Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 375
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Безплатна доставка до България няма!
На 13 и 14.10. е prime day.

# 601
  • при моите любими
Аз с един много глупав въпрос, но в мобилната версия не знам къде са складовете и на английския и немския Амазон. Моля за линк.

# 602
Значи има намаления на тези prime дни? Отдавна поръчвам, но не съм в час. А само тези 20% на продукти от складовете или и на други ще има намаление?
Благодаря

# 603
Нькой има ли спомен за какви пари купувахме голямата кутия Фереро Роше през зимата?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004XAKAYE/ref=ox_sc_saved_imag … L5A1OLE&psc=1
11£ мисля е супер цена

# 604
  • Sofia
Нькой има ли спомен за какви пари купувахме голямата кутия Фереро Роше през зимата?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004XAKAYE/ref=ox_sc_saved_imag … L5A1OLE&psc=1
11£ мисля е супер цена
£8.50

# 605
Рикер са умалени,от моя опит с 3 чифта. Дори не ги поглеждам вече.

# 606
  • София
яке Vero Moda от естествена кожа, размер XS за 16,60 паунда

пуснах едно с надеждата да не е много оранжево

# 607
Значи има намаления на тези prime дни? Отдавна поръчвам, но не съм в час. А само тези 20% на продукти от складовете или и на други ще има намаление?
Благодаря

Prime day означава, че ще има намаления на различни стоки, но само за абонатите с prime. Можеш да си включиш безплатния тестов Prime, който ти се полага за 30 дни /освен ако вече не си го ползвала тази година/ и да се откажеш да го ползваш в края на периода.

# 608
Помня, че бяхте купували сместители на Grohe от складовете - някой някакви проблеми имал ли е? Заглеждам няколко “like new” и им се чудя, а ако и за тях има -20% ще е супер цена...

# 609
  • Бургас
Помня, че бяхте купували сместители на Grohe от складовете - някой някакви проблеми имал ли е? Заглеждам няколко “like new” и им се чудя, а ако и за тях има -20% ще е супер цена...
Ползваме нашия вече година и нямаме никакви проблеми. Беше нов, само разопакован.

# 610
Аз също дебна Грое. Дори редовната им цена е доста по - добра от тази по магазините тук, въпреки намаленията им на 50%.

# 611
  • София
Преди няколко месеца си купих комплект Грое от баня мечта . Имат доста добри намаления.

# 612
Само да попитам,когато има намалиние за прайм членове ,а пък аз не съм активирала прайм ,ще видя ли намалената цена?В смисъл ,смятам да активирам прайм и да си купя определен артикул само ако си заслужава цената.Въпросът е дали ще е видима тази намалена цена ?

# 613
Привет! Не съм пазарувала от Амазон от 135 години, поне Simple Smile, но ви чета. Не ми излизат цени на токите от склада. Това е защото нямам Прайм или как?

# 614
Само да попитам,когато има намалиние за прайм членове ,а пък аз не съм активирала прайм ,ще видя ли намалената цена?В смисъл ,смятам да активирам прайм и да си купя определен артикул само ако си заслужава цената.Въпросът е дали ще е видима тази намалена цена ?

Мисля, че се виждат и без прайм...

Намаленията са на13 и 14

Общи условия

Активация на акаунт