпя майка ми.Един ден съвсем случайно е хванах в крачка като ме помоли да взема от нещо от чантата и попаднах на едно листче.На него въпросната гледачка пишела какво й диктували висшите сили.Трябваше да отида при тази и да я направя на пет стотинки...... #2gunfire Ще й кажа едни извънземни. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт