Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Пътят към ада е добре ароматизиран  Joy

Изскачат като целогодишни великденски зайци.😃

# 331
ееее, Сънче-усмихна ми денят Simple Smile  Kissing Heart  ..... дебнех го

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:56 от macadamia

# 332
  • Sofia
И аз.😂🌺🌺

# 333
Благодаря, Сънче 🌷
Поръчах и аз Simple Smile
Няма край тая мъка... 😂

# 334
Цената на този тестер - Амбрето каква беше, защото първо ми излезе деветдесет и няколко и след малко стана 107 ?

# 335
Аз го поръчах на 107. Затова е хубаво и да се пишат цените. Макар с  кода пак да се получи добре.

# 336
107 лв и при мен

# 337
Благодаря, не ми излезе с търсене, не знам защо 🙄

# 338
  • Тополовград
Пак не разбрах за кой парфюм говорите и поръчахте.

# 339
# 340
Благодаря, Сънче! Two Hearts Поръчах и аз. Беше ми в списъка за тест, да видим... Mask

# 341
Еее, изграбихте Амбрето, нали...не оставихте ни едно шише...Благодаря все пак за линкчето, запазих го да следя, ако изобщо пращат навременно уведомление за наличност.

# 342
Имате ли впечатления от Jimmy Choo for Women: https://elinor.bg/product/jimmy-choo-for-women-8 ?  Чудя се дали да го поръчам на сляпо.

# 343
Имате ли впечатления от Jimmy Choo for Women: https://elinor.bg/product/jimmy-choo-for-women-8 ?  Чудя се дали да го поръчам на сляпо.
Вчера някой го оплю, но за мен е много хубав и присъствен аромат-за по-хладно време е.....трайност и шлейф-забележителни.....
А Амбрето ми е абсолютно на сляпо поръчка-идея си нямам как мирише, само прочетох някъде, че трайността му е нулева, но ако е като на тоалетната вода/последната/-трепе по трайност....

# 344
  • Пловдив
Аз така взех Джими Чу. На сляпо. Хареса ми, но не толкова, че да го оставя, и го размених. Но има и много почитатели, които си го носят с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт