Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 129
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Айде, пак го изпуснах тоя Монтал. Grinning Миналият път подсъзнателно нарочно се тутках, чеми беше гузно, защото за няма и два месеца купих 15-тина парфюма и очаквано свърши за 3 дни, но сега като чета, че е бил изгоден и ме хваща яд. Та, на каква цена беше?
Между другото, при мен почти няма шоколадова роза или ако има ще е далечен повей. В драйдауна сякаш юи идва малко повече мъжки, отколкото аз бих предпочела. "Казала лисицата и се облизала." Joy Шегата настрана, наистина ми се струва, че не е особено подходящ за дами, които се придържат стриктно към дамски, нежни парфюми. Blush

# 511
124 лв. като че ли видях.

Затова е хубаво да се снимат със скрийншот или поне да се пишат цените, а не само празни линкове.

# 512
129 лв беше, ако не бъркам.

При мен няма нищо мъжко, даже напротив. Силно женски стои върху мен. Аз харесвам много унисекс аромати и не бих имала против да има леко мъжко звучене. Върху мъжка кожа може би нещата ще стоят по друг начин.
Пресен пример за това е Red Tobacco. Върху мен стои унисекс към дамски, след ударното начало. А върху познат е чисто мачовски парфюм, силно притегателен.

# 513
147 беше днес,но вече ми казаха че е изчерпан....

# 514
  • София
129 лв. Успях да се доредя.
Още ме е яд, че изпуснах Signature. Сега в Make up го няма. Има само в елфрагранс на 82 лв 90 мл.
Да похваля Елинор. Два мъжки. Добре опаковани, бърза доставка.

# 515
  • София
Аз днес съм бяла и добра с Dior Pure Poison Elixir от starcorp.bg - много любезни и бъзри бяха, а парфюма си е истинска находка.

# 516
Дами, ако засечете някъде на добра цена Boucheron Serpent Bohème, моля да сигнализира. Преди малко го пробвах в Дъглас и е много мой аромат♥

# 517
  • София
Цената беше 129.90 лв. Имах и малко бонус-точки, та ми стъпи на 121лв. Съжалявам, че не пуснах скрийн-шот, - за следващ път ще се поправям.

# 518
  • Балчик
Плюс за Елинор. Получих тестера на L'Heure Bleue Eau de Toilette 50 мл. Разкошен,както и очаквах, жалко, че няма капаче. И тестер Le Parfum Elie Saab, за 60 лв.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 15:35 от Джемма

# 519
Аз днес съм бяла и добра с Dior Pure Poison Elixir от starcorp.bg - много любезни и бъзри бяха, а парфюма си е истинска находка.
Много се радвам, че някого е направил щастлив. 🌺Няма къде да се открие вече, освен на откачена цена.

# 520
129 лв. Успях да се доредя.
Още ме е яд, че изпуснах Signature. Сега в Make up го няма. Има само в елфрагранс на 82 лв 90 мл.
Да похваля Елинор. Два мъжки. Добре опаковани, бърза доставка.
Signature има и в Емаг-но доставчик Perfam.
Някой купувал ли е от този доставчик?

# 521
  • София
Видях. Не ме кефи цената.

# 522
Имаше оплаквания от Перфам в минали теми. Сгрешен парфюм и кофти кореспонденция, накрая не помня дамата дали сподели какъв беше крайния резултат.

# 523
  • Sofia
Много се радвам, че някого е направил щастлив. 🌺Няма къде да се открие вече, освен на откачена цена.

Аз го обикалях няколко месеца, натутках се и йок, изпуснах го. Sad

# 524
Ако някой може да помогне - имаше ли в момента код в парфимо?
Търсих назад в темата, а бързам да пусна поръчка...

Общи условия

Активация на акаунт