Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 129
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
30-та тема за изпитани сайтове за парфюми. Simple Smile
Когато започнах да пазарувам онлайн парфюми, харесах си няколко сайта и тръгнах да ги проучвам. Пишете в гугъл или тук в търсачката името на сайта и четете мненията. За всеки от сайтовете в 1-ви пост има писано достатъчно. Преценката остава ваша, абсолютни гаранции не съществуват за нищо.

# 481
# 482
  • Балчик
Да помрънкам, че нямам нито превод пи рекламацията, нито отговор на запитването по въпроса от Парфимо. Ще ги изчакам до края на седмицата и ще се обърна към КЗП. От 3.08 е проблемът и според мен е безобразие да ми задържат средствата, по тяхна вина.

# 483
Много е скъп тук Santal Blanc. При условие, че тестерът му в Парфимо беше около 83.
Джемма, дано има положителна развръзка за теб. Звъни, пиши, може да е отпускарски период и да са затлачили кореспонденциите.

# 484
  • София
Беше, но и повече не го заредиха. Grinning

# 485
Всички сайтове на първа страница + бог добавила и www.bellamia.bg , всичко беше супер и при тях
Ама нещо сайта им в момента не работи

# 486
  • виртуално
първо мнение от мен за starcopr:

+ перфектно опаковани, празен ход, ароматът е същия
- след поръчката ми веднага дигнаха цената

# 487
Всички сайтове на първа страница + бог добавила и www.bellamia.bg , всичко беше супер и при тях
Ама нещо сайта им в момента не работи

Пишеше някъде, че са ваканция до 31ви август 👍🏻
Явно са деактивирали всичко, докато се върнат, за да няма неразбрали поръчали.

Рапунцел, честити Джон-чета, лилавия ми е много любим!

# 488
На какво се дължи нарастващата популярност на starcorp? Всички парфюми, които ме интересуват и ги следя, при тях са на по-високи цени.

# 489
  • виртуално
На какво се дължи нарастващата популярност на starcorp? Всички парфюми, които ме интересуват и ги следя, при тях са на по-високи цени.
На това, че при тях все още се намират изостанали бройки на редки или спрени парфюми.
Иначе всички останали цени са доста по-високи и като ги изкупим популярността им ще залезе.

tuali Flowers Hibiscus
Обожавам да имам цяла серия, а тези специално вече трудно се намират и цената им е уникално ниска за качеството.

# 490
Дано и другите парфюми да не са им залежала стока.

# 491
  • Бургас
Рапунцел, а само от любопитство ти на каква цена ги купи? Каза, че сега са я завишили...

# 492
  • виртуално
Рапунцел, а само от любопитство ти на каква цена ги купи? Каза, че сега са я завишили...

21 и 23 лв , половин час след това станаха съответно 23 и 29лв
Не е много, но ме подразни...

Дано и другите парфюми да не са им залежала стока.
Няма как да е залежала стока парфюм, който е на пазара от 2019/20г , а и всичко е въпрос на правилно съхранение.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 17:24 от Рапунцел.

# 493
Не смятам да пазарувам от нашумелият в последните страници сайт. Струва ми се като да изтикват стара стока, високи цени, малък избор.
Парфимо се шегуват с мен – за 1 нощ ми смениха цената на 1 парфюм в кошницата с 23 лв. Аз не бързам, да си го държат.

# 494
  • Варна
Dolce&Gabbana Dolce Shine  тестер цената е супер -67.90
https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-dolce-shine-eau-de-parfum-z … eni-75-ml-tester/

Общи условия

Активация на акаунт