Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 825
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
В Лидл имаше много хубави шезлонги, от дългите, които стават и на стол. Цената беше нещо подобно, 65 лв. някъде.
Лошото е, че се предлагат само в отделни брошури, не можеш постоянно да ги намериш. Бих купила оттам.

# 571
  • София
Здравейте! Тъй като сте по-компетентни в пазаруването в Amazon може ли да ви попитам следното - някой пазарувал ли е от японския амазон? Ако да - възможно ли е транспорта да е безплатен до България, тъй като ми изписва free shipping. И другият ми въпрос е минава ли стоката през митница, ако е по-скъпа (примерно 84 лв). Благодаря ви предварително!

# 572
Безплатна доставка до Бг- няма начин. Ако изобщо има доставка до тук ще е доста скъпа и със сигурност стоката ще се обмитява.

# 573
  • София
Безплатна доставка до Бг- няма начин. Ако изобщо има доставка до тук ще е доста скъпа и със сигурност стоката ще се обмитява.
Благодаря! Знаех си, че положението не е толкова розово, колкото изглежда. Както се казва "Прекалено хубаво за да е истина!"

# 574
Има търговско споразумение между Япония и ЕС и стоките не се обмитяват. Ако ви е важно най-добре питайте някой в митническа администрация.

# 575
  • София
Има търговско споразумение между Япония и ЕС и стоките не се обмитяват. Ако ви е важно най-добре питайте някой в митническа администрация.
От кога е това споразумение?

Desem Подобни рибарски столчета имаше в Мосю Бриколаж за 10лева извън сезона. Малко по-високи и с дупки за поставяне на питието.  Намерих ги https://mr-bricolage.bg/stol-sgvaem-kmporanzhev/p/954999 Стабилни са и издържливи. В кауфланд също сега намаляват наличностите за къмпинг и градина. Може да попаднеш на нещо изгодно. Всички магазини гледат да махнат сезонната стока, пък дори и на 1/3-та от цената. Разбира се, Амазон  също е вариант, но доставката до Бг доста оскъпява.

# 576
Аз търся шезлонги които да имат изцяло легнала позиция.

# 577
  • София
От кога е това споразумение?

Desem Подобни рибарски столчета имаше в Мосю Бриколаж за 10лева извън сезона. Малко по-високи и с дупки за поставяне на питието.  Намерих ги https://mr-bricolage.bg/stol-sgvaem-kmporanzhev/p/954999 Стабилни са и издържливи. В кауфланд също сега намаляват наличностите за къмпинг и градина. Може да попаднеш на нещо изгодно. Всички магазини гледат да махнат сезонната стока, пък дори и на 1/3-та от цената. Разбира се, Амазон  също е вариант, но доставката до Бг доста оскъпява.
Не стават. Имахме от там - първите изкараха 3 сезона, сменихме ги с други, които и 1 не издежаха. Обиколихме нашите магазини "направи си сам" и не ни хареса нищо.

# 578
  • Казанлък
Получих си ботите Salomon
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07488RWCP/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Номер 7,5 е само за 60£. Ако някой си търси туристически боти, това е добра оферта. Нищо, че са мъжки. На цвят са по светло сиви, стоят добре на краката и са супер удобни. По принцип съм 40- 40,5 , но знам, че тази марка се взима размер по голям. Така че не сгреших.
Ето тук има повече инфо за модела, ако някой се интересува
https://www.sportisimo.bg/salomon/evasion-2-mid-ltr-gtx/178679/? … BfQgaAgJrEALw_wcB

# 579
Моля препоръчайте тостер за панини и гофрети.

# 580
  • Sofia
За гофрети имам един от Лидл, върши страхотна работа. Не му се сменят плочите обаче и няма да е подходящ за панини.
Ако имаш оптигрил, можеш да купиш плочи за гофрети.

# 581
Шантал сега оптигрил ли са купувам ? А от къде се поръчват допълнителните плочи за панини? С оптигрила мога ли да направя тост?

Мислех, че са стандартно големи, а аз искам да взема по-голям, че сме по-вече хора.

# 582
  • София
Другата събота в Лидл ще има гофретник-грил в Лидл със сменяеми плочи, 3в1. Може да го пробвате, ако не Ви хареса лесно се връща. Аз от Лидл имам гофретник със сменяеми плочи - гофрети, понички и животински формички. Хубави гофрети стават, а мощността е една и съща - 750W.

# 583
Моля да ми пратите рецепти за гофрети на съобщение, много моля! Имам гофретник на Тефал от 100 години и така си седи, не можах да улуча сместа за гофретите и се опичат само от едната страна, без да се надуят от другата.

Може ли да препоръчате играчка,  интерактивно коте, да го дебна сега по черния петък, че тук нещо много скъпи ми се струват. Малкото си поръча бяло коте за Коледа, умори се да лази и маука подир подочистачката Satisfied

# 584
  • Sofia
Шантал сега оптигрил ли са купувам ? А от къде се поръчват допълнителните плочи за панини? С оптигрила мога ли да направя тост?

Мислех, че са стандартно големи, а аз искам да взема по-голям, че сме по-вече хора.

Има различни размери оптигрила и става за тост. Плочи за гофрети съм виждала в амазон , но бих пробвала този от Лидл (сигурно ще е на 20% от цената на оптигрил).

За гофрети ползвам тази рецепта:
https://receptite.com/рецепта/гофретите-на-иван

п.с. Адресът не иска да се копира, но ако напишете в гугъл “гофретите на Иван”, излиза.

Общи условия

Активация на акаунт