С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Според мен на мъжът на Роки не му понася работата и чужбината и сега си го изкарва на нея, видите ли аз за вас го правя, вие сте виновни, аз да страдам. Да се връща. Чужбината Не е за всеки. Не мога да преценя колко е голяма кризата в момента, ама все ще намери нещо.

# 421
  • София
Точно така, Криси. Ние сме виновни. Само че той вече е пределно наясно, че се прецака сам. Сам си го измисли това, сам си го осъществи. Набутахме се в дългове до ушите. Той си мислеше, че за 2 месеца ще ги върнем. Ами не, не става. Всичко е пълен провал, честно казано - той е нервен, аз съм депресирана, пари каквито мислехме - няма. Затова е нервен. Но да си го изкарва на мен всеки 10 дни - няма да стане и ще измисля как да го спра.
Между другото, аз съм му казвала, че няма да му понесе. Аз съм била в чужбина дълго, той не е бил. Само че не предполагах точно накъде ще го избие.

# 422
Rockstar, извинявай за откровеността, но и двамата с мъжа ти сте за учебник – като пример за лоша финансова политика.
Не те следя по темите, само в някои теми те засичам, но от доста време ми прави впечатление, а и май не само на мен. Вместо да се измъкнете от батака, вие още повече затъвате.
Вместо семейни терапевти, вземете си потърсете някой финансово компетентен и си направете ясен бизнес план. И го спазвайте стъпка по стъпка. Да, всички сме заобиколени от разни лъскави неща, всеки от нас иска да има това и онова, и другото до него, много сме тези с широките пръсти, но повечето от нас си правят сметката дали могат да си го позволят, как и кога ще могат, дали няма нещо друго, по-важно преди това...
Деца имате, помислете за тях, че както сте я подкарали...

# 423
  • София
Мъжът ми има много добър приятел финансист. Всичките му приятели, които са по-добре финансово от нас, бяха много учудени от цялата МУ идея. Един от тях му беше предложил сигурен договор в Германия!! Мм се отказа и тръгна сам да си троши главата.
Преди да напусне май месец, имаше чудесна работа, с хубава заплата и бонуси, която, заедно с моята, напълно ни устройваше за живота тук.

# 424
Rockstar, аз на твоето място бих се развела скорострелно. Аз бих то убила, ако ме завлече заедно с хипотетичните ми деца в бизнес авантюри с неясен и съмнителен резултат.
Също така бих го навряла в миша дупка, ако си позволи да ми вдига скандали по телефона.

# 425
  • София
Ох, ей това е, че съм прекалено добра и го обичам. Това съвсем не е първата му криза, която търпя. Точно затова искам аз да отида на психолог - малко да си подредя главата. Защото той ме лашка - ту ми вика, че не ставам за нищо, ту много ме обичал. Аз се имам за стабилен човек, ама усещам, че се обърквам и седя и гледам в една точка.

# 426
И като се разведе, ще цъфне и ще върже... То така стават нещата, скорострелно и без мозък.

# 427
И като се разведе, ще цъфне и ще върже... То така стават нещата, скорострелно и без мозък.
Ами да, ако е заради спасяването от дълговете и безотговорното отношение на мъжа към децата и финансите.

# 428
Съветвам те да не се навиваш с помощта на бг мамите. Отиди си на психолог, защото имаш нужда да поработиш за себе си. Мъжът ти - отделно, да си търси друг, но може и неговото поведение да е реакция към натрупано с годините напрежение. “Аз му казах”, “аз го предупредих”. Че то и аз бих резистирала на подобно отношение. Освен това, непрекъснсто повтаряш, че го търпиш, но трябва да ти кажа, че за него се отнася същото.
Семейни терапии, след като се оправите първо всеки със себе си.

# 429
Ами да, ако е заради спасяването от дълговете и безотговорното отношение на мъжа към децата и финансите.

Първо, не съм убедена, че въпросните дългове не са натрупани и с нейна помощ/съгласие.
Второ, като остане на улицата с двете деца и неголяма заплата, как точно ще ги спаси?
Трето, имат начини да излязат от кризата, само че не се възползват от тях. А и трябва да са единни в решенията си, вместо да си правят напук.
Изобщо, и двамата имат нужда някой да им начука канчетата, за да се освестят и да престанат да правят глупости.

# 430
  • София
Оу, да ни начука канчетата! Не знаех!

Няма начин да остана на улицата.

# 431
  • София
Не съм запозната с историята на Рокстар, но от някои коментари се придобива идея. Съгласна съм с това, че трябва и двамата да си преосмислят приоритетите и да гледат в една посока ако искат да си запазят семейството.

# 432

Първо, не съм убедена, че въпросните дългове не са натрупани и с нейна помощ/съгласие.
Второ, като остане на улицата с двете деца и неголяма заплата, как точно ще ги спаси?
Трето, имат начини да излязат от кризата, само че не се възползват от тях. А и трябва да са единни в решенията си, вместо да си правят напук.
Изобщо, и двамата имат нужда някой да им начука канчетата, за да се освестят и да престанат да правят глупости.
Ами тогава да намерят първо финансов консултант, за да си оправят бакиите.
А за техния брак съм много скептична.

# 433
  • Обран бостан ;)
Ох, ей това е, че съм прекалено добра и го обичам.

Рокстар,
защо не пуснеш един линк на мъжО към форума, а ?
Не за друго, да види колко го обичаш и цениш.

Rockstar, аз на твоето място бих се развела скорострелно. Аз бих то убила, ако ме завлече заедно с хипотетичните ми деца в бизнес авантюри с неясен и съмнителен резултат.
Също така бих го навряла в миша дупка, ако си позволи да ми вдига скандали по телефона.

Абсолютно разхищение на време и ресурс.

Ако го първо го утрепеш ще си спестиш и нервите по развода, и скандалите по телефона, а и го наследяваш на 100%.

Хипотетично, не ставаш за мениЖър.

# 434
  • София
Е, хайде сега - защо споделила.
Нали темата е за дразнещи мъже - пише жената какво я дразни.
Ще си намерят начин да се справят и финансово и със скандалите.
Но се питам дали всички дали съвети са в перфектна семейна връзка. Едва ли, но не споделят. Друго си е на чужд гръб да даваш съвети на непознат.
И да съм по темата - дразни ме, че сутрин тропа и се върти докато излезе за работа. Колко пъти приготвям нещата, но забравил.

Общи условия

Активация на акаунт