Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Много хубав парфюм, много траен, излъчващ, харесван от околните и женствен. Плътен и забележим. Имах 40 мл, подарих го на приятелка, която ахна като ме помириса, напръскана с него. Аз правя такива спонтанни жестове. И после си го издирих в размените, защото не искам без него. Сега си имам даже повече милилитри, но бутилчицата на 40 е много сладка.
Впрочем, тя сподели, че винаги ѝ казват колко прекрасно ухае като е с него и никога не остава незабелязан, а тя работи с много хора.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 17:26 от Анонимен

# 301
Дами, много ми се е приносило нещо с доминираща череша.Бихте ли ме насочили?Фрагрантика малко ме пообърка...
Cherry in the Air Escadа е страхотна череша!
https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Cherry-in-the-Air-17129.html

# 302
  • Бургас
Дами, много ми се е приносило нещо с доминираща череша.Бихте ли ме насочили?Фрагрантика малко ме пообърка...
Сисли, Two Hearts от мен предложения да пробваш Рокличките на Герлен и тези-https://www.fragrantica.com/perfume/Clinique/Aromatics-Black-Cherry-39570.html     https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Wild-Cherry-35226.html

# 303
След това описание, на Sysly, ще трябва да се пробва Boucheron - a. Blush Аз днес го подминах геройски, бях тръгнала да пробвам Illusione for her, без парфюм, за да се напръскам хубаво. Не пробвам по повече парфюми, че става манджа с грозде при мен. Полях се обилно, на ръката си пръснах от класическата Ботега, че не я помня и хукнах навън да си сваля маската и да видя кое какво е. Illusione бях пробвала веднъж на блотер, стори ми се приятен цитрус, а понеже пише, че има и смокиня, реших пак да го търся. Смокини при мен няма, ароматът му е почти като на един крем Олива, или нещо подобно - със зехтин. Нещо като домашен парфюм, съвсем тихичък - не съм сигурна дали крема няма да е по - излъчващ от него.
Класическата Ботега първо ми отвя главата, невероятна работа, прекрасна роза, пачули, малко мъх - викам си, купувам го веднага! Реших да изчакам, много силно това нещо, от сутринта завзема половин стая, странното е, че от обяд се превърна най - неочаквано в пудрена виолетка и сега не знам дали го искам. На студено как се държи?

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 17:59 от silver pearl

# 304
На студено как се държи?
Още по-елегантен е на хладно.

# 305
  • София
Sysly, благодаря за прелестното описание на Serpent Bohème Boucheron. Flowers Hibiscus Дано скоро успея да го пробвам и да ми се покаже също толкова красив. Simple Smile Имам нужда от нещо деликатно и нежно след последните си покупки, които са все по-ярки и специфични парфюми. Събуди ми любопитството определено. Simple Smile

# 306
  • София
Може ли някой с няколко думи да ми припомни Red Aoud Montale? 😇
Имам го наред с още няколко пробички/мостри на Монтал. Тествах го няколко пъти - ухае ми на козметична чантичка, в която има повече гримове и червила, отколкото помади. Днес е по-хладно, пръснах на ръка - уда го усещам тънко и деликатно, а след известно време ми изби нотка на пушек. Не е задушаваща, но се хваща от моя нос. Оставя ми впечатление за дамски аромат, обмислям покупка, но може или много да почака, или въобще да не стигна до него - имам толкова много други по-желани. Моля, мнението ми да не се смята за меродавно - нямам други подобни аромати за сравнение и носът ми не е обигран. Simple Smile

# 307
Аз съм го пробвала, не ми е непознат. Разносих го на себе си, но преди доста време. Хареса ми, защото няма натрапчив уд и основният аромат е много мой. Опасявам се обаче, че доста време мина... Може би е добре все пак, да го пробвам отново. Благодаря, че сподели, vodica! 🌺

# 308
.... На студено как се държи?
Пъти по-хубав ,класен и елегантен!

# 309
Да споделя и аз отзиви за двете ми нови парфюмни покупки. Не умея да описвам парфюмите красиво като вас, но ще опитам да ги опиша накратко.

Narciso Rodriquez For Her (черния) - много различен, секси, доста специфичен аромат. При мен предимно се усеща мускуса и май пудра Thinking, но не ретро мъжки мускус, а красив, женствен, секси и изтънчен. Определено ми е по-вечерен аромат, за срещи, излизания. Не се виждам например в офиса с него, но определено много ми хареса.

Chloe Nomade - до известна степен поръчка на сляпо. Бях подушила веднъж по път бутилката в Дъглас и ми се стори интересен, но ме домързя да пръскам за проба. Grinning Поръчах едно мини 20 мл, общо взето, за да допълня в Парфимо до 120 лева и да ползвам отстъпката, така ми излезе почти без пари, дето се вика. Не предполагах обаче, че ще се окаже новата ми парфюмна любов. От първо пръскане се влюбих, пасна ми като втора кожа. Много женствен, много свеж, стилен, в същото време секси. Веднага обра комплименти около мен. С влизането казаха на работа колко хубав женски парфюм се носи от коридора още, на другия ден отново го похвалиха. На места се усеща леко кисела нотка, но изобщо не е дразнеща при мен, не знам на коя съставка се дължи. Но с две думи влюбена съм и мисля да инвестирам по-късно и в по-голяма разфасовка.

Та по случая може ли да ми препоръчате нещо подобно, което би ми допаднало. Номада го поръчах, защото съм чела хубави отзиви от тук и малко на магия действах, но определено съм впечатлена.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 20:41 от Lora_A

# 310
  • Пловдив
За коя Ботега говорите? Simple Smile

# 311
https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta-12863.html
За тази. Сега гледам, че е с жасмин, аз и роза усетих, преди виолетките. Joy

# 312

Chloe Nomade - до известна степен поръчка на сляпо. Бях подушила веднъж по път бутилката в Дъглас и ми се стори интересен, но ме домързя да пръскам за проба. Grinning Поръчах едно мини 20 мл, общо взето, за да допълня в Парфимо до 120 лева и да ползвам отстъпката, така ми излезе почти без пари, дето се вика. Не предполагах обаче, че ще се окаже новата ми парфюмна любов. От първо пръскане се влюбих, пасна ми като втора кожа. Много женствен, много свеж, стилен, в същото време секси. Веднага обра комплименти около мен. С влизането казаха на работа колко хубав женски парфюм се носи от коридора още, на другия ден отново го похвалиха. На места се усеща леко кисела нотка, но изобщо не е дразнеща при мен, не знам на коя съставка се дължи. Но с две думи влюбена съм и мисля да инвестирам по-късно и в по-голяма разфасовка.

Та по случая може ли да ми препоръчате нещо подобно, което би ми допаднало. Номада го поръчах, защото съм чела хубави отзиви от тук и малко на магия действах, но определено съм впечатлена.
Предполагам, че става дума за EDP. Голяма любов ми е, женствен, изискан и секси. Може би да пробваш EDT и Absolu, ако търсиш подобни. Възможно е да има и други парфюми, с които си прилича, но аз не съм чак такъв познавач.

# 313
Много ми се носи парфюм с роза и пачули. Знам, че преекспонирана комбинация, но сега ми е на сърце. Ще ми предложите ли какво да пробвам. Днес тествах https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Atomic-Rose-57587.html. Уникална роза, но никак не ми е по бюджета. И няма пачули.

# 314
Много ми се носи парфюм с роза и пачули. Знам, че преекспонирана комбинация, но сега ми е на сърце. Ще ми предложите ли какво да пробвам. Днес тествах https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Atomic-Rose-57587.html. Уникална роза, но никак не ми е по бюджета. И няма пачули.

JHG Lady Vengeance?
Класика, но изпитана. Красива роза, пачулито не е кисело, прашно, злокобно и мрачно, като в други нашумяли рози от жанра.
https://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Lady-Vengeance-1715.html

Общи условия

Активация на акаунт