Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 112
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, има ли код за отстъпка в Елинор в момента??

# 541
Здравейте, има ли код за отстъпка в Елинор в момента??
june

# 542
В parfumi-shop.net има ли действащ код в момента?

# 543
В parfumi-shop.net има ли действащ код в момента?
Не.

# 544
  • Балчик
Имам отговор от Парфимо, от Чехия ставал превода по рекламацията и затова се бавел, но ми предлагат компенсация безплатна доставка. Да, но в момента нямат нищо изкушаващо за мен, свърши това, което исках.

# 545
# 546
  • Бургас
В парфюми шоп тестерите на Dupont Royal Amber и Dupont Vanilla & Leather са на 64,99лв, което според мен е добра цена. Ако не бях на диета вероятно щях да забърша и двата.

# 547
Яна, и двата не са твои, според мен. Не си загубила нищо, продължавай с диетата. Hug

Джемма, Парфимо връщат пари бавно и трудно, в нарушение на ЗЗП. Бавят рекламациите със седмици, като броят срока за връщане от техния отговор на рекламацията, а не от получаването на продукта при тях.
Сега пък на теб са казали, че бавно ставало, щото от Чехия. Глупости. Преводът се прави от Бг банка и идва за ден. Връщах и аз преди време и специално проверих като дойдоха парите.
Имат страхотни оферти и постоянно купувам от тях, но много ме нервят и дразнят и плачат за сигнал и проверка.

# 548
В parfium.bg има няколко аромата на Tiziana Terenzi за 160лв. Струва ми се изгодно, но не съм запозната с марката и не знам, дали точно тези са хубави. Аз в сайта си харесах много други неща, чак главата ме заболя вече Grinning. Затворих го и сега дишам спокойно. Дано ми се размине Grinning.

# 549
  • Балчик
Две бебета на хубава цена от Макеu+ малко други хигиенни продукти. 30-чките са големи сладури! И двата са на сляпо. В Герлена вишна не усещам, а в Туилито пък не са ми сложили много пипер. Доста си прилича с първообраза, него го познавам.

# 550
Джемма имат ли пулверизатор ?

Как усещаш Туилито ?

# 551
  • Балчик
Джемма имат ли пулверизатор ?

Как усещаш Туилито ?
О, сигурно те подведох с думата " бебета". Не са миниатюри, 30 мл са и са с пулверизатор. Герленът беше 37 лв, а Туилито 59 лв.
Усещам го много близо до първообраза си, пипер и то не жесток, усетих само в началото. Но аз харесвам много подправкови парфюми, например Слончето на Кензо и този пред него е направо миловиден.

# 552
Момичета нова съм в темата и не знам дали сте обсъждали, но поръчвали ли сте тестери от Get.bg?
Имат налични тестери на 2 парфюма от които се интересувам, но се чудя дали да рискувам.
Наскоро се разочаровах с една отливка (вярно беше от ОЛХ, но пък парфюма не е чак толкова популярен и наивно реших че може всичко да е окей, но уви не) и вече всичко поставям всичко под въпрос.

# 553
  • Златна Добруджа
Мисля, че офертата е добра : Azzaro Wanted Girl 50 ml за 67.50 от Makeup.bg

# 554
  • Балчик
Lale_Lili, аз съм купувала два парфюма от гет. Един продукт и един тестер- и двата са оригинални без съмнение от моя страна.

Общи условия

Активация на акаунт