Какъв крем за лице използвате? – 18

• 56 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ще ми се да си го взема, но цената е доста висока....

# 91
Ще ми се да си го взема, но цената е доста висока....
Вземи 30 мл, сто и няколко лева, ще го ползваш поне 4 месеца, той е с капкомер...просто при мен разликата от с другите е огромна. Следим 2-3 приятелки, които го ползваме, която види промоция поръчва на трите.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 23:13 от mimi.7299

# 92
Аз отворих нов серум. Make Me BIO Face Care Anti-aging дълбоко подхранващ и хидратиращ серум за стягане на кожата. 15 мл течен , с капкомер. Не омазнява и моментално попива.Мирише на лекарство и макар, че съм с омазняваща се кожа изцяло попива. Дори повторих два пъти и въпреки това попи.Усещам, че сега ми е добре защото още е горещо, но за една дори нормална кожа ще иска крем след него обезателно. А може и моята да се е поизсушила от дневните матиращи кремове. Иначе, да, леко озаряващ е и изглаждащ.

# 93
  • Велико Търново
Pink Dress, най-много съм доволна от Неострата - няма продукт, който да не ми е допаднал - ползвала съм дневни, нощни кремове, серуми /повечето са с ретинол/ - преобразяват кожата видимо. Някои съм повтаряла и потретвала и затова ми се искаше нещо различно, макар основно продуктите ми да са на тази марка.
Серума на ЕЛ ми идва скъп и ако не се появят други предложения, ще заложа пак на изпитаното Wink

# 94
ЕЛ пускат намаление 35% в бутиците си веднъж-два пъти годишно и серумът излиза изгодно. Аз също го харесвам много. Слагам под ретинола през есента и зимата, лятото - само него, крем и слънцезащита.

# 95
ЕЛ пускат намаление 35% в бутиците си веднъж-два пъти годишно и серумът излиза изгодно. Аз също го харесвам много. Слагам под ретинола през есента и зимата, лятото - само него, крем и слънцезащита.
Да, аз също така го купувам...аз ако пропусна дружката ще е видяла...за хубав, хубав е! Wink Ето стария не е свършил и имам чисто нов, взет от промоции

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 17:39 от mimi.7299

# 96
  • София
Скрит текст:
Според вас тази кожа от какъв крем има нужда??

# 97
Нещо с витамин С и или/ретинол 👍🏻

# 98
Гледам, че сте отворили темата за серумите.
Този хубав ли е? Загледах и разни кремчета на марката, но никога не съм ползвала нещо тяхно.

# 99
Станислава, освен ретинол и витамин ц, може и някой серум с млечна или глюколова киселина, за да ексфолира малко кожата.

# 100
  • София
Станислава, освен ретинол и витамин ц, може и някой серум с млечна или глюколова киселина, за да ексфолира малко кожата.
Какъв серум ще ми препоръчате?

# 101

UK сайта на ЕЛ също пускат добри намаления, трябва да се следи.

# 102
Какъв серум ще ми препоръчате?
Бюджетен вариант са серумите на the ordinary, от не толкова бюджетните има голямо разнообразие, за това не конкретизирам, просто започнете с нещо в по-нисък процент, първоначално един път в седмицата, после два и т.н. Не толкова скъп вариант са и тониците с киселина, примерно на пикси глоу тоника, за начало става, на алфа н liquid gold, има ги в по-малки опаковки в сефора, а вторият според мен е доста икономичен. Наистина пазарът в последните години е пълен, корейски също има доста, но от тях в момента имам няколко и не съм чак толкова впечатлена, но като за старт и те биха свършили работа.

# 103
Light Beam,
Би ли споделила с какъв крем съчетаваш серума на ЕЛ?
Решила съм да го купя,  но нямам идея с какъв крем да го съчетая.
Само серумът, без крем отгоре, би ли вършил това, което обещава?

# 104
На мен Liquid Gold на Alpha H тоника не ми хареса особено, а и твърде много алкохол има. Една голяма опаковка изхабих от него и за тия пари очаквах повече сякаш. От AHA тоника на The Ordinary съм много доволна, ще го купя за пореден път

Общи условия

Активация на акаунт