Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми дава усещането, че е куче, но не съм сигурна.
Интересно е, че сякаш се "стопява" след като преминава, не се връща в обратната посока, нито пък продължава да стои на същото място в коридора.
Сякаш изчезва.

# 181
Нещо, ниско, черно и рунтаво сякаш.. ако не ставаше въпрос за паранормален случай щях да си помисля, че  преминава голям котарак...
Толкова голям котарак би бил също толкова страшен 😂😂😂 По бих казала куче

# 182
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм виждала много голям персийски... а и зад такова матирано стъкло може да се изкривява изображението, знам ли.

# 183
Ох, защо си го причиних отново, подкосиха ми се краката..😑
Дамата беше казала, че нямат друго дете или животно вкъщи.

# 184
На мен пък ми е много интересно това духче и ми е любопитно какво представлява точно. 😊

# 185
Каза и, че "апартамента гледа, към гориста местност" , може някакво животно да е влязло?

# 186
  • Viena
Абсолютно беше отговорила на всички предположения и имаше само един извод... не е животно... нещо абсолютно необяснимо е.

# 187
  • Sofia
Тя пише ли още в темата

# 188
Даа, това е една от култовите странни случки в темата. Наистина нямаше никакво обяснение и съфорумката отговори на всички предположения. Сетих се и за цъкащото нещо в апартамента на Дейв Ломбардо, там също не се намери обяснение 🙂 Но тази сянка е доста по-зловеща и наистина странна.

# 189
Хаха, благодаря ти, че ми напомни за цъкалото на Дейв! 😁

# 190
  • In The Middle Of Nowhere
Аз се сещам за друг загадъчен случай от темата. Една съфорумка се беше събудила с много странен символ на блузата/тениската. Май нищо не се разбра после, нали?

# 191
Даа, това е една от култовите странни случки в темата. Наистина нямаше никакво обяснение и съфорумката отговори на всички предположения. Сетих се и за цъкащото нещо в апартамента на Дейв Ломбардо, там също не се намери обяснение 🙂 Но тази сянка е доста по-зловеща и наистина странна.
Кокво е това цъкащо нещо?
Питам защото и в моя апартамент от много години се чува нещо като тиктакане на часовник или като заредена бомба и звука се мести.Не се чува постоянно,но странното е,че когато се чува това,не изпитваме никакъв страх

# 192
Ами то беше преди доста години, той май отдавна не е във форума. Само на определено място в апартамента му се чуваше и не можа да намери източник. Това цъкане продължи в течение на няколко теми.Така си остана неразгадана загадката до последно, доколкото помня.

# 193
Имаше и случай една съфорумка, която беше видяла Мотман през прозореца си, ако не греша. Човекът-пеперуда.

# 194
Ами то беше преди доста години, той май отдавна не е във форума. Само на определено място в апартамента му се чуваше и не можа да намери източник. Това цъкане продължи в течение на няколко теми.Така си остана неразгадана загадката до последно, доколкото помня.
Да,доста се порових,но го намерих.При мен...ан не мога да го оприлича точно като часовник,но е нещо подобно.Бях ученичка,когато за първи път със сестра ми го чухме.Тиктакането забързва като шум или намалява,ако тръгна да търся от къде се чува,звука се мести.Не се чува постоянно.В годината един,два три пъти...Една вечер около (2-3ч посреднощ) четях интересна книга,когато отново започна тиктакането.Интересно ми беше усещането в този момент.Сякаш някой обикаля около мен и любопитства,какво правя.Изпитвах невероятно спокойствие(аз съм си страхлива) Не бях казала на децата за това тиктакане.Преди няколко години малкия ми син,го беше чул през нощта и доста се беше постреснал,сега и той не обръща внимание на това тиктакане

Общи условия

Активация на акаунт