Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 342
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета, разделили са ми поръчката и единият пакет и тръгнал...пише ми в мейла, че така съм пожелала Simple Smile
Hello,
As per your request, we dispatched a portion of your order; the remaining item(s) will be dispatched once available
.
Не ми показа такава опция като завършвах поръчката...
Всъщност маратонките не са тръгнали...пише, че като са налични тогава ще ги пратят. Хм...

# 76
И аз съм на вълна Geox. За детето поръчах тези ботушки https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07LFW4D52?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image за 25 евро. А дали стават за мокро време с тези дупки на подметката? Пропускат ли ботушите на марката? Иначе досега съм взимала друг тип обувки от нея и като номер винаги си отговарят точно.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 18:33 от Greene

# 77
  • Пловдив
Линка не ти работи, Грийн...
Моите боти са зимни и не пропускат.Освен това не се пързалят въобще. Много съм доволна.

# 78
  • София
Ето това са ботушките, които Greene е поръчала https://www.amazon.de/Geox-M%C3%A4dchen-DISCOMIX-Stiefeletten-Be … %80%A6%C2%A0h%3D1

# 79
  • European Union
Аз имам боти на Геокс и съм страшно доволна. Топли и сухи. Затова реших, че ще си поръчам маратонките. Мотах се поне един час да си намеря нещо подходящо за допълване до безплатната доставка. Накрая сложих някакви моливи, от цветни моливи винаги има нужда. Тъкмо ги поръчах и видях ботушките на Грийн. Не мога да устоя на такова намаление. Сега пак ще се мъча с нещо за 4 евро. Всичко, което ми е в кошницата е с по-високи цени. Искаше ми се шише за вода, кутия за хранене, всичките, които следя са с по 2-3-4 евро отгоре, от цената, на която съм ги добавила.

# 80
За намаленията на Киндъл дали може да се разчита на някаква цикличност? Много се надявам да хвана намаление, но не мога да чакам до Черния петък, а в camelcamelcamel, гледам че ги намаляват почти всеки месец. Та дали си струва да чакам ( най- много месец мога) или да поръчвам...
Аз дебнах Киндъл Оазис от началото на април, тогава бяха намалили Пейпъруйт колкото на Черния петък, но аз си исках този🤓. Намалиха го чак края на юли, така че не намирам особена цикличност. Може би на prime day пак ще има намаление, но още никой не казва дати.

# 81
Италианския амазон дава за 5 евро при мин.поръчка от 25 , ако добавиш 3 артикула в wish list. Изпращат кода по мейла след няколк дни, валиден е до 03.10.
https://www.amazon.it/b/?_encoding=UTF8&node=21576852031& … H742VBA9SQA14NNS4

# 82
Италианския амазон дава за 5 евро при мин.поръчка от 25 , ако добавиш 3 артикула в wish list. Изпращат кода по мейла след няколк дни, валиден е до 03.10.
https://www.amazon.it/b/?_encoding=UTF8&node=21576852031& … H742VBA9SQA14NNS4

И за немския и английския важи, ако в профила няма добавени продукти в Wish List.

# 83
  • Пловдив
Да питам аз Кларкс отговарят ли си?

# 84
Да, макар че бях взимала едни детски за широко стъпало, които нямаха нищо широко в тях Joy

# 85
Имам много кларкс ,невероятно комфортни обаче са голямо тото.Вземам половин номер нагоре ,но по принцип може да станат а може и да не станат.Имам черни сандали естествена кожа 5UK ,така си седят в кутията много са големи.Отговарят на 39 номер по скоро вместо на 38.

# 86
  • Бургас
Сигурно сте писали, но не ми е било нужно да запомня тогава Converse отговарят ли си, гледам в амазонките уж УК 4 в кошницата влизат на 36,5. Дъщеря ми иска кецове и се оглеждам за 37-38н-р може и Vans може ли да ми кажете и други сайтове където мога да погледна за нещо по изгодно около 60-70 лв. Благодаря.

# 87
maya_76, виж тук:
https://www.yoox.com/bg/boy/main%20collection/junior/shoponline/ … ason=X&sort=3
Поръчах за сина ми по 22 евро Vans, защото за първа поръчка дава допълнително 10% май беше отстъпка. Но доставката е 10 Е и за да я оправдая, поръчах 2 чифта. Simple Smile Едните за сега, другите за есента - велурени.

# 88
Сигурно сте писали, но не ми е било нужно да запомня тогава Converse отговарят ли си, гледам в амазонките уж УК 4 в кошницата влизат на 36,5. Дъщеря ми иска кецове и се оглеждам за 37-38н-р може и Vans може ли да ми кажете и други сайтове където мога да погледна за нещо по изгодно около 60-70 лв. Благодаря.
Tkmaxx пускат често и двете марки кожени има и за 25 паунда.

# 89
  • София, Манастирски ливади
За мен са уголемени. По принцип нося 37.Последните, които си купих са UK 4, на етикета пише 22.5 стелка и 37 EU. Леко са ми големи. UK 3.5, EU 36.5 са ми перфектни. Не си спомням от къде ги купих, но се подлъгах, че пишеше 36.5, но са си 37. Стелката обаче не се вади и няма да мога да измеря точно колко см са.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 20:59 от Drunda

Общи условия

Активация на акаунт