Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 116
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Womanity Edt или Edp  е по-добрия вариант.?

# 466
На каква цена е било това Womanity?
Нещо не ми се виждат уау цените в тоя стркорп, че чак толкова похвали да отнася.

# 467
  • Варна
На каква цена е било това Womanity?
Нещо не ми се виждат уау цените в тоя стркорп, че чак толкова похвали да отнася.
90 лв. мисля, че беше. Цените са нормални,дори високи. Те не разпродават парфюми, просто имат залежала стока.

# 468
Уау са някои от парфюмите, които са отдавна изчезнали, спрени или вече се издават реформулирани в други флакони, а там има единични бройки от стари и изчезнали от пазара. Това е.
Имат и Pure Poison Elixir, ако някой се интересува.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 20:58 от Анонимен

# 469
  • бургас
Здравейте  мили момичета. От месеци не съм влизала, а сега виждам колко много съм изпуснала! Не успях да си вляза в старата регистрация, затова ви пиша с нова и ви следвам във всички възможни парфюмни теми 😍. За момента от няколко сайта чакам поръчки, но за тях ще пиша повече следващата седмица като ги получа. Искам да кажа, че последно поръчах от мейкъп signature и си го пръскам с удоволствие. Чакам от парфимо и от нотино☺️

# 470
Здравейте,
Някой знае ли дали немския Дъглас доставят до адрес в България?

# 471
Здравейте,
Някой знае ли дали немския Дъглас доставят до адрес в България?
.

Май не, те затова и имат отделни сайтове. Впечатляващото е, че българския Дъглас държи по-високи цени... 🤔

# 472
Мерси все пак
Любимото ми Армани She (старо, но златно) е с 50% намаление. Не съм много на ти с немския, но ще пробвам да поръчам... За цените не знам, но нашия Дъглас не се “отпуска” за такива големи намаления.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 10:38 от bubanka

# 473
Поръчайте до немски превозвач.

# 474
Опитай с превозвач .

# 475
  • Русе
+ за Starcorp-бърза доставка,потвърждение по телефона,перфектно опакаован тестер(без качапка),с празен ход на пръскалото.

# 476
Здравейте на всички, темата е много полезна и бих се радвала да ми дадете съвет. Никога не съм поръчвала онлайн, а имам желанието да направя подарък за приятел.Доколкото разбрах, харесва мъжкия парфюм на Пако Рабана one milion, не съм сигурна дали не е и Lucky.Но парфюма edp, а не еdt тоалетната вода 🙂 та
Понеже съм купувала оригинални парфюми от Англия, тук нямам представа , от къде мога да взема оригинален, без да се претиснявам, че е менте, защото не са малко пари 🙂. Ще се радвам да ме насочите, особено тези, които са привърженици на Рабана, ще се радвам да чуя и вашето мнение 🙂.

# 477
Здравейте на всички, темата е много полезна и бих се радвала да ми дадете съвет. Никога не съм поръчвала онлайн, а имам желанието да направя подарък за приятел.Доколкото разбрах, харесва мъжкия парфюм на Пако Рабана one milion, не съм сигурна дали не е и Lucky.Но парфюма edp, а не еdt тоалетната вода 🙂 та
Понеже съм купувала оригинални парфюми от Англия, тук нямам представа , от къде мога да взема оригинален, без да се претиснявам, че е менте, защото не са малко пари 🙂. Ще се радвам да ме насочите, особено тези, които са привърженици на Рабана, ще се радвам да чуя и вашето мнение 🙂.

Не смятам, че е нужно да поръчвате чак от Англия, само за да сте сигурна, след като тук сайтовете, които се коментират, имат дстатъчно положителни мнения. Изброени са на първа страница. Плюс това съм сигурна, че ще намерите в пъти по-добри оферти за парфюми, отколкото в английските сайтове. Blush

# 478
Не съм се изказала правилно 😃, не съм ги поръчвала оттам, там живеех и там съм купувала, за това попитах за надеждни препоръки, защото за първи път ще ми се наложи да поръчвам онлайн без да го тествам 😊.

# 479
Всички сайтове на първа страница + бих добавила и www.bellamia.bg , всичко беше супер и при тях

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 16:19 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт