Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 836
  • 755
  •   1
Отговори
# 165

Това мисля, че беше за вчера. И 22см. беше на 37п.

# 166
А чугунените тигани стават ли за индукционни котлони? Бях се засилила за купувам грил тиган на Лава, но не можах да намеря инфо дали ще ги лови индукцията.

Шантал, каква електрическа кола купува?

# 167
А чугунените тигани стават ли за индукционни котлони? Бях се засилила за купувам грил тиган на Лава, но не можах да намеря инфо дали ще ги лови индукцията.

За Le Creuset знам, че стават за всички котлони.

# 168
  • София
На мен ще ми дойде супер, ако Geox-ите са уголемени, щото взех номер надолу...
А това, че са твърди, не е ок, но - свършено вече
Мерси на мацката, която пусна мъжките Саломон - мъжът ми е много доловен! Цената беше перфектна!

# 169
# 170

За Le Creuset знам, че стават за всички котлони.
Да се произнесе някой, който има и ползва, но аз имах един грил тиган, който уж ставаше за индукция, обаче той така се нагрява, че се включва защитата на котлона и той се изключва. На моите индукционни не става. За газов чугунът е супер.

# 171
За пръв път ще поръчвам директно от Амазон един Киндъл (до сега все карам  познати от Германия да ми поръчват стоките ми ги изпращат по някой), че  се чудя как да поръчам - с директна доставка или пак по същия начин е по-добре? Има ли предимства директната доставка или е за предпочитане другия начин? Киндълите в пощата ли идват,  когато са поръчани директно на Амазон и дали доставката е 10 €, както пише?
Има опция за поръчка директно до БГ ,ама цената на киндъла става по висока.За чужбина изпращат версия без специални оферти се води-т.е без реклами.
Разгледай темата за превозвачите.Направи си регистрация -превозвачите от Германия таксуват 3 до 4 лв на килограм .Киндъла ще го хванат килограм.

# 172
  • Sofia

‘Начи, направо ме сви корема 😂. Още мнооого дълго време ще е лято, какви са тиЯ адвент календари?

Тази , но беше €199.

# 173
Здравейте, имах проблем с доставка от Амазон към Габиели. Получена трябва да е във вторник, а Габиели твърдят че я няма при тях и да пиша на Амазон. След като писах в чата, казаха, че изпращат друга и се извиняват. Сега получавам мейл от Габиели, че грешката е тяхна и пратката пътува, забравили са да я отбележат. Да се свържа с чата ли трябва за да откажа новата пратка? Казах им, че не съм я получила, сега как да им кажа, че съм я получила, не искам да знаят че поръчваме с превозвач за да не ни резнат. Моля за помощ😁

# 174
Здравейте, имах проблем с доставка от Амазон към Габиели. Получена трябва да е във вторник, а Габиели твърдят че я няма при тях и да пиша на Амазон. След като писах в чата, казаха, че изпращат друга и се извиняват. Сега получавам мейл от Габиели, че грешката е тяхна и пратката пътува, забравили са да я отбележат. Да се свържа с чата ли трябва за да откажа новата пратка? Казах им, че не съм я получила, сега как да им кажа, че съм я получила, не искам да знаят че поръчваме с превозвач за да не ни резнат. Моля за помощ😁
https://
Пиши им на чата,че е станала грешка,че друг я е получил вместо теб и сега си разбрала. Ако може да не я пращат. Не разчитай,че Гябиели ще я откажат, няма такава възможност.
Или като дойде,ако не ти трябва,продавай,но аз бих опитала и да я платя,ако се дублира

# 175
Аз също искам да не я пращат, че ще ми е гадно, ама да не помислят, че съм ги лъгала, първо я няма, после се появява.

Писах със служителка в чата, отменихме втората:)

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 18:06 от neli_20

# 176
Какво толкова кажи,че някой друг я прибрал и след това са ви казали,че са я доставена.
Аз имах същият инцидент с Габиели платих си 2 пъти и дублураха поръчката амазон защото габиели чак в Пловдив като разстовариха намераха пратката.

# 177
# 178
  • here and now
Да се произнесе някой, който има и ползва, но аз имах един грил тиган, който уж ставаше за индукция, обаче той така се нагрява, че се включва защитата на котлона и той се изключва. На моите индукционни не става. За газов чугунът е супер.
Имам и ползвам чугун на индукция. Котлона ми е със степени от 0-10. Чугуна максимум на 6, като първо включвам на 4, после на 6 и зависи какво гриловам - за зеленчуци си го оставям на 6, а за месо на 4. Всичко се изпича перфектно. Тигана ми е от най-евтините Muhler или нещо подобно.

# 179
  • Варна
Тигана Le Creuset от предната страница отново е с намалена цена 49П
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0016ZO3BU/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт