Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 57 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За parfum-bg, parfimo, elfragrance има ли действащи кодове?

ONLINEPROMO8 дава 8 лв. отстъпка при покупки над 95 лв. от Parfimo

# 196
  • Стара Загора
Момичета, някой поръчвал ли е тестер на Chloe Nomade? Дали идва с капачка?

# 197
На мен нито един тестер не ми е идвал без капачка напоследък.

# 198
Ако някой търси Womanity, тук ми се струва на добра цена
https://www.notino.bg/thierry-mugler/womanity-parfjumna-voda-za- … kvach-na-parfjum/

# 199
А този сайт fragrancebg-читав ли е?

# 200
Преди дни си получих поръчката от Парфимо и за щастие получих парфюма, който поръчах в старата бутилка преди да бъде реформулиран и поставен в грозновато и недодялано шише. Nerd
И едно огромно браво от мен за обслужването им! Преди време се оплаках, че получих новия ЛВЕБ интенз, макар че в описанието им беше посочен стария и още на следващия ден им писах, като честно казано целях да си обновят инфото в сайта, но те заведоха оплакването ми като рекламация и след седмица любезно ми писаха да им върна парфюма, а те ще ми възстановят сумата. Аз обаче явно ще си го задържа, тъй като не мога да намеря платежната бележка, сигурно съм я хвърлила без да искам, обикновено ги пазя, когато са за парфюми. Bowtie Но така или иначе съм впечатлена и отново доволна, досега 2 пъти мисля ми се е случвало да правя рекламация (заради повреда при транспорт) и макар да се е случвало да се позабавят в отговора, винаги са били коректни към мен!

# 201
# 202
  • София
Страхотна цена, за любителите на ванилия https://fragrances.bg/annick-goutal-les-absolus-vanille-charnell … n-without-package

# 203
# 204

Няколко стр. назад се коментира сайта, аз лично не съм получавала нищо от него, поръчах, но ми отказаха поради неналичност. Твърде е възможно и тези двата да не са налични.

# 205
  • Пловдив
От parfumsbg аз имам два опита за поръчка, също пропаднаха поради изчерпана наличност.

# 206
Значи сайтът е умрял някъде преди 2 години...

# 207
  • Sofia
Аз отказах поръчката на My Insolence от VMCosmetics.

# 208
  • виртуално
От parfumsbg аз имам два опита за поръчка, също пропаднаха поради изчерпана наличност.
И при мен я отказаха сега

# 209

Общи условия

Активация на акаунт