Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 016
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • The Evergreen State
Хм, поста на Брайт леко ми охлади страстите, този Бушерон откакто видях бутилката тук (не помня кой писа за него но голямо благодарско) не спирам да го мисля.

# 391
Скрит текст:
Аз не зная как да нарека Serpent Bohème Boucheron обаче не мога да го нарека парфюм в никакъв случай, макар да съм горещ почитател на нежните композиции, но не и на безхарактерните такива. Вчера с 4- 5 пръски на кожа е нещо неопределено, скука на макс, чак се чудя за какво Бушрон са лансирали такова бледо, тихо без трайност, без нищо подобие на парфюм, не намирам никаква класа в него, нито лукс, взема приза за най- скучен парфюм, категорично.Просто е едно нищо и половина, изобщо няма да го пробвам повече.Жалко, искаше ми се да напиша и аз нещо хубаво за него, но няма как да стане.Харесах обаче Idôle L'Intense Lancome, но подчертавам, че го пробвах само на блотер, ще се върна да го видя как ще се представи и на кожа, заслужава напълно, обаче се усещат доста круши , дано това да не е така и върху мен.Много по- различен ми се видя от първото издание и с времето става все по- хубав.Bois Dore за мен е много по- добрият парфюм, другият не ми харесва и за мен нямат прилики.
Bright Crystal, успокоих се, че повредата не е в моят нос. Simple Smile Имам предвид това, че е тих и нежен и в първият момент дори не успях да го подуша. Вчера за един кратък миг се паникьосах, че съм си изгубила обонянието. Blush Светкавично през главата ми мина еретичната мисъл, че съм лепнала модерният вирус. Но след това върху моята кожа наистина се разви приказно. Може би защото аз не харесвам твърде присъствени парфюми. Предпочитам парфюмът лекичко да ми шепти в ушенцето, а не да ми крещи и да ми предизвиква главоболие. Relieved
Твърде бях повлияна и от бутилката, много ми е красива, но за купуване на момента изобщо не си и помислих. Даже не видях и каква му е цената, пък не попитах. Обезателно ще го тествам напоително и тогава вече ще му прочета окончателната присъда.
Любопитно ми е да прочета повече мнения за него.

# 392
Като дойде реч за вечерните парфюми/аз ги използвам и през деня/, за вечерен парфюм веднага правя асоциация с черен флакон и понеже много се влюбих в Bois Dore, трябва ли да придобия и Bois D'amande или бадемите и в двата ги правят доста сходни ?
Тези дървесни аромати се оказа, че ми създават невероятен уют.

Изобщо не са сходни, няма такава опасност! За себе си мога да кажа, че Bois Dore e по-мой.

# 393
Нищо общо нямат двата парфюма.

# 394
Благодаря ви момичета, един дерт по-малко-имам по-добрия аромат Grinning

# 395
Serpent Bohème Boucheron изобщо не успях да го усетя от бутилката. Стори ми се твърде лек, обикновен и скучен. Ще му дам още един шанс на кожа, но освен красивата бутилка друго впечатляващо не усетих.

# 396
За мен другият е много по- добър.

# 397
Amande-то е по-уникален от двата трудно може да е сбърка, да. Вече въпрос на предпочитания кой бихте носили повече.

# 398
Boucheron имат доста прекрасни бутилки на безлични парфми. Шишетата изглеждат скъпи и класни, а сокът - никакъв. Жалко! За една бройка вчера да го купя от Дъглас този новия, бутилката на мен ми е много красива, но ще пропусна докато някога го пробвам.

# 399
И за мен Amande е с предпочитание,по-запомнящ се,също с класа и финес.

# 400
  • Sofia

Мак, пробвай и Бадема, двата нямат общо, различно много добри са за мен. Момичетата са прави.

# 401
Момичета, вчера ми замириса на смокини покрай едно дърво смокиня и се сетих за Ninfeo Mio. Издирвам го по сайтовете от снощи, но засега без успех. Да не е спрян от производство? Може ли да ми препоръчате лесно откриваема смокиня? Благодаря ви предварително!💐

# 402
  • София
Никъде няма Нинфео, да. Препоръчвам този - https://www.notino.bg/roger-gallet/roger-gallet-feuille-de-figui … sha-voda-uniseks/ , не е точно копие, но е чудесна зелена смокиня.

# 403
+1 за  Roger&Gallet - ската смокиня!

# 404
Има си го Нинфео, но е в новите бутилки и с новите цени на марката.

Общи условия

Активация на акаунт