Парфюмни размисли и страсти - 248

• 55 077
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
И за мен е алкохолно мъжки. Не бих го носила, но е хубав парфюм.

# 91
Аз днес се сдобих с Lanvin Arpege. Нали знаете, лудостта не ходи по гората... 😐
Очаквах вкъщи да ме низвергаят заради този аромат, а то какво се оказа...Майка ми моментално прояви интерес без дори да споменавам, че нося нещо ново. Думите й бяха, че е хубаво и че не прилича на типичните мои парфюми... А сестра ми почти го хареса, което си е уау! 😂

Трябва да си разделя поста за в другата тема, но честно казано би се изгубил смисъла, та..:

Поръчах го от елф вчера в 1830 по телефона. Днес беше при мен в 1500... нямам какво да кажа просто. Клиентското им обслужване е най-доброто, което съм срещала до момента из парфюмните сайтове. И още нещо, парфюмът ми го достави техен човек, и най-забележителното за мен! - не беше опакован в хиляди кутии, хартия и прочее. Един запечатан плик, касовата бележка, парфюмът в някаква картонена кутия и толкоз. Нищо повече, нищо по-малко. Съвършено достатъчно според мен. Любимият ми сайт от където и да го гледам е това. А да не говорим, че са едни от пионерите по отношение на новоизлезлите парфюми...
От тях купих Bois D’Amande за приятелка на повече от жестока цена, който ... как седи на нейната кожа...не е истина. С две думи, ако искате парфюм, който да говори на висок глас (не казвам крещи, защото е прекалено шлифован и премерен) за лукс и скъпо, това е той. Прекрасен е!

И накрая на цялата тази мини еуфория от първия ми странен или дори екзотичен парфюм, правейки отливка от Sensual Instinct... се напръсках.. 🤣 Което е любов, е голяма при мен..

# 92
Скрит текст:
Някой душил ли е това Nasomatto Baraonda:
Обмислям за подарък...

От доста време го имам, но го нося рядко. Страхотен е, вероятно най-силното бузи ароматче, което съм пробвал. Предимно дървесен аромат с уиски нотки, амбретът и розата също се усещат добре при мен. Представянето му е доста добро, не бих си го представил върху жена, честно казано - прекалено дървесно-алкохолен е, но много приятен.

Lewiss, Densi, благодаря за отзивите!
Да, аз за мъж съм го на мислила за подарък. Любител е на уиски, та ми се стори интересна и подходяща композиция. Значи да не се притеснявам, че розата го феминизира много?

# 93
Не, въобще.

# 94
  • на майната си
Ами при мен амбретът и дървесните ноти притъпяват розата, а тя се усеща съвсем слабо в късния драйдаун, подплатена с мъск. Изобщо не бива да те притеснява тя, но имай предвид, че ако не е свикнал да носи ниш, първоначалната реакция може би няма да е тази, която очакваш.

# 95
Успех и обезателно тествай!
Да, ще тествам, имам мостра. Утре ще споделя дали ми е харесал.

# 96
Здравейте Simple Smile Редовно ви чета и много ви се радвам. Радвам се на новите ви придобивки, на начина, по който описвате парфюмите, на способността да различавате нотките... Сега първо по темата. На последната ваканция ползвах Guess- Dare и Paco Rabanne – Olympea Simple Smile
Ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Все още не съм имала парфюм на Жан Пол Готие, а много ми се иска. Харесала съм си следните парфюми (на база вашите описания, ревюта, които съм чела и т.н):

So Scandal
La belle
Classique Intense
Classique Essence de parfum

За съжаление още не съм ги виждала никъде и съответно не съм ги пробвала. Единствените парфюми на марката, които съм пробвала са „Scandal by night“ , (в началото ми хареса, но след това при мен изби една нотка, от която ми се догади) и “Classique” ( но ми се стори твърде ретро и не ми хареса).
Ще ви напиша парфюмите, които имам в момента, те не са много. И ако можете да ми кажете  според вас дали някои от изброените на Жан Пол би ми харесал. Ще ви бъда много благодарна Simple Smile)))

Christian Dior – J'adore – Това е първата ми парфюмна любов Heart Най-дълго носеният от мен парфюм. С годините като че ли му се наситих и все по-рядко го ползвам, въпреки това никога не оставам без него Simple Smile
Christian Dior - Hypnotic Poison – Обичам си го Heart Heart Heart
Mugler – Angel – Обичам го, въпреки че много рядко го ползвам и знаех, че ще е така, въпреки това го исках. Ще ми стигне за цял живот Grinning
Mugler – Angel Muse – Любов от първо помирисване Heart
Mugler – Alien Heart
Calvin Klein – Euphoria Heart
Paco Rabanne – Olympea Heart
Michael kors – Wonderlust – В този парфюм се влюбих от първо помирисване и си го купих веднага (100 мл) . Не знам защо много бързо ми омръзна.
Juicy couture - Viva la juicy gold couture – Влюбих се в карамела, но заради кичозното шише го отлагах като покупка. В крайна сметка купих 100 мл, но също много бързо ми омръзна. Няма да си ги изхвърля, разбира се, но не бих ги подновила.
Nina Ricci – Nina L'elixir Heart Парфюмът, с който бях на сватбата ми. Винаги ще си го обичам Heart
Nina Ricci – Nina Heart
Nina Ricci – Luna – Подарък ми е, харесва ми, но аз не бих си го купила
Versace - Red jeans – Също ми е подарък, харесва ми, но не бих си го купила сама

# 97
Аз съм с две ръце за La Belle. Някои от изброените са мои вечни любимци, а в La Belle съм влюбена!

# 98
Аз съм с две ръце за La Belle. Някои от изброените са мои вечни любимци, а в La Belle съм влюбена!
Направо ми взе думите изпод клавиатурата! Joy Според мен не може да се сбърка с La Belle. Heart

# 99
Без проби не купувай никой. Поискай проби от точно тези аромати в темата за размените, все някой ще ти изпрати. Иначе са пари на вятъра.
Ако си решила твърдо да е насляпо или Ла Бел или So Scandal.

# 100
  • София
Скрит текст:
Някой душил ли е това Nasomatto Baraonda:
Обмислям за подарък...

От доста време го имам, но го нося рядко. Страхотен е, вероятно най-силното бузи ароматче, което съм пробвал. Предимно дървесен аромат с уиски нотки, амбретът и розата също се усещат добре при мен. Представянето му е доста добро, не бих си го представил върху жена, честно казано - прекалено дървесно-алкохолен е, но много приятен.

Lewiss, Densi, благодаря за отзивите!
Да, аз за мъж съм го на мислила за подарък. Любител е на уиски, та ми се стори интересна и подходяща композиция. Значи да не се притеснявам, че розата го феминизира много?
Имам и много обичам Бараонда, жена съм. Grinning Не се притеснявай, че ще е женствен за мъж, явно да се носи от жени е по-скоро изключението, отколкото обратното. Wink Това е един от най-лесните парфюми на Насоматто според мен, няма нищо стряскащо и твърде ексцентрично в него, уискито не мирише твърде буквалистично, аз съм получавала комплименти за него от неизкушени парфюмно хора, макар че се притеснявах малко отначало как ще се възприеме. Съвсем добре се възприе. Тъй че ако човекът е почитател на уиски, бих казала, че е много удачен подарък. При мен може би помага това, че върху кожата ми доста парфюми осезаемо се подслаждат, така че не стои твърде рязък и мъжки, амбретът го омекотява и ми мирише на сладкиш, сиропиран с алкохол в някакъв момент дори. Simple Smile

# 101
  • Sofia
Jolie, къде пробва Lancome Maison?

# 102
В магазина на Иван Вазов имат трите плюс Nuit Noar Elie Saab и няколко Sospiro.

# 103
Благодаря за темата!
На морето бях взела Fico di Amalfi & Chance eau tendre. И двата ми се изпаряваха за части от секундата😄
Скоро пак заминаваме, не съм решила какво точно ще взема с мен, но определено няма да са повече от 2-3 аромата.
Не харесвам типично плажно-летни аромати, но започнах да харесвам с времето по-зелени.
Преди имах основно ориенталци, които се спуквах да нося в жегите😄
Приятелите ми от училище не могат да забравят техния кошмар Dior Hypnotic poison EDT, тровех ги дълго време с него😄 Че и подновявах през час- два. Направо не знам къде ми е бил акълът🤔😄

# 104
Направо ми взе думите изпод клавиатурата! Joy Според мен не може да се сбърка с La Belle. Heart

Благодаря ви Simple Smile Аз съм влюбена в шишенцето, много е красиво Heart Heart Heart Ще потърся виалче в Ebay Heart

Общи условия

Активация на акаунт