Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 020
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Моите са на тъмно и хладно в шкаф. Някои са си и в кутиите, ако не ги ползвам през съответния сезон.
Не съм имала променен или развален парфюм, надявам се и да нямам занапред.
Пръскам се винаги преди да изляза, никога не нося парфюм с мен навън.
Знам, че за повечето не е проблем, но аз държа много на трайността.

# 376
  • Бургас
Сетих се че скоро снимах шкафове те за една приятелка. Изглеждат горе долу така
Скрит текст:

# 377
  • Пловдив
Simple Smile
Благодаря!

# 378
  • Стара Загора
Видях първо дъно от както съм на парфюмна диета - NR Fleur Musk EDP. Следва Nomade EDP - от него имам един пръст на дъното на 50 мл. искам да го приключа. Отдавна ми е омръзнал, а щерката не го харесва въобще, иначе и тя помага Simple Smile

# 379
  • Балчик
Моите стоят в коридора, в два шкафа, там е тъмно и хладно. Без кутии, така ми е удобно да ги ползвам, но отделно пазя и кутиите. Сигурно ще ми се смеете, но така ми е удобно.  Една част са в шкафа с огледалото, друга част в шкафа с учебниците ми, прахосмукачката и др.средства за миене и чистене. Simple Smile

Скрит текст:

[\spoiler]

# 380
Имам молба за съвет. Препоръчайте ми парфюм подходящ за вечерни излизания, за клуб. Кой е вашият любим при такива поводи?

# 381
Имам молба за съвет. Препоръчайте ми парфюм подходящ за вечерни излизания, за клуб. Кой е вашият любим при такива поводи?
Класическия Скандал!

# 382
Парфюмите на Том Форд, Килиън и Амуаж са за мен.

# 383
  • Sofia
В шкафове, пазя и някои кутии, не всички.
Обаче, осъзнах, че да пазиш кутиите е много удобно. При последното питане от страна на моя - този парфюм нов ли е?.. и последвал мой отговор - не, някои от парфюмите са ми в кутии... ми спести излишни въпроси и мрънкане колко много парфюми съм имала. Grinning

p.s. Парфюмът беше нов. Grinning

SOTD - JPG Classique Essence de Parfum

Lora_A, Dior Poison Girl, D&G The Only One. Повечето, които са ти вече предложени, няма да ги повтарям, защото и аз ги харесвам.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:03 от sunattraction

# 384
  • Стара Загора
Dior Addict, Montale intense cafe, Insolence EDT ; Allure ; Tom Ford noir pour femme и др.

# 385
Джемма, ха...чета и си викам " И аз така", отварям снимката и второто шкафче е моето, но пък там много място- тъпча шаловете. Аз върху шкафче за обувки, съм сложила една пластмасова кутия, като чекмедже, леко прозирна е, но съм затъмнила уж страните. Вече им е тясно обаче...Зазимените+ празните кутии са прибрани в кашончета на друго място.
За нощни излизания (аууу, откога не се е случвало) пръскам Нощния Трезор на Ланком, Пантерата на Картие...откакто имам и нови попълнения обаче ще включа Единствения на Долче и Габана, Ла Бел на ЖПГ, Мон Герлен Интенз. Като се замисля, ми че аз нямам достатъчно за купон, не че съм се скъсала да излизам...Ще трябва да потърся и аз някое бижу за излизане, ще следя вашите коментари да си открадна нещичко.

# 386
  • София
За клуб и вечерни излизания забелязвам, че посягам основно към Ange Ou Démon, Black Perfecto, Scandal By Night, Sensuous noir, Moonlight patchouli, Ambre imperial, Poison girl и преди Midnight poison (сега имам на дъното, колкото за два специални повода).

# 387
Като дойде реч за вечерните парфюми/аз ги използвам и през деня/, за вечерен парфюм веднага правя асоциация с черен флакон и понеже много се влюбих в Bois Dore, трябва ли да придобия и Bois D'amande или бадемите и в двата ги правят доста сходни ?
Тези дървесни аромати се оказа, че ми създават невероятен уют.

# 388
  • Бургас
Гучи Блуум за мен и прекрасна и носима тубероза.
Днез разнасям на вятъра Serpent Bohème Boucheron-грозде,много рози и муск е при мен. Скучен,типичен,като много други, а бутилката е разкошна Heart Eyes
Аз не зная как да нарека Serpent Bohème Boucheron обаче не мога да го нарека парфюм в никакъв случай, макар да съм горещ почитател на нежните композиции, но не и на безхарактерните такива.Вчера с 4- 5 пръски на кожа е нещо неопределено, скука на макс, чак се чудя за какво Бушрон са лансирали такова бледо, тихо без трайност, без нищо подобие на парфюм, не намирам никаква класа в него, нито лукс, взема приза за най- скучен парфюм, категорично.Просто е едно нищо и половина, изобщо няма да го пробвам повече.Жалко, искаше ми се да напиша и аз нещо хубаво за него, но няма как да стане.Харесах обаче Idôle L'Intense Lancome, но подчертавам, че го пробвах само на блотер, ще се върна да го видя как ще се представи и на кожа, заслужава напълно, обаче се усещат доста круши , дано това да не е така и върху мен.Много по- различен ми се видя от първото издание и с времето става все по- хубав.Bois Dore за мен е много по- добрият парфюм, другият не ми харесва и за мен нямат прилики.

# 389
То не че аз съм се накъсала да излизам вечер, де Grinning  но много искам да имам такъв парfюм под ръка. Ще прoверя всички предложения, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт