Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 055
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
И аз да помоля за скромно мнение.😅 Чудя се между Poison Girl EDP и Mancera Coco Vanille.. Мансерата ме притеснява, че може да се окаже прекалено “тропична” и да не ми хареса за студеното време. Отровното момиче преди много го харесвах, така и не го купих. Нямам възможност сега да го тествам, а тук притеснението ми е, че доста хора го описват като “basic oriental-vanilla” аромат. Благодаря за помощта, предварително! 💐

# 286
  • Варна
Направих грешка , че не излезнах навън с Шанела хич не е жега днес. И с Филосикос биваше, но сега поправих грешката и до края на деня съм нашанелена Satisfied
Скрит текст:

Шанел 19 си го нося и лете.

# 287
  • Пловдив
Някой да има тоя Джими Чу...? Мнение...
https://www.parfimo.bg/jimmy-choo-jimmy-choo-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/

# 288
  • Бургас
Нямам го не ми и трябва, имах мостра от този парфюм и я метнах скорострелно.Много кофти парфюм, не е добре смесен за мен, супер лепкав, натегнат и дразнещ, пробвай го, Мистик.Flowers Hibiscus

# 289
Колкото и пъти да тествам паралелно едп с едт, винаги предпочитам едт. Едп някак си ми стои като типичния, често срещан сладък парфюм, докато в тоалетната вода се усеща много свеж джинджифил, цветя и малко сладост. Намирам го за много подходящ за топлите месеци. Simple Smile

# 290
Много сладък е. Има нещо от Коко Мадмоазел.

# 291
Много е траен при мен,харесвам го,женствен, секси.. за хладно време е идеален.

# 292
  • Пловдив
Нямам го не ми и трябва, имах мостра от този парфюм и я метнах скорострелно.Много кофти парфюм, не е добре смесен за мен, супер лепкав, натегнат и дразнещ, пробвай го, Мистик.Flowers Hibiscus
ясно...Two Hearts
Понеже прочетох в основата Пачули и ... Simple Smile мислех, че е има шанс.

# 293
  • София
Някой успя ли да пробва вече Serpent Bohème Boucheron? Мернах статия във Фрагрантика преди няколко дни за него и виждам, че в Дъглас вече е наличен, поне онлайн. Пирамидата ми се струва интересна и сред новите издания за 2020 ми е любопитен определено. Бутилката изглежда чудесно, поне на снимка. Simple Smile

# 294
Аз днес бях на парфюмна разходка, от която, забележете, не си купих ни-що! Много съм горда със себе си! 😂

Сега по същество ...

Пробвах прословутия Ajmal Aristocrat Woman, спряган за велико копие на Бакара... прилича много в началото, после се променя. За мен в пъти по-добър вариант е Lattafa Ana Abeyad Rouge. Да не говорим за Amber Fever... нищо уау тук Simple Smile
Пробвах на щанда с арабските парфюми Qafiya с кремава капачка (има още два други!) и е чуден, чуден ориенталец! Много удов, амбров, смолист и подправков. Много ми хареса!

В Дъглас най-накрая имаха черния Роша, който изглежда изключително привлекателно. Усещам много добре къпините, но като че ли проекцията е по-скоро слаба, което мен не ме кефи. Бих искала и повече ветивер и ванилия да се показва... Ще го тествам отново с обилно напръскване.

Бях и в Нотино, разбира се... къде без тях?!
Стелажът на MMM е доста примамлив Simple Smile

Тук пробвах Jazz Club, който ми хареса!
Пръснах This is Love Z&V, който сега ми допадна адски много, а като излезе и го пробвах ми се стори .. един никакъв.

Пробвах един M. Micallef Ananda, което грам не ми допадна. Да не говорим за отвратително кичозната бутилка, което на мен лично навява асоциации на нещо евтино ( в пряк и преносен смисъл ).

Another Oud JHAG е много добър уд, нищо уау, но все пак много добър! Останалите от марката не ми направиха особено впечатление.

Пръснах прословутия Magie Noire Lancome, който върху мен е тихо котенце, имащо много сходство с Arpege, Animale и Silence. Нищо уау и тук.

И най-хубавото оставих за накрая. Parfums de Marlyc Oojan❤ Много е велик този парфюм! Влюбих се в него, мирише ми на съблазън, страст, чувства, любов, интимност... Много ми хареса върху мен как се разви, кожата ми го затопли и в никакъв случай не тръгна в крайно мъжка посока. Но ако го усетя на мъж, категорично няма да имам никакво съпротивление. Жестоко опианяващ! 🙈

Пробвах и Делина, която за мен има прекалено много сходство с Рози Муск Монтал и автоматично ми стана безинтересна...

Имайте прекрасен ден! 🌸

Едит!: Новият Бушерон го има в Дъглас. Нищо уау за мен, прекалено свеж...

# 295
Някой успя ли да пробва вече Serpent Bohème Boucheron? Мернах статия във Фрагрантика преди няколко дни за него и виждам, че в Дъглас вече е наличен, поне онлайн. Пирамидата ми се струва интересна и сред новите издания за 2020 ми е любопитен определено. Бутилката изглежда чудесно, поне на снимка. Simple Smile
Аз. Simple Smile Още не мога да си събера мислите за да го опиша. Направо ме остави без дъх! Но ще опитам.
Първо бутилката. Съвършена е! Нежна, фина и елегантна, истинско бижу. Като започнеш от цветът и, та завършиш с формата и усещането, кото ти дава при докосване. Е, за това говорех в предният си пост. Да се насладиш на парфюма преди дори още да си го помирисал!
Ето, това е красива бутилка!!!  Поне според моите критерии. Като сълзичка е! Heart EyesInnocentHeart

Още съм в лек шок от аромата му защото това с друг парфюм не ми се е случвало. Първите няколко минути не успях изобщо да го регистрирам! Чак не можах да повярвам.  Ръката ми още мокра а не усещам нищо, ама абсолютно нищо. Flushed
Обаче после, после сякаш постепено започна да се случва чудото и аз бях пряк свидетел на магията.
Започва с нежност.
Да, нежност. Като аромат и съставки не се наемам в момента да го опиша, само като усещания. Нежност, лекота, финес, мекота и дълбочина в съчетание с дискретност, елегантност и лукс, много лукс.
Има роза, това успях да отчета, но каква роза!!! Фина, срамежлива, ефимирна и почти абстрактна, тънка и леко киселичка. Като далечен полъх от трендафиров храст в прохладна, ранна утрин.
Представи си Мис Диор 2017, но в пъти по-луксозен, делкиатен, рафиниран и изтънчен. И пак не е същото.
Къде и кои са останалите нотки не знам и не ме интересува, но това е магичн парфюм.
Лудница!
Тъкмо гордо заявих, че съм "пас" и "бам", тресна ме мълнията!
Ще тествам обезателно пак с хубаво опръскване и тогава вече може и да успея да го опиша.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 17:30 от Sysly

# 296
  • Бургас
Сисли, за какво го написа това сега, направо ми иде да слизам до мола! Wear High Heel

# 297
Сисли, за какво го написа това сега, направо ми иде да слизам до мола! Wear High Heel
Бягай и ще те чакам с нетърпение да прочета и ти как го усещаш. За мен началото наистина бе шок, не го усещах изобщо.

# 298
Днес съм с последната си придобивка и нов любимец на колегите - V&R Bonbon🍭🍬🍭
След "задълбочени анализи", стигнаха до заключението, че името много му подхождало, и накрая ме питаха, дали могат да го купят от superdrug.😃
За съжаление обаче, аз съм почти аносмична към аромата; свикнала съм със силни, натрапчиви миризми, а този е нежен, въздушен карамел.
Пръскам го като боди мист и сигурно ще е първият парфюм, който свършвам за по-малко от месец.
А как хубаво се спи с него, разкошно. 😀 (Ох, сетих се за израза "Спи като заклан" 😂 Ъм, тук не е такъв случаят, по-скоро като преял със сладко).
Снимките не са мои, разбира се:

Скрит текст:

# 299
Дами, много ми се е приносило нещо с доминираща череша.Бихте ли ме насочили?Фрагрантика малко ме пообърка...

Общи условия

Активация на акаунт