Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 157
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Всички парфюми на Thierry mugler , които имам , с годините си променят цвета,  но не и аромата. Съхранявам ги на тъмно и хладно. Womanity е розов като е "пресен."

# 436
  • ново
Моето Womanity все още е розово, но Alien е много потъмнял с времето.
Днес в Дъглас пробвах JPG La belle, що ли ми трябваше 🙂 сега се озъртам за оферта.

# 437
Моето Womanity все още е розово, но Alien е много потъмнял с времето.
Днес в Дъглас пробвах JPG La belle, що ли ми трябваше 🙂 сега се озъртам за оферта.
JPG La belle от кога го чакам на оферта, ама все не успявам да се уредят. Май сме много дебнещите и който успее Wink

# 438
La Belle 50-ца в момента ми се струва доста изгоден в нотино, особено, ако се ползва и кода за 10%. Моя беше 128лв, а сега би излязъл под 100...

# 439
  • Бургас
Големият удар бе в Нотино като си купих 100-ца от Ла Бел за 70 кинта.ЛВЕБ за 54лв, презаредена съм, не съм пръскала от тях изобщо.

# 440
  • ново
Големият удар бе в Нотино като си купих 100-ца от Ла Бел за 70 кинта.ЛВЕБ за 54лв, презаредена съм, не съм пръскала от тях изобщо.
Ти сега дразниш ли Stuck Out Tongue Ако пък не ти се пръскат свиркай.

# 441

И аз успях да се възползвам от Ла Бел и все още не съм го отворила Grinning. Обожавам този парфюм, затова чакам удобния момент, в който ще му се отдам напълно и ще се наслаждавам само на него. За целта трябва да намаля бройката или да ми поомръзнат някои парфюми.

# 442
Ти сега дразниш ли Stuck Out Tongue Ако пък не ти се пръскат свиркай.
Същото щях да пиша, ама ме досрамя Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 443
Кога е имало такава промоция за Ла бел ? Имам 30ца но ако има нещо много изгодно и аз ще запася☺

# 444
  • Бургас
Хих, ще ви имам предвид ако нещо не ми се пръскат,обещаавам.Grin  Коко Милк, сега си видях поръчката на Ла Бел и ЛВЕБ от Нотино на 13.03.2020г. съм я пуснала.Ама как забравих и за Диор Джой едп за около 70 лв, него обаче си го ползвам.Също Клое Номад Абсолю за 54,40лв/ стои си пълен/ и Пюр Пойзън 100-ца за 70 лв.Съжалявам още, че не ударих и Скандал, а можех, но нищо.

# 445
Моя близка приятелка на няколко пъти отбелязва парфюма ми като много хубав когато съм с A Girl In Capri Lanvin, а днес ме попита дали съм с Шанел (Cristalle Eau Verte имаше предвид), бях току що напръскана и аз го поръчах, за да ѝ го подаря. Има изгодна оферта за 90 мл продукт в момента тук
https://makeup.bg/product/449470/#/option/1029460/

# 446
Bright Crystal, и Пюр Пойзън ли е бил от нотино?

# 447
Азалия,доста го хвалиш момичето.Не съм го виждала за тест.Не е много лекичко и със слаба трайност?

# 448
  • Бургас
Bright Crystal, и Пюр Пойзън ли е бил от нотино?
Купуван е от Нотино, от съфорумка ми е.

# 449
Азалия,доста го хвалиш момичето.Не съм го виждала за тест.Не е много лекичко и със слаба трайност?
Не е много лек, но не е някакъв плътен парфюм, все пак е цитрус (и цветя). При мен показва завидна трайност за такъв тип парфюм. Харесвам си го, споделям, че го отразяват, а това не се случва с парфюми, които минават за много по-атрактивни. Най-добре го пробвай, разбира се, за да не си изненадана неприятно, ако се размине с очакванията ти.
Има го със сигурност в Дъглас, там го пробвах когато излезе на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт