Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 144
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета - изписали сте много, така че да задам въпроса си иначе: та кой сайт според вас НАИСТИНА не мами и предлага оригинали? Имам опит с парфимо/нотино най-вече, но и при двата сайта съм попадала на ментаци, които не се усещат след 30 мин. За пазаря от мола не е опция, защото там не се траят от цени. Моля, посочете изпитани онлайн магазини🙂

# 451
  • Бургас
Имам опит с парфимо/нотино най-вече, но и при двата сайта съм попадала на ментаци, които не се усещат след 30 мин.
Трайността не е критерий за оригиналност. В случая няма сайт, кото да е добър за теб. Препоръчвам ти наливините парфюми, ментаци, но поне цените са добри, а и повечето са трайни.

# 452
Казвам го, защото знам за конкретни парфюми, че траят доста време и попадайки на тези, няма как да не се усъмня, че има нещо. Лесно е да се вземе от Рефан или Айфел, но има разминавания с ароматите. Видях в отзиви във фейсбук, че има и други опарили се. Та все пак ако има някакъв дори и по-малко известен, но читав сайт, който сте опитали - моля пишете.

# 453
"Траят доста" върху кого? Трайността е субективно понятие и зависи от много неща. С каква кожа е човека (топла/студена), хормони, в какъв климат разносваш парфюма и т.н.
Хипнотик пойзън например върху майка ми издържа над 12 часа, при мен го няма след 2. Буквално го няма, не че не го усещам.

# 454
Казвам го, защото знам за конкретни парфюми, че траят доста време и попадайки на тези, няма как да не се усъмня, че има нещо. Лесно е да се вземе от Рефан или Айфел, но има разминавания с ароматите. Видях в отзиви във фейсбук, че има и други опарили се. Та все пак ако има някакъв дори и по-малко известен, но читав сайт, който сте опитали - моля пишете.
Проверените сайтове са описани на първа страница. Онлайн пазаруването винаги крие риск, дали ще го поемете е ваше решение. Трайността на парфюма не е критерий за оригиналност - имат значение фактори като реформулиране, атмосферни условия, душевно състояние дори.... Аз не съм попадала на ментета от описаните от вас сайтове... Сигурно съм късметлийка 😁

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 11:10 от лорелай

# 455
За съжаление трайността е много идивидуална и парфюми, които при едни са силни и трайни, при други не се усещат почти, примерно за Мон Герлен редовно има такива обсъждания.
За сайтовете от темата има както добри, така и лоши отзиви. Не мисля, че някой може да даде 100% гаранция за стоките им.

# 456
  • Балчик
Много интетесно, ако получите траен ментак, сигурно ще съв дпволна. Simple Smile
Мине се, не мине известно време и се появява някой с подобна изцепка.
Защо хората са с убеждение, че оригинален парфюм=траен с дни парфюм?
От нито един сайт на менте не съм попадала. Купувам онлайн от 2009 г.

# 457
  • Sofia
Здравейте момичета - изписали сте много, така че да задам въпроса си иначе: та кой сайт според вас НАИСТИНА не мами и предлага оригинали? Имам опит с парфимо/нотино най-вече, но и при двата сайта съм попадала на ментаци, които не се усещат след 30 мин. За пазаря от мола не е опция, защото там не се траят от цени. Моля, посочете изпитани онлайн магазини🙂
Makeup. Вчера получих едно Версаче от тях - перфектно опаковано, съвършена бутилка, ароматът и трайността също без грешка

# 458
Скрит текст:
Азалия,доста го хвалиш момичето.Не съм го виждала за тест.Не е много лекичко и със слаба трайност?
[/quote]Не е много лек, но не е някакъв плътен парфюм, все пак е цитрус (и цветя). При мен показва завидна трайност за такъв тип парфюм. Харесвам си го, споделям, че го отразяват, а това не се случва с парфюми, които минават за много по-атрактивни. Най-добре го пробвай, разбира се, за да не си изненадана неприятно, ако се размине с очакванията ти.

Ама хич не те бива да "подстрекаваш", 'начи! От кога го обикалям това момиче - ту го слагам е кошницата, ту го махам, убеждавайки се, че не ми трябва, след като имам Зеления кристал (и за него ТИ си виновна Stuck Out Tongue Winking Eye). Най-накрая обаче се предадох и го поръчах - познавам се и няма да "мирясам", докато не го направя. Снощи в 2.30 ч. го поръчах, днес ми се обаждат от Мейкъп да уточним някой детайли във връзка с моя молба. Много са експедитивни, нямах идея, че работят и в неделя! Rolling Eyes Hug

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 13:04 от cabochard

# 459

Не съм попаднала на ментета от двата сайта, от Нотино пазарувам от над 7-8 години. Кои парфюми са се оказали нетрайни? (както са писали това не значи, че са ментета)

# 460
Здравейте,

Това добра оферта ли е: https://www.starcorp.bg/productbg/2579

Не го намирам никъде този мъжки парфюм. Цената изглежда много добра, къде е уловката? Имате ли мнение за този парфюм?

# 461
  • София
Ама вярно мине се не мине и се коментира едно и също. Изпитаните сайтове са сложени на първа страница! Те затова са и там.

# 462
Скрит текст:
https://
Азалия,доста го хвалиш момичето.Не съм го виждала за тест.Не е много лекичко и със слаба трайност?
Не е много лек, но не е някакъв плътен парфюм, все пак е цитрус (и цветя). При мен показва завидна трайност за такъв тип парфюм. Харесвам си го, споделям, че го отразяват, а това не се случва с парфюми, които минават за много по-атрактивни. Най-добре го пробвай, разбира се, за да не си изненадана неприятно, ако се размине с очакванията ти.
Има го със сигурност в Дъглас, там го пробвах когато излезе на пазара.
Ама хич не те бива да "подстрекаваш", 'начи! От кога го обикалям това момиче - ту го слагам е кошницата, ту го махам, убеждавайки се, че не ми трябва, след като имам Зеления кристал (и за него ТИ си виновна Stuck Out Tongue Winking Eye). Най-накрая обаче се предадох и го поръчах - познавам се и няма да "мирясам", докато не го направя. Снощи в 2.30 ч. го поръчах, днес ми се обаждат от Мейкъп да уточним някой детайли във връзка с моя молба. Много са експедитивни, нямах идея, че работят и в неделя! Rolling Eyes Hug
Open Mouth  Аз съм останала с впечатлението, че ти отдавна го купи...

# 463
Не, не, когато последния път го бях поръчала се оказа, че бил изчерпан и аз се зарекох тогава, че явно "не ми е писано" с него. Обаче не - в крайна сметка не устоях! Kissing Heart

# 464
  • Варна
Да похваля starcorp. Никакви забележки към парфюмите.

Общи условия

Активация на акаунт