Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 112
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Скоро нищо не съм поръчвала, че и темата съм изтървала. Започвам да се притеснявам за здравето си Joy
Пуснала съм на следене някои неща и чакам. Извинявам се за спама Blush

# 496
Дочаках тихо и кротко в нотино цените на Aromatics in black Clinique и Amber Mistique Estee Lauder да се нормализират и паднат с 20-30лв и ги поръчах с 10% им код, дето беше до вчера. Много дразнят тия рандъм нагоре-надолу в цените, без видима причина...
Libre YSL за колко се намира общо-взето при добри оферти , 30-ца примерно?

# 497
  • Sofia
Аз имам въпрос. Тъй като от скоро поръчвам от сайтове на първа страница - имат ли постоянни кодове или такива, които дават на клиентите си при поръчка?

# 498
# 499
Пак изчезна Амбрето, пфу...пуснала съм известяване, не получавам нищо...

# 500
Womanity Edt или Edp  е по-добрия вариант.?
предполагам под едт имате предвид womanity pour elles:) за мен и двата са страхотни:), не бих се ангажирала с квалификация кой е по-добър, имат определени различия, които при тест ще ви помогнат да изберете или като мен да си вземете и двата:)))

# 501
  • София
Бях решила този месец да не поръчвам нищо, но като видях това:
https://perfume-bg.eu/montale-sensual-instinct-uniseks-parfyum-c-162_3264_5077/
, а и толкова рядко се намира, не устоях. Kissing Face

# 502
Еха... много добра цена. Аз моя навремето го взех за 140 и нещо май... Упсях набързо да купя един. Благодаря за споделянето!

# 503
  • София
Еха... много добра цена. Аз моя навремето го взех за 140 и нещо май... Упсях набързо да купя един. Благодаря за споделянето!
Моля! Радвам се, че съм помогнала. Дано само не звъннат, за да кажат, че е изчерпан. Имах подобно обаждане при предишна поръчка, но ме увериха, че ще го доставят макар и със закъснение от два дни. Предпочетох да почакам и получих. Надявам се и сега да получа.

# 504
Този Монтал е наистина страхотен. Честито, ще се наслаждавате на голяма сила и красив парфюм. Един от най-хубавите Монтали излизали последните години.

# 505
  • Пловдив
Може ли някой да го опише...? Simple Smile Стана ми интересно...не го бях виждала до сега този парфюм. Как е като трайност?

# 506
Може ли някой да го опише...? Simple Smile Стана ми интересно...не го бях виждала до сега този парфюм. Как е като трайност?
Писано е в другата тема виж. Има изключителна трайност от над 12 часа, супер мощен и има допирни точки с Бакара Руж, но не е клонинг. В Монтала има много хубава шоколадова роза.

# 507
Е,браво на вас,направо го гръмнах-щом е Монтал с прилика с БР,какво повече ми трябва,а и шоколадовата роза,трайност 12 ч.,чакам да дойде и ще разказвам,мерси дами!

# 508
  • София
Lancôme La Vie Est Belle Intensément 50 мл. за 87,90 лв. в Парфимо.

# 509
Sensual instinct е изчерпан,явно наистина е много търсен:)

Общи условия

Активация на акаунт