Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • На брега на реката
Здравейте,
Подариха ми масло на Nuxe, ето това: https://www.notino.bg/nuxe/prodigieuse-mnogofunkcionalno-sukho-m … ice-tjalo-i-kosa/ и още едно, което е малка опаковка и е със златисти частици.
Никога не съм  ползвала такива масла. Вие как и за какво ги ползвате най-често?

# 226
Ползвам го за тяло и понякога (рядко) за лице. За коса е пълен фейл, освен, ако не търсиш ефекта на мокра или мазна коса 😀

# 227
  • Sofia
Аз го преоткрих напоследък. Използвам го за тяло ( бременна съм) и нанасям и по шията и каквото ми остане по ръцете - на лицето. Доволна съм, кожата ми е супер гладка.

# 228
Шия и деколте, ръце.Като последна стъпка върху крем.

# 229
  • На брега на реката
Много благодаря, за отговорите.
Аз опитах на косата и не ми хареса. На лицето ми стои мазно и затова попитах. Ще го ползвам за тяло, иначе мирише много приятно.

# 230
Аз го ползвам основно за тяло, но и косата погалвам след къпане

# 231
Момичета, трябва ми хидратиращ крем. Но имам проблем с някоя съставка, защото след като се намажя с някои кремове започва един сърбеж Sad и отнема време докато се успокои кожата. Пробвала съм много видове но нещо не мога да намеря моят крем. Харесва ми на юсерин но си усещам лицето лепкаво, и с биодермата е така с тях нямам и сърбеж.
Лицето ми е сухо, лятото нормално. На 32г съм.

# 232
Отзиви за кремовете Еусерин от антипигмент серията?

# 233
  • Бургас
Аз пробвах новият ултра лек хидратиращ гел на Юсерин от серията Хиалурон филър, тук течеше игра с него и съм учудена от добрите отзиви.Няма такова непоносимо, ужасно лепкаво нещо! Получава голямо НЕ от моята кожа.

# 234
Здравейте, и от мен един минус за кремовете за лице на Юсерин, за съжаление Sad Пробвала съм Q10, Hyaluron filler, уж леката версия, но разочарованието ми е голямо Cry
Имате ли впечатления за този продукт, знам, че не е крем HYALU B5 серум на La Roche Posay? Благодаря предварително!

# 235
  • Седмото небе
За мен пък този серум на Ла рош е една ужасна ужасия. Добре, че при една размяна се сдобих с мини и не го купих на сляпо. С малко, с много, на сухо, на влажно лице-все лепне и не попива. Иначе мега икономичен!Сега си го до изразходвам на инат като маска, която измивам. Слагам и под очите, както и обилно на цялото лице. После ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изплаквам, че инак не го търпя. Не мога да отрека обаче, че хидратира и изглажда кожата много добре, успокоява и разни червенинки много добре. Но като цяло с идеята за серум, за какъвто е създаден продукта-за мен категорично не става. Това ми е едно от малкото разочарования от марката. Иначе миналата година с голямо удоволствие си изразходих докрай цяла тубичка от този техен лек хидратиращ крем. Е него вече много, ама много го харесах!

За мен беше лек, икономичен, хидратиращ, приятен за нанасяне и добра основа за грим. Ползвах го само сутрин обаче. За вечер винаги залагам на доста по-сериозна анти-ейдж грижа в последните 5 години поне.

# 236
  • Sofia
На мен досега нито един "лек" крем не ми е харесал. Винаги са тип гелове, желета, който оставят филм върху кожата и се усеща как "падат" след измиване.
Може би флуидите на Биодерма и толериан лежер на Ла Рош.

# 237
  • У дома !
Бях в търсене на дневен крем за лице. В една аптека ми препоръчаха този на доктор Тайс. Бил с двойна доза хиалурон, няма фактор. Днес за първи път го нанесох, не лепка и е приятен за лицето ми. Ще видим по-натам.

# 238
Отзиви за кремовете Еусерин от антипигмент серията?
Аз много харесах дневния и нощния. При мен дадоха резултат, но и аз нямам сериозна пигментация, по-скоро ми остават петна след пъпки.

# 239
От къде поръчвате козметика?Нотино надежден сайт ли е?
Клоня към Este  Lauder Day wear

Общи условия

Активация на акаунт