Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 871
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
На меп също не ми е проблем бързината. Офисът им ми е близо и на удобно място.

# 241
  • софия
Откакто има ГГБГ не съм ги сменяла. Минах през Габко, Габиели и другите преди тях. За мен по-коректни от ГГБГ няма, а и ми е удобно, че с техен куриер доставят пратките в София по-евтино, отколкото с куриер.

# 242
Момичета, получих си и аз белите Геокс. Нося 38 номер и този поръчах, идеални са ми!
Да ви питам обувките на Геокс имат дупки отдолу, ако завали краката мокрят ли се?

# 243
  • Пловдив
Момичета, получих си и аз белите Геокс. Нося 38 номер и този поръчах, идеални са ми!
Да ви питам обувките на Геокс имат дупки отдолу, ако завали краката мокрят ли се?
не.

# 244
Благодаря на всички за мненията.
Преди ползвах Габко, особено когато имаха и склад във Варна беше много удобно.Иначе..много са ми бавни, а и досега не съм поръчвала от немският Амазон и затова...търся по-бърз и все пак коректен превозвач.
Определено ще си взема киндъл paperwhite, но ...чупливо, за което ще ме е яд, не съм поръчвала, та затова и търся превозвач.
А, и някой беше писал по-назад, че имало промоции на тия четци на 80е преди време, мисля и да почакам за такова намаление😁.
Иначе си пазарувам от английският амазон, но...само техника, когато ми потрябва нещо.

# 245
Аз искам съвет - трябва да купя видео бебе монитор. Харесах един, но не с продавач Амазон, има и една бройка от склада open box. Няма да поръчвам до България, цената е една и съща. С оглед бъдеща гаранция май е по-добре продавачът да е Амазон  Thinking
Ном от Амазон е с 40£ по-скъп.

# 246
Аз миналата година поръчах от немския paperwhite с Габиели. Беше ок, обаче само с един обикновен картон опакован, без никаква изолация. Малко се учудих, ама беше здрав. Още си работи 🙂
Благодаря на всички за мненията.
Преди ползвах Габко, особено когато имаха и склад във Варна беше много удобно.Иначе..много са ми бавни, а и досега не съм поръчвала от немският Амазон и затова...търся по-бърз и все пак коректен превозвач.
Определено ще си взема киндъл paperwhite, но ...чупливо, за което ще ме е яд, не съм поръчвала, та затова и търся превозвач.
А, и някой беше писал по-назад, че имало промоции на тия четци на 80е преди време, мисля и да почакам за такова намаление😁.
Иначе си пазарувам от английският амазон, но...само техника, когато ми потрябва нещо.

# 247
  • София
Аз искам съвет - трябва да купя видео бебе монитор. Харесах един, но не с продавач Амазон, има и една бройка от склада open box. Няма да поръчвам до България, цената е една и съща. С оглед бъдеща гаранция май е по-добре продавачът да е Амазон  Thinking
Ном от Амазон е с 40£ по-скъп.
Ако става въпрос да бебефон, аз купих този и съм много доволна. Препоръчвам. Имах стар Motorola, но му се скапа зареждането. Пробвах един модел от Емаг, но го върнах. Отново заложих на Motorola и не сбърках.
https://www.amazon.it/gp/offer-listing/B07CVLH5WK/ref=dp_olp_NEW … n=NEW_AND_OPENBOX

Взех от склада в състояние New и си дойде неотварян даже. Пратих го до UK - приспадна някаква сума, която покри цената на транспорта.

# 248
Sis22, това ме притеснява.Никога не съм връщала стока в английският амазон, всичко винаги е било наред.Надявам се да е същото и с немския, но...Габко ще ме мотаят поне 3 седмици....Да видим...

# 249
Аз имам 3 Киндъла от Амазон с Габко, единият не беше сложен в допълнителна опаковка, само в опаковката на Киндъла, всичко му беше ОК.

# 250
Браян,
За този става въпрос:
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B07VQGKR6G/ref=dp_olp_ … n=NEW_AND_OPENBOX

Ние имаме 1моторола, но ни трябва втори. Имам още време да избирам,просто се зачудих кое ще е по-добре.

# 251
  • София
Ако държиш на този модел вземи - open box-a.
Аз държах да е Моторола, защото пробвах друго и не ми хареса. Не беше с достатъчна чувствителност на звука.
С Моторолата го чувам малкия как си смуче бибата 😉
Не съм запозната много с параметрите. В случая избирах по външен вид и цена. Доверих се изцяло на марката и не сбърках 😊

# 252
И на мен не ми се налагало да връщам, да чукам на дърво. Останалите ни 2 киндъла са поръчвани от uk, единият от които с bubles допълнителна опаковка, другият без. Работят си без проблем, няма damage 😁
Sis22, това ме притеснява.Никога не съм връщала стока в английският амазон, всичко винаги е било наред.Надявам се да е същото и с немския, но...Габко ще ме мотаят поне 3 седмици....Да видим...

# 253
Като коментирате бебефони Моторола - сменяли ли сте батерии? Моят работи само на кабел и предполагам си е отишла батерията

# 254
  • София
Момичета, с наближаването на учебната година се замислям за раница на детето, което ще е 3 клас.
Преди 2г му купих от английския amazon за 40 паунда на Herliz. Нито веднъж не е отишъл с нея на училище. Твърде голяма идва и някак неудобна, при положение, че не си носи учебниците напред назад всеки ден.
Та май ще се ориентирам към нещо друго - по-скоро да побира 1-2 тетрадки и разни дрехи или храна и вода.
Ако попаднете на изгодни раници за момчета, ще се радвам да споделите

Общи условия

Активация на акаунт