Парфюмни размисли и страсти - 248

• 53 896
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, някой пробвал този парфюм? Шишенцето ми харесва. Изглежда ми някак лятно 😀 Но се притеснявам да не е прекалено тежък и остър.
https://www.notino.bg/calvin-klein/eternity-summer-2020-parfjumna-voda-za-zheni/

# 601
Тези годишни летни лимитки обикновено са леки, цветни и добре с трайността, ама каква е тая цена! 😳

# 602
На Тициана Теренци имам XIX MARCH. Води се унисекс. Като мъжки аромат ми харесва много, но като дамски - никак не мога да го възприема. Започва свежо, искрящо и цитрусово-зелено, но в драйдауна остава една ретро афтършейв свежест, която му дава типично мъжки характер. Много е различен от другите тежки и лепкави смоли на бранда. Траен е, но някак си  бързо се свиква с аромата му - след няколкочасово душене помислих, че е изветрял, но когато на другия ден влязох в стаята, ми се стори че някой току-що се е пръскал с него и обвиних децата за това. Оказа се, че ароматът идва от ризата ми, върху която го бях тествала предния ден. Още се чудя каква да бъде съдбата му. Мъжът ми го харесва и му стои много добре, но с неговите темпове на употреба на парфюмите ще трябва все на това да ми мирише сигурно през следващите 5 години. Тийнейджърът вкъщи би му видял бързо сметката, но не е много младежки аромат.

# 603
Тези годишни летни лимитки обикновено са леки, цветни и добре с трайността, ама каква е тая цена! 😳
аз имам само една лятна итърнъти 2017 и е далече от "лека и цветна", има шлейф и голяма трайност, и на мен ми е интересна 2020:)

# 604
И аз само една и ми е такава, каквато казах, че я чувствам. Simple Smile Трайна е. Пробвала съм и други и никоя не ми е била силна или тежка.
https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Eternity-Summer-2011-11340.html

# 605
Момичета, някой пробвал този парфюм? Шишенцето ми харесва. Изглежда ми някак лятно 😀 Но се притеснявам да не е прекалено тежък и остър.
https://www.notino.bg/calvin-klein/eternity-summer-2020-parfjumna-voda-za-zheni/

Тук цената е 39,90лв https://www.parfimo.bg/calvin-klein-eternity-summer-2020-eau-de- … m-za-jeni-100-ml/ Simple Smile

# 606
Eдин от отзивите искрено ме разсмя 😆
Цитат
Нежен, чуствен аромат, набодобява ми на Premiern joul vern на Nina Ricci.

Още някой пробвал Serpent Bohème Boucheron има ли, да даде отзив?

# 607
  • София
Аууу, как не се сетих за Atelier 84! Благодаря, че ми напомни! Днес снимаха някакъв филм и беше оградено и страшна лудница на "Съборна". Още утре ще отскоча да разгледам, че съм набелязала 2-3 неща. В нотино и аз ходих и не я видях Хабанитата, ще се пробвам в Кръгчето Simple Smile

# 608
  • на последния етаж
Никой ли от нашите хора в темата не е пробвал още New Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privée, не е ли зареден вече по София?
И аз чакам с нетърпение. Blush

# 609
  • София
В бутика отсреща, на 10 метра, пак на "Съборна" - Atelier 84. Simple Smile Tам всъщност е огромна част от линията на Теренци,
...
Благодаря, Klodilia! Точно там тествах Sirrah i Kirke, ама нали съм с възрастови изменения на паметта и забравих името на бутика. Момичето е много отзивчиво и пръска щедро за тест на ръка.

# 610
  • София
densi много хубаво го описа питона. Плътен е и на мен ми хареса. Пробвах го пролетта.

# 611
Никой ли от нашите хора в темата не е пробвал още New Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privée, не е ли зареден вече по София?
И аз чакам с нетърпение. Blush
И аз, и аз в кюпа на чакащите. Чета не много добри отзиви, слаб бил, измита вода, обаче докато не видя/усетя с носа си/ не вярвам. В официалния сайт го няма още. Може би само в американския е наличен.

# 612
  • София
Аууу, как не се сетих за Atelier 84! Благодаря, че ми напомни! Днес снимаха някакъв филм и беше оградено и страшна лудница на "Съборна". Още утре ще отскоча да разгледам, че съм набелязала 2-3 неща. В нотино и аз ходих и не я видях Хабанитата, ще се пробвам в Кръгчето Simple Smile
За нищо. Simple Smile Иди и ще се вкараш в собствен филм Grinning - има доста, доста интересни неща за проба и от други марки. Wink Точно в Теренци аз не съм задълбала все още, плаши ме многобройността на парфюмите + нещата, с които съм имала досег от бегла проба, нещо не са ми по мяра, та съм оставила проучването за по-нататък.
Благодаря, Klodilia! Точно там тествах Sirrah i Kirke, ама нали съм с възрастови изменения на паметта и забравих името на бутика. Момичето е много отзивчиво и пръска щедро за тест на ръка.
Факт, много е любезна консултантката и енергична. Аз съм ходила само няколко пъти, но съм с добри впечатления също. Simple Smile
Още някой пробвал Serpent Bohème Boucheron има ли, да даде отзив?
От бегла проба сред други новости в Дъглас - за мен нищо ново и запомнящо се в страшно красива бутилка... След това хубаво име, презентация и обявяването му в категория "цветен шипър" определено очаквах по-ярък парфюм с характер, този ми се видя безрисков, но откровено казано, не бих го разпознала сред 10-20 други подобни, поради което и няма да се напъвам да го анализирам... Ако на човек му липсва такъв тип safe ежедневен флорал, може да запълни нишата, предполагам, но аз търся по-специфични парфюми в последните години, имам си достатъчно универсални бойци вече, които са по-добре направени. Simple Smile Не бих препоръчала сляпа поръчка, аз лично очаквах доста повече.

# 613
Да го хване яд човек направо!... Разкошна бутилка, чудна цена в момента и сок, очертаващ се като никакъв. 😕 Това е престъпление!
Благодаря, Klodilia! 🌺

# 614
  • София
Да попитам Splendida Bvlgari Patchouli Tentation появи ли се в моловете вече? Бях го набелязала, когато споменахте за него, че ще излиза. Другият беше Guerlain Patchouli Ardent, но не се харесахме Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт