Ясновидки (врачки)

• 323 467
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
точно си е наука астрологията, факти го доказват. И не касае само предсказване, а дълбок и подробен анализ на човека и неговоте наклонности!
Природни сили може да се тълкува и като сили намиращи се в Природата, има ги и в човека, и той е в Природата. Даже християните имат в потенциял трето око, това че не е ги учат как да се развива или как да имат ревност да пророкуват е един..друг въпрос, който е обсъждан в други теми. Хайде да не се бърка църковност със Християнство, това че на църкви не им са изгодни знаещи и пророкуващи християни, да не го коментирам! Naughty

# 301
точно си е наука астрологията, факти го доказват. И не касае само предсказване, а дълбок и подробен анализ на човека и неговоте наклонности!
Природни сили може да се тълкува и като сили намиращи се в Природата, има ги и в човека, и той е в Природата. Даже християните имат в потенциял трето око, това че не е ги учат как да се развива или как да имат ревност да пророкуват е един..друг въпрос, който е обсъждан в други теми. Хайде да не се бърка църковност със Християнство, това че на църкви не им са изгодни знаещи и пророкуващи християни, да не го коментирам! Naughty
newsm10  И аз така мисля/малко или много знам гръцки/АСТРО ~ ЛОГИЯ/``астери``-звезда--``логос``-дума,``логикос``-логичен/о/.И аз не си го превеждам по никакъв начинАстрологията (от гръцки: αστρολογία = άστρον + λόγος) е лъженаука[1], ----както упоменаваЦветен прашец . smile3516

# 302
Преди около 10 години ходих на врачка ( близо до 5 кьошета ) - отидохме със сестра ми от любопитство. Една приателка беше ходила и и разваляха магията. Викам си ще отида от любопитство и като ми каже че имам магиа - ще се смея много. Жената гледаше като ми държеше ключовете ( каза - те винаги са с теб ) . Не само че не ми каза че имам магия, но ми позна всичко ( за около 3 години напред ) . Сестра ми след много тежка връзка беше много отчаяна - жената и каза до 3 месеца ще се запознаеш с мъжа си и до средата на другата година ще се ожените - ПОЗНА точно и на 2-те. При тази жена влязохме и без да пита нищо тя почна да говори.
И въпреки, че бях много скептична след срещата с тази жена разбрах, че наистина има хора , които познават , че наистина на някой хора им правят магии.
Ако някой е чувал за тази жена бих отишла пак - svilenahristova2000@yahoo.com.
2. По отношение на Ванга - на съпруга ми баща му се е удавил, търсили са го много. Свекърва ми ( бог да я прости ) е отишла . Сред многото хора Ванга я е погледнала и само и казала - на 7-я ден от лявата страна ще изплува - само това. И така и станало.

# 303
  • София
Уф, врачки!

И как така, бе джанъм, ни една от тия врчаки не позна числата за джакпота, м? Joy

Пък те хората от Дискавъри, май милион бяха предложили /ако не беше повече/ за оня който познае поредността на разбъркани 52 карти. Е, милионите още са си у Дискавъри-то...

# 304
Уф, врачки!

И как така, бе джанъм, ни една от тия врчаки не позна числата за джакпота, м? Joy

Пък те хората от Дискавъри, май милион бяха предложили /ако не беше повече/ за оня който познае поредността на разбъркани 52 карти. Е, милионите още са си у Дискавъри-то...

причината може да е много проста - не че не може, а не трябва. Хора с такива способности имат много по-сериозни отговорности, отколкото някои биха си представили!

# 305
Всъщност, молитвите са вид магия, а църковните обряди са си истински магически обряди и заклинания. За какво противопоставяне говорим между магия и църква? Да не сме в средновековието? Да напомним че по онова време Библията се е тълкувала така както е изгодно на църквата да за се отърве от опсните хора притежаващи свръхсила в лицето на магията. И църковниците са вършили жестоки убийства в името на Бога.
Мотам се и видях тази тема.За Шри Чинмой се разказват легенди относно ясновидските му способности.
Всестранно развита личност:
  * автор на хиляди музикални произведения
  * автор на хиляди стихотворения и книги
  * автор на хиляди художествени картини
  * виртуозен изпълнител на стотина музикални инструмента
  * автор на фантастични спортни рекордри >>>
  * философ и притежател на сидхи
  * автор на програми за здраве и антипрестъпност на ООН
  * пълномощник на ООН за мир
и накрая Документална снимка на рекорда на
Шри Чинмой - 3 тона с една ръка,
документирано от 38 телевизии в САЩ
Чакай да видя дали ще може да се качи снимката

Но това е живота  bouquet труден за обяснения newsm78

# 306
Преди около 10 години ходих на врачка ( близо до 5 кьошета ) - отидохме със сестра ми от любопитство. Една приателка беше ходила и и разваляха магията. Викам си ще отида от любопитство и като ми каже че имам магиа - ще се смея много. Жената гледаше като ми държеше ключовете ( каза - те винаги са с теб ) . Не само че не ми каза че имам магия, но ми позна всичко ( за около 3 години напред ) . Сестра ми след много тежка връзка беше много отчаяна - жената и каза до 3 месеца ще се запознаеш с мъжа си и до средата на другата година ще се ожените - ПОЗНА точно и на 2-те. При тази жена влязохме и без да пита нищо тя почна да говори.
И въпреки, че бях много скептична след срещата с тази жена разбрах, че наистина има хора , които познават , че наистина на някой хора им правят магии.
Ако някой е чувал за тази жена бих отишла пак - svilenahristova2000@yahoo.com.
2. По отношение на Ванга - на съпруга ми баща му се е удавил, търсили са го много. Свекърва ми ( бог да я прости ) е отишла . Сред многото хора Ванга я е погледнала и само и казала - на 7-я ден от лявата страна ще изплува - само това. И така и станало.

Чувала ли си нещо за някакъв ясновидец в Банишьора.Правел амолети за здраве и т.н.Но много големи опашки имало. Помагал много странно.Но аз дори не се сещам името му.
А за Елисвета Логинова дали знае някой нещо?Имам в предив като опит или коментар? newsm78

# 307
  • София
Уф, врачки!

причината може да е много проста - не че не може, а не трябва. Хора с такива способности имат много по-сериозни отговорности, отколкото някои биха си представили!

Така ли? Ми що не спечелят джакпота и не го дарят в някой дом за сираци? Ако аз имах такива способности, нямаше да си губя времето с гадаене на дребно "вест от чужбина чакай" и "иди да си прегледаш бъбреците". Или "отвара от едикакво си ще давате на детето, да му излекуваме левкимията". А защо не спечелиш от лотарията, пък му дай на детето няколкостотин хиляди, да му лекуват левкимията. Мисля, че твоето е евтино оправдание.

# 308
Уф, врачки!

Така ли? Ми що не спечелят джакпота и не го дарят в някой дом за сираци? Ако аз имах такива способности, нямаше да си губя времето с гадаене на дребно "вест от чужбина чакай" и "иди да си прегледаш бъбреците". Или "отвара от едикакво си ще давате на детето, да му излекуваме левкимията". А защо не спечелиш от лотарията, пък му дай на детето няколкостотин хиляди, да му лекуват левкимията. Мисля, че твоето е евтино оправдание.

не, не е евтино. Работата на истинския ясновидец касае духовни процеси, светове, същества. Там гледната точка може да е коренно различна от това да се спечели джакпот и да се даде за благотворителност. Ако на някои това може да изглежда съвсем нормално, то може да не е така.
Съдбата може да е толкова сложна и преплетена в някои случаи, че нещо според нас горе долу очевидно като джакпот да не е подходящо/приложимо.
Носи се отговорност за себе си и за своите постъпки. Един истински ясновидец от високо ниво би могъл да намери много по-правилно решение на някои въпроси, отколкото болшинството от хората.
Но друг е въпроса че има хора на различни нива и способностите и при ясновидците може да са развити в различна степен. Моят опит показва, че такива хора и способности има.
А Шри Чинмой е бил много повече от ясновидец, виждал съм го лично!

# 309
Друг е въпросът от къде всички тези "чудодейци" имат своите способности?!?
Кои са тези духове - водачи, които им разкриват бъдещето и им дават свръхестествените способности - в Библията има много такива примери. Магьосници, магове, гадатели и прочие открито признават помощта идваща от "светлите духове" , които имат ненадминати способности в имитацията. Имитация на Святият Дух, който е сам Бог и действа, чрез повярвалите християни.
Например в Новият Завет е разказана случката за един маг - Симон. Той също вършеше велики неща и смайваше хората с чудесата си, и когато видя как Святият Дух вършеше чудеса чрез апостолите им предложи пари, за да му разкрият "магическата си тайна". Да, обаче те му казаха: Парите ти с тебе заедно да погинат, защото си помислил да придобиеш Божия дар с пари.
 Ти нямаш нито участие, нито дял в тая работа, защото сърцето ти не е право пред Бога.
 Затуй покай се от това твое нечестие, и моли се Господу дано ти се прости тоя помисъл на сърцето ти;
 понеже виждам, че си в горчива жлъчка и си вързан в неправда." Деяния на апостолите 8 глава
Добре е тези, които се интересуват от свръхестествени неща да бъдат нащрек и да внимават.

# 310
Друг е въпросът от къде всички тези "чудодейци" имат своите способности?!?
Кои са тези духове - водачи, които им разкриват бъдещето и им дават свръхестествените способности - в Библията има много такива примери. Магьосници, магове, гадатели и прочие открито признават помощта идваща от "светлите духове" , които имат ненадминати способности в имитацията. Имитация на Святият Дух, който е сам Бог и действа, чрез повярвалите християни.
Например в Новият Завет е разказана случката за един маг - Симон. Той също вършеше велики неща и смайваше хората с чудесата си, и когато видя как Святият Дух вършеше чудеса чрез апостолите им предложи пари, за да му разкрият "магическата си тайна". Да, обаче те му казаха: Парите ти с тебе заедно да погинат, защото си помислил да придобиеш Божия дар с пари.
 Ти нямаш нито участие, нито дял в тая работа, защото сърцето ти не е право пред Бога.
 Затуй покай се от това твое нечестие, и моли се Господу дано ти се прости тоя помисъл на сърцето ти;
 понеже виждам, че си в горчива жлъчка и си вързан в неправда." Деяния на апостолите 8 глава
Добре е тези, които се интересуват от свръхестествени неща да бъдат нащрек и да внимават.

да, добре е , само е хубаво да се запомни все пак че не всички езотерици са "магове Симони" и не всички викат духове.
Ако ти нямаш духовно виждане, как ще определиш кой от къде има способностите си?
Може да гледаш постъпките начина на живот, и др. въпреки че това все пак може да е косвено свидетелство. Така че по-добре да не се произнасяш за хора, които не познаваш, по причина на нещо прочетено в Библията, за което друг въпрос е дали е разбрано правилно и в правилния контекст!
(Хайде да не напомням че в Стария завет пише за избиване с камъни май, а?) ти колко човека си замерила с камък досега?

има разлика между свръхестествени способности и свръхсетивни - последното означава ползване на повече от 5те сетива, тъй като всеки човек има потенциала да ползва повече от 5 сетива, друг е въпроса че не всички са ги развили напълно. А за да възприема човек информация през времето и пространството, не е нужно някакви духове да призовава или да му говорят, в човешката душа има сили и способности, които активирани, могат да позволят това. И ако по-голямата част от християните все още нямат такава способност, въпреки че Апостол Павел дава в смисъл да имат ревност за по-добрите дарби сред които и пророкуването (виждане/предсказване на бъдещи събития), то според мен по-подходящо да не се намесват неподготвени!

# 311
Дийпинсайд, всички чудеса описани в Библията  извършени от християни са дело на  Святият Дух - не на самия човек. Няма никакви способности - затова е наречен "дар".
А също нали знаеш  "Който не е с Мене, той е против Мене; и който не събира с Мене, разпилява." Матей 12:30
Не може да отричаш божествеността на Исус Христос, да отричаш Йехова като Бог, да говориш, че "хората са богове", както говори въпросният "чудодеец" Шри Чимной и да предлагаш друг път - а същевременно с това да се залъгваш, че си някакъв вид християнин.
Или си с Христос или извън Него.
И друго - Бог лекува но преди това прощава греха на човека. Никой от апостолите не е приел слава за себе си - всички отдаваха славата на Бог, който действаше чрез тях. Те лекуваха в името на Господ Исус Христос - и не забравяха да го споменат.

П.П. А и нямам спомен да са вдигали тонове желязо и да са се правили на велики пред света!

# 312

Няма никакви способности - затова е наречен "дар".

не е вярно че няма способности, способности има, но не всички ги имат, дори не всички християни имат някои дарби, може би защото не знаят "как да имат ревност за тях" - явно нещо зависи от самия човек.
Това че на една протестантска християнка може да не е известно как да работи за активиране на духовно зрение ("сърдечните очи" - по Библията), не значи че всичко свързано с това е от лукаваго!
Някои може би са заинтересовани да си мислят така християните, но не смятам че това е Христос, на който не съм отричал Божествеността, нито ти имаш право да отричаш Божественото в хората. Естествено, че е невъзможно то да бъде проявено в тях в такава степен, както в Христис, но това не значи че я нямат. Има качествени и количествени характеристики.
от друга страна не съм сигурен че е подходящо да определяш как апостолите са извършвали "чудеса", щото чудеса няма! Всяко събитие има своята причина, неинформираността на едни или други хора за причината не го прави чудо. (причината може да е извън степента на информираност на дадени хора за даден процес)!

Цитат
нямам спомен да са вдигали тонове желязо и да са се правили на велики пред света!

може да не е било нужно тогава. Не смятам че има доказателства че е нямало нужда да го прави сега, и то не за да се прави на велик, най-малкото да покаже че има нещо повече от мускулите и тялото. (ама проблема дали не е по-скоро че един непротестант прави такива неща, ако беше протестантски пастор, интерпретацията дали нямаше да е друга  Naughty )

# 313
Не оправдавам никой  - пък било то и протестантски пастор - който прави шоу, за да привлича последователи.
Християнството не е шоуспектакъл.

# 314
  • София
не, не е евтино. Работата на истинския ясновидец касае духовни процеси, светове, същества. Там гледната точка може да е коренно различна от това да се спечели джакпот и да се даде за благотворителност. Ако на някои това може да изглежда съвсем нормално, то може да не е така.
Съдбата може да е толкова сложна и преплетена в някои случаи, че нещо според нас горе долу очевидно като джакпот да не е подходящо/приложимо.
Ама моля те, ако отговорът на проблемите ми не е в спечелването на джакпота, а "Неведоми са пътищата Божии", мерси за такова гадателство. Не ми трябва никой, който да ми каже, че така ми било писано или че някой /Бог/ бил решил така.

И нищо не може да ме убеди, че е по-добре дечицата да страдат и да умират, защото видиш ли 'гледната точка там била коренно различна' и нещо друго е по-важно от здравето и добруването на децата.

Как пък така се случи на някои дечица никой да не може да помогне.
Ами то така било писано.
Така ли? Защо Исус не отговори така на някого, м? А са били изцелени всички, отишли при него, м? като ще намесваме религията

Работата е там, че 99.999999% от тия хора са шарлатани, някои от които истински са си повярвали. Оставям нищожния процент като чисто хипотетична възможност за хора с шесто чувство, но то едва ли се изразява в ясновидстване.

Общи условия

Активация на акаунт