2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 299
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
И аз съм така, вече цял месец. Непрестанно кихане, хрема и запушен нос.Сутрин особено за добро утро, кихам поне по 10 пъти един след друг. Странното е, че докато бях на морето нямах нито хрема, нито кихах. Когато се прибрах отново с София започна пак. Най-засилено е на работното ми място. Вече мисля, че е някаква алергия, която по принцип преди нямах. Споделих с лекаря, каза да си взема капки за нос, но нищо съществено не се случва от тях. Вече започнах да се притеснявам, но след като виждам, че има и други със същите оплаквания, малко се успокоих. Вашите лекари какво казаха?

# 256
Sun7, това със симптомите наистина са бабини деветини. Ето аз ще имам момченце, а повръщах мнооого, денонощно гадене , липса на апетит, ужасна умора, виене на свят. По едно време не бях сигурна в оцеляването си 😁 Много хора ме убеждаваха, че ще е момиче с тези симптоми, но не е.

# 257
Здравейте и от мен! Тайничко си Ви следя, но днес след като минах БХС и феталната морфология, се реших да се включа при вас. С термин 27.02 съм и очаквам момче (увеличават се момчетата Grinning). Засега всичко е наред, първа бременностност ми е и съм на 28 години.
Много ще се радвам, ако ме включите и във вашата тайна фб група.
Леко бременеене на всички момичета и живи и здрави бебета!

# 258
Аз също кихам доста, всеки път след събуждане имам хрема и парене в носа (независимо дали е кратък следобеден сън или ставам сутринта).
Имам алергия от няколко години насам, но не можем да установим от какво.
Миналата зима получих усложнение синузит. След лечението ми изписаха противоалергичен спрей и имаше облекчение, но когато забременях, лекарят ми каза да го спра. Сега съм с доста силна хрема и парене в носа, също и болки в областта на синусите...

# 259
Sun7, това със симптомите наистина са бабини деветини. Ето аз ще имам момченце, а повръщах мнооого, денонощно гадене , липса на апетит, ужасна умора, виене на свят. По едно време не бях сигурна в оцеляването си 😁 Много хора ме убеждаваха, че ще е момиче с тези симптоми, но не е.
Poppy 14, току-що разби на пух и прах всички митове Simple Smile Живи и здрави пък другото са подробности. Леко бременеене

# 260
При мен обаче всички бабини деветини се оказаха верни, пък аз хич не им вярвах 😅. Умирах за сладко преди. Откакто забременя обаче, соля всичко стабилно и ям доста кисело. Не ми се е гадило изобщо, общо взето бременността се отразява изненадващо добре на целия ми организъм, освен, че ми капе косата 🙄. Даже в началото проверих и по онези китайски таблици и там се показа момче. Аз все си казвах, глупости, има шанс да е момиче 😅. Докторът и по сърдечния ритъм в 12 седмица предположи момче и аз пак не му повярвах, въпреки че самата аз през цялото време усещах, че е момче. Толкова силна интуиция никога не съм имала. Дано поне това с косата не се окаже вярно, че половината я отрязах. 😂

# 261
Аз пък искам да ми е изненада😃с първото бях така,но вътрешно знаех че ще е момче,а сега не клоня към никое.Но се чудя на Преналния тест дали ще излезе пола

# 262
И при мен бабините деветини излезнаха верни. Първо, че нямам никакво гадене и повръщане, бабите веднага казаха - МОМЧЕ. Второ - била съм се разхубавила Grinning, отново признак за момче било (хах). Спала съм на лявата страна, айде пак момче и последното, капакът на всичко - вечерта преди прегледа ми посолиха главата без да знам, е... Пипнала съм се за носа - Момче е! На какво ли не се наслушах.

# 263
и при мен е така Grinning Спя на лявата си страна, ям солено, единствено ми се гади без повръщане и кожата на лицето ми е чиста. На прегледа ми казаха момче 95% сигурно Grinning

И при мен бабините деветини излезнаха верни. Първо, че нямам никакво гадене и повръщане, бабите веднага казаха - МОМЧЕ. Второ - била съм се разхубавила Grinning, отново признак за момче било (хах). Спала съм на лявата страна, айде пак момче и последното, капакът на всичко - вечерта преди прегледа ми посолиха главата без да знам, е... Пипнала съм се за носа - Момче е! На какво ли не се наслушах.

# 264
Аз пък искам да ми е изненада😃с първото бях така,но вътрешно знаех че ще е момче,а сега не клоня към никое.Но се чудя на Преналния тест дали ще излезе пола
Мисля, че ако си отметнала за пол ще излезе. Аз отметнах и затова знам, че е момченце. Макар че и гинеколожката каза, че вече се вижда на последния преглед.

# 265
И при мен симптомите се същите, но са момичета. Аз очаквах едното да е момче, ама не.
и при мен е така Grinning Спя на лявата си страна, ям солено, единствено ми се гади без повръщане и кожата на лицето ми е чиста. На прегледа ми казаха момче 95% сигурно Grinning

# 266
При мен бабините деветини явно са наобратно. Аз се скъсах да повръщане и киселини и всички (аз също се съмнявах в оцеляването си 😂) - момче ще е. И в интерес на истината всички мои познати, които имат момичета не усетиха, че да бременни тааа много си зависи явно

# 267
Момичета,днес бях на преглед.Всичко е наред.Имаме много колебливо предположение за момиче,но ще видим.Дадоха ми направление за кардиолог обаче,тъй като имам често сърцебиене.Някоя от вас ходила ли е докато е била бременна или имала ли е същите оплаквания?

# 268
Момичета,днес бях на преглед.Всичко е наред.Имаме много колебливо предположение за момиче,но ще видим.Дадоха ми направление за кардиолог обаче,тъй като имам често сърцебиене.Някоя от вас ходила ли е докато е била бременна или имала ли е същите оплаквания?
Аз бях със сърцебиене и ниско кръвно и ходих на кардиолог. Всичко беше наред, но ми изписа вит В12, понеже беше малко  нисък и ми каза да пия по малко кафе за кръвното. Сега съм доста по-добре.

# 269
Имах сърцебиене и свиване в областта на сърцето в началото, но предполагам защото на работа имам много стрес. Един път даже започнах да се задушавам, когато шефът ми за пореден път започна да ми вика и да ми размахва ръце и ходих на спешен кабинет. Сега съм отпуска вече две седмици и се чувствам много спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт