Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Балчик
Ее, не плашете жената де, може да е като мен. И двата много ми харесват, но само ЕДП познавам. Но то ЕДТ колко пък да е по-страшен?

Хабанита ЕДП е много хубав също. Моята племенница, беше на 6 г, когато ми беше на гости и винаги го отбелязваше: "Лельо, много хубав е парфюмът ти", " Лельо, пак си с онзи хубавия парфюм". Ами има вкус детето. Simple Smile

Ама то, като се замисля, много малко парфюми не ми харесват. Най-големият ми кошмар е един Франк, Нощната орхидея на Ив Роше и Пинк шугър-гадна пластмаса в прегорял карамел.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 15:32 от Джемма

# 361
Аз пък заради тая цена в Парфимо отказах Синия час от Елинор и си задържах само Червение уд. Мислех да го поръчам от Парфимо Часа, ама с доставката колко пък щах да спестя?! Накрая не поръчах, защото имам 100 мл Esprit d'Oscar... Абе, смахната работа! 😁

# 362
  • София
Лелеееее! Добре, че днес имам много работа и не съм ви чела и съм изпуснала Амбрето! Smiling Imp
Уникално много харесвам този парфюм и го искаааааааммммм!! Но .. дааа.... въздържание! Инак ще ме изгонят от нас! Както в една друга тема една симпатична съфорумка написа: "ако мъжът ми разбере -ще ни дават довечера по новините! Ххаха-ха! '' Satisfied

За протокола днес получих 1. пратка от Парфимо на тестера TOM FORD EAU DE SOLEIL BLANC Eau de Toilette 50 ml
https://www.parfimo.bg/tom-ford-eau-de-soleil-blanc-eau-de-toile … _campaign=product
Тестерът пристигна без кутия, увит в бабъл фолио и с капачка, без празен ход. Пиша изрично това, защото през два реда това се пита -за капaчкaта, де. Simple Smile
Снимков материал набързо:
Скрит текст:

2. пратка - Пристигна днес и Montblanc Signature от makeup.bg. Не съм стигнала до него още...Stuck Out Tongue Winking Eye

Опа, ето го и него. Изрядно опакован и подплатен с амбалажна хартия: с целофан опакован, всичко точно, без забележки!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 17:30 от kopche

# 363
Още един глас за Мейкъп. Пристигна ми Montblanc/ Signature, поръчан преди 5 дни - опакован прилежно, без забележки.

# 364
Много харесвам Хабанита!
За мен е като TF Noir pour Femme + пудрена ретро нотка и подправки
Но без тест и поръчка на сляпо не препоръчвам!

# 365
Здравейте, дами

Търси се качествен мъжки парфюм за подарък, може и подаръчен комплект, като сме ограничени в парите на 80 лева. Иска ми се нещо дълготрайно и запомнящо се. Много благодаря за препоръките, може и на лични.

# 366
  • виртуално
Подарявала съм доста пъти този комплект и са били доволни . 3x30ml
https://www.parfimo.bg/hugo-boss-boss-bottled-collection-podarac … tled-tonic-30-ml/

# 367
След огромното попадение, което се оказа Oud Save the Queen Atkinsons, днес отстрелях и My Fair Lily, ревен, лайка, пачули... звучи чудесно.
Отделно, пак от мейкъп бях бухнала  в кошницата Baraonda Nasomatto за подарък, но докато се натуткам, го изкупили! Обаче пък го намерих в Парфимо, така че нищо не се губи 😁

# 368
Препоръчвам
1. Montale Black Aoud
2. Guerlain L'homme Ideal EDP
3. Alien Man Mugler for men
4. Burberry for men
5. Bvlgari Man in Black
6. CH 212 Sexy Man
Тези аз съм запомнила върху мъже и всичките са до 80 лв в Парфимо, Елинор и всички останали сайтове без Нотино.

# 369
L'instant Magic от Starcorp - безупречна тестерска кутия, бутилка с празен ход и разкошният познат аромат

# 370
  • София
tuali, откъде е Аткинсъна? Имам два любими на бранда, да прегледам нещо изгодно има ли.

# 371
tuali, откъде е Аткинсъна? Имам два любими на бранда, да прегледам нещо изгодно има ли.

От мейкъп. В момента няма много избор, но пусни си известията, понякога се появяват интересни неща, които са били изчерпани иначе. Кои са ти любими? Много се чудех и на Nuptial bouquet, сега даже не знам дали е наличен вече, но нещо името ме възпря (тъпа причина, знам) 😂. Всички Аткинсъни иначе там са на страхотни цени, другаде не съм виждала такива, а в нотино направо са предобрили...

# 372
  • Русе
Аз сега заръчах от Starcorp
https://www.fragrantica.com/perfume/Ferrari/Essence-Oud-14789.html
Отлична цена,дано само е наличен Simple Smile

# 373
  • София
От мейкъп. В момента няма много избор, но пусни си известията, понякога се появяват интересни неща, които са били изчерпани иначе. Кои са ти любими? Много се чудех и на Nuptial bouquet, сега даже не знам дали е наличен вече, но нещо името ме възпря (тъпа причина, знам) 😂. Всички Аткинсъни иначе там са на страхотни цени, другаде не съм виждала такива, а в нотино направо са предобрили...
Много благодаря!
Fashion Decree - прекрасна дълбока роза и пачули, класика, също и 24 Old Bond Street - много нежен, хармоничен, заоблен.
Май бях си вземала мостра на някой от другите, но нямам никакъв спомен кой. Ще поровя да видя, но не ме беше впечатлил.
Името на букета си е задължаващо, да:smirk:

# 374
  • Стара Загора
Днес за първи път ми се случи, но върнах пратка от парфимо. Откак е излезнал Номада го мисля и искам, та реших да си го подаря за личен празник. Преди седмица отново го тествах и вече реших, че ще е мой. Принципно не отварям да преглеждам чак толкова детайлно, но добре че го направих. Чудя се мен ли ме гони параноята или съм постъпила правилно? Може ли някоя от вас да провери флакона си. Сета е с 50 мл. EDP

Отпред на флакона в долната част има лека вдлъбнатина, сякаш е чукнато стъклото. Не се вижда на снимките обаче. Освен това има малка драскотина при надписа на буквата D. Третото което забелязах е, че стъклото отдолу вляво е по-дебело /широко/ отколкото вдясно. Успях ли да обясня? Сякаш е криво. Не ми позволиха да пръсна, няма опция тест и реших да върна. Толкова му се чудех и го исках, не можах да му се зарадвам. Close И може би вече си втълпявам, че дори пискюла не беше перфектен. Joy

Не знам как да процедирам. Да им пиша ли да попитам дали не могат да ми изпратят друг комплект? Наложи се да върна цялата поръчка, добре че беше само с мои неща.

Общи условия

Активация на акаунт