Парфюмни размисли и страсти - 248

• 54 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Има си го Нинфео, но е в новите бутилки и с новите цени на марката.

Къде го има? Може и физически магазин.

Благодаря ви за препоръките момичета.🌹🌹

# 406
Обади се в The Circle.

# 407
Има го Нинфеото. Аз го закупих от тук https://www.escentual.com/ninfeomio003/. Ползвах посредник. В момента има код за 20 процента. Нямам представа дали се предлага някъде в България.

# 408
Влизам да похваля Chanel Chance Eau Fraîche - идеален ми е за спортуване. Тази нотка на мъжки одеколон, която присъства в аромата, ме ободряваше, а обикновено, като видя зор, не понасям никакъв аромат върху себе си (освен сладкото чайче Lanvin Jeanne). Имам странни отношения с този парфюм, когато се сетя за него - използвам продължително време, но когато го оставя, забравям за него с месеци.

SOTD 16/365: Chanel Chance Eau Fraîche

# 409
  • София
Денси, пипан ли е парфюма, скоро няма да стигна до проба, или само флаконът е от новите?

# 410
  • София
Момичета (и момчета), гледам че в темата за сайтовете някой е питал за Habanita, а аз заглеждам белия парфюм от известно време. Проблемът е, че нямам много опит с шиприте. Днес случайно пробвах на ръката Sisley - Soir de Lune и не мога да си изкривя душата - не ми хареса, ама хич. Даже бях изумена, когато по-късно проверих годината на създаване на парфюма (2006), защото ми навява една меланхолия, и ми е някак ретро Rolling Eyes. И сега не знам какво да очаквам от тази Habanita, намира ли се някъде за проба (София)? В момента май съм на друга вълна и ме дърпат по-мрачни и ориенталски аромати като цяло.
 По-късно днес пък пръснах Oud Immortelle на Byredo  и там вече ударих в десятката, но в момента хич не искам да ми се харесват такива скъпи парфюми, ако ме разбирате Grinning
Тази смокиня на Roger&Gallet ми запали интереса. Последните смокини, които харесах бяха червения чай на Булгари и Caligna на Л'артизан, а пък те трудно се намират.

# 411
Червения чай при мен не е много смокинов и с ръка на сърце много повече ми харесва от Roger&Gallet. Периодично изскача на много добри цени. Даже се учудвам, че в момента не го откривам никъде...

# 412
Момичета (и момчета), гледам че в темата за сайтовете някой е питал за Habanita, а аз заглеждам белия парфюм от известно време. Проблемът е, че нямам много опит с шиприте. Днес случайно пробвах на ръката Sisley - Soir de Lune и не мога да си изкривя душата - не ми хареса, ама хич. Даже бях изумена, когато по-късно проверих годината на създаване на парфюма (2006), защото ми навява една меланхолия, и ми е някак ретро Rolling Eyes. И сега не знам какво да очаквам от тази Habanita, намира ли се някъде за проба (София)? В момента май съм на друга вълна и ме дърпат по-мрачни и ориенталски аромати като цяло.
 По-късно днес пък пръснах Oud Immortelle на Byredo  и там вече ударих в десятката, но в момента хич не искам да ми се харесват такива скъпи парфюми, ако ме разбирате Grinning
Тази смокиня на Roger&Gallet ми запали интереса. Последните смокини, които харесах бяха червения чай на Булгари и Caligna на Л'артизан, а пък те трудно се намират.

Habanita ми го предоставиха за проба отливка от една много приятна дама от темата за размяна , в пон го взех, от makeup сайта ги има налични , приятен е доста , и аз съм по цитрусите по принцип, това обаче е много добре композирано

# 413
Като стана въпрос за Sisley някой може ли да изкаже мнение за Soir d'Orient?

# 414
Денси, пипан ли е парфюма, скоро няма да стигна до проба, или само флаконът е от новите?
Не знам, не съм го пробвала. Имам си от стария.

# 415
  • виртуално
Атти, когато решиш може да донеса стария до Съркъл и да направиш паралелен тест

# 416
Здравейте! Simple Smile
Парфюмите имат ли някакъв срок на годност след първото пръскане?
И в какъв интервал от време е най-добре дс се ползват след отваряне?

# 417
  • София
Влизам да похваля Chanel Chance Eau Fraîche - идеален ми е за спортуване. Тази нотка на мъжки одеколон, която присъства в аромата, ме ободряваше, а обикновено, като видя зор, не понасям никакъв аромат върху себе си (освен сладкото чайче Lanvin Jeanne). Имам странни отношения с този парфюм, когато се сетя за него - използвам продължително време, но когато го оставя, забравям за него с месеци.

SOTD 16/365: Chanel Chance Eau Fraîche
Аз съм в подобни странни отношения с него по същият начин. Като го нанеса- не го усещам почти. Тук плувам всеки ден това лято и задължително във водата усещам от косата си само и единствено него.
Ту ми харесва и си го оставям, защото Шанелската жилка ми допада много, но все нещо не мие  достатъчно и ту се разделям с него. В момента е наказан отново в Размените. Nerd

Днес разнасям TOM FORD Eau de Soleil Blanc ЕДТ версия. Нещо не ни се получава химията и тук. Не мойто туй нЯщо. Worried Ако някой има интерес да ми пише. Усещам същите нотки както в https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-Pour-Femme-30957.html, а аз харесвам разнообразието!
Нещо тази година плажните парфюми ми носят разочарования! Smirk

# 418
  • София
Атти, когато решиш може да донеса стария до Съркъл и да направиш паралелен тест
Благодаря ти Flowers Hibiscus но аз имам все още от него, просто бях любопитна

Здравейте! Simple Smile
Парфюмите имат ли някакъв срок на годност след първото пръскане?
И в какъв интервал от време е най-добре дс се ползват след отваряне?
Нямат.
Зависи си от парфюма, но обикновено са годни дъъълги години, стига да са съхранявани на хладно и тъмно място - в кутия, в шкаф, не под лампа и не до отоплителен уред.

# 419
  • София
Ако става дума за този, аз съм го тествала преди 3-4 години в Съркъл в Сердика. Нямам идея дали все още има някоя изостанала бутилка там, много отдавна не съм ходила и не съм търсила него конкретно. Преди стоеше самотно на един горен рафт... Ако имаш път натам, може да провериш или да звъннеш по телефонa да питаш направо. Изобщо не ми е ясен споменът за него, за съжаление, и не мога да помогна с детайлно описание, но когато го тествах, не съм направила асоциация с шипър тип Soir de Lune Sisley. Споменът ми е за нещо хладно, балсаместо, опушено по-скоро. Дано някой се включи с по-ясно описание. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт