С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 47 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да не сме селянки, че пържен боб да ядем Mr. Green

# 691
Офффф, не ям запържени неща. Да, ям боб без хляб. ВСИЧКО ям БЕЗ хляб. Чудо невиждано - МАКАК така манджа без хляб?! Пфффф!

# 692
Все едно баба ми пита 😄 Тя така изпадна в ужас, като разбра, че съм спряла хляба.

# 693
Офффф, не ям запържени неща. Да, ям боб без хляб. ВСИЧКО ям БЕЗ хляб. Чудо невиждано - МАКАК така манджа без хляб?! Пфффф!
Не яж хляб, а паста.😆

# 694
  • София
А  бобената и другите запържени яхнии без хляб ли ги ядете ми е много интересно.
А да ти идва на ум, че може и да не ни е най-важно какво ядем, а с кой.
И не, и в нас не се яде хляб освен на сандвичи и не, не се следим кой, какво и как яде.
Ти и децата си ли така малтретираш?
Щастлива си, че мъжът ти няма как да прочете писанията ти иначе, ако съм на негово място ще си взема децата и ще бягам.

# 695
Той да ги вземе, ама жена му казва, че грам не можел да ги гледа.

# 696
  • София
Той да ги вземе, ама жена му казва, че грам не можел да ги гледа.
Като я чета, не съм убедена някак.

# 697
  • София
Дали с хляб или с фъшкии, всеки има право да си яде манджата, стига да не пречи на другия я с миризма, я с допълнителни изисквания.
Това, че единият изпростява да степен да заяви, че щом готви, ще нарежда и как точно да се яде, не означава че и другият трябва да му слезе на нивото.
Ама, като гледам, тук двамата са се събрали лика- прилика.
Кой знае той как се оплаква от нея някъде.......

# 698
Скрег, и аз ям всичко без хляб. Сандвичи също не ям, понякога само пробвам от пицата на децата по мъничко. Това с цел да съм слаба /доколкото е възможно/. Хляб ядат само децата и мъжът ми /той не е слаб обаче/ и само мен заглеждат по улиците.
Зарежи го тоя хляб и давай с любовниците, там е по
-интересно...

# 699
Нима Скрек има любовник? Не й личи.

# 700
  • European Union
Аз пък съм съгласна, че на чужденец трябва да му се обясни как да яде нещо от българската кухня. Не да го прасна с черпака, ако не иска хляб, но да му обясня, че винен кебап се яде с ориз, яхнията с хляб и т.н. Не говорим за насилие над крехката му душа.
Дори и в България може да се случи такова разминаване. Например ние ядем баница за закуска. Но бяхме на гости в Северозападна България и там баницата е предястие, преди обилна вечеря. ММ мрънка, че щял да се наяде с баница. Е, понякога се налага да излезеш от коловоза и да опиташ нещо екстремно, като чорба с хляб.

# 701
  • София
За какво се борят хората......
Туй просвета, будители, свят...

Уиш, не е проблемът в хляба. Проблемът е, че без него си надхвърля дажбата. Като да сме в лагер, еврейски примерно.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 23:13 от Ms.Gorgeous

# 702
И защо ми е да готвя яхнийки със запръжка? За да карам мъжът да ги яде с хляб и да отпусне шкембе?
Няма нужда. Аз ММ си го обичам. Не живея с него за да ми разтрива краката. Той спортува, във форма е. Вкъщи готвим предимно месо, яйца. Такива работи.

# 703
  • София
Жената обясни с две думи защо продължава да е с него.
Аз я разбирам- от какъв зор да се прави на Изаура в тръстиката, като вече са си напаснали неприязънта, гледат си децата, ядат си датско- българските манджи и той хем й прави кафе сутринта, хем й разтрива краката вечерта!?

# 704
  • София
Това живот ли е, бе, Абсурд?

Общи условия

Активация на акаунт