Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм чувала подобна история с човечето, но било космато. Обаче знам тази история от човек, на когото много-много не вярвам.

# 301
  • Там където
Много подигравки отнесе младежа след като разказа тази история, но се кълнеше, че е вярно и другото момче с него също го е видяло. Склонна съм да му вярвам, защото не беше пияница и наркоман, а и на застава такива няма.  Подбирали са ги навремето. Освен това не беше от тези сладкодумни веселяци, които са пълни с истории- напротив, от типа селяндур темерут дето е око да види, ръка да пипне. Дори се чудя ,че я сподели тази история.

# 302
# 303
Който знае,нека разказва още странни истории от Родопите,много ми се четат такива!

# 304
  • София
Аз мога да разкажа една кратка история от моето мило селце в Северозападна България. Било е някъде към 80-те години на миналия век, в една от махалите на селото имало ромка с много деца. Когато жената родила 7-мо или 8-мо дете , решила, че няма да се справи ( била и много бедна, едва ги изхранвала) и хвърлила детето  в кладенец извън селото. Разбрало се обаче, идвала полиция, жената изпратили в лудница. Някои от децата дали за осиновяване, за други нищо не се знае. След време само и единствено на датата, на която тя убила детето , всеки, който минел покрай кладенеца чувал детски плач.  Склонна съм да вярвам тъй като съм чувала доста хора в селото да говорят за нея при това възрастни, а не деца и да казват , че са чували плача.  И винаги  е само в един ден  в годината, през останалото време  всичко е спокойно.  Аз така и не се осмелих да проверя все пак наистина ли се чува детски плач, беше ме шубе.

# 305
Аз мога да разкажа една кратка история от моето мило селце в Северозападна България. Било е някъде към 80-те години на миналия век, в една от махалите на селото имало ромка с много деца. Когато жената родила 7-мо или 8-мо дете , решила, че няма да се справи ( била и много бедна, едва ги изхранвала) и хвърлила детето  в кладенец извън селото. Разбрало се обаче, идвала полиция, жената изпратили в лудница. Някои от децата дали за осиновяване, за други нищо не се знае. След време само и единствено на датата, на която тя убила детето , всеки, който минел покрай кладенеца чувал детски плач.  Склонна съм да вярвам тъй като съм чувала доста хора в селото да говорят за нея при това възрастни, а не деца и да казват , че са чували плача.  И винаги  е само в един ден  в годината, през останалото време  всичко е спокойно.  Аз така и не се осмелих да проверя все пак наистина ли се чува детски плач, беше ме шубе.
Бих отишла да проверя като взема хора с мен, за свидетели.

# 306
  • София

Бих отишла да проверя като взема хора с мен, за свидетели.

Пробвах, ама и свидетелите ги беше шубе.

# 307
Тази история е доказателство и че понякога свръхестественото е човешко дело,тоест,човек извършва ужасно деяние спрямо друг и после предполагаемо,духът на убития или самоубил се броди неспокойно.
И разбира се,звучи доволно зловещо.

# 308
И аз съм чувала история за такова малко човече приличащо на джудже. 50 на 50 съм дали да вярвам, че е истина.

# 309
и аз съм чувала преди години от познат разказ, за малко джудже в гората. Сега като го прочетох ми досмеша, но кой знае...

# 310
  • Карлово
Аз питах мой познат, който беше по тези граници, дали е виждал такова човече и той ми каза, че никога не е виждал, но при условие, че са с автомати с по 50 патрона, никакви дуджета не биха посмели да им се мяркат.Smiley

# 311
Предполагам, че ако съществуват подобни човечета, едва ли се мяркат пред който и да е, даже и без автомат. Аз също не мога да си представя, че съществуват, но пък приказките и митологиите са пълни с подобни герои, може би все пак има частица истина.
Поне, доколкото съм чела, исландците масово вярват в елфи и тролове, твърди се, че са ги виждали.

# 312
И на мен ми е много интересно съществата от митологиите откъде идват и дали са истински - елфи, джуджета, гноми, самодиви, змейове.

Да, времената и хората са се променили, но ...

Спори се дали има извънземни, но никой не се замисля и изследва дали хора, животни и растения съжителстват с алтернативна земна форма на живот.

# 313
  • софия
Преди 10 години бях чела в същата тази тема история за група хора, може би бежанци, които по тъмно минавали скришом през гората, един от хората видял бяла фигура на жена, като призрак, била самодива и ги наблюдавала, някой от групата знаел за тях, казал да не се обръщат назад и да не я гледат, набързо се изнизали, дали е истина не знам разбира се.

# 314
Не твърдя, че е вярно но мисля, че тези приказни същества си същестуват и днес но в паралелна реалност, и понякога реалностите се преплитат, а  някои хора успяват да ги видят.

Общи условия

Активация на акаунт