Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
От къде поръчвате козметика?Нотино надежден сайт ли е?
Клоня към Este  Lauder Day wear
Надежден е, но и скъп. Заслужава си да се чакат промоции Simple Smile

# 241
От къде поръчвате козметика?Нотино надежден сайт ли е?
Клоня към Este  Lauder Day wear
Надежден е, но и скъп. Заслужава си да се чакат промоции Simple Smile
Сега има намаление и в Нотино и в Дъглас и се чудя от кой сайт да поръчам.В нотино идват с повече намаление и въпреки завишените цени спрямо Дъглас идват с 5-6 лв по-евтини и затова се колебая.Искам да съм сигурна ,че купувам читави кремчета.

# 242
  • Sofia
Мисля, че няма много разлика между Дъглас и Нотино като оригиналност , така че където излиза по-изгодно Simple Smile

# 243
Мисля, че няма много разлика между Дъглас и Нотино като оригиналност , така че където излиза по-изгодно Simple Smile
Аз сякаш нямам много вяра на Нотино. Купувала съм и парфюми, които не са ми съвсем истински, може и да греша.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:30 от mimi.7299

# 244
  • Пловдив
Абсолютно сигурен е Нотино. Досега не съм имала издънки, да не говорим, че има лесна политика за рекламация и връщане.
А и едва ли ще продават ментета, при положение, че отвориха магазин в столичен МОЛ наред с всички големи парфюмерийни и козметични вериги.

# 245
Която и серия на Yves Rocher да пипнете, няма да сбъркате!
Kaзвам го с пълна увереност от позицията на това, че не съм първа младост и съм ползвала каква ли не козметика през годините.
Е, други като кремчетата на Yves Rocher няма!
Аз лично се чувствувам комфортно с тази серия.

Но има и други за по-млади кожи. Simple Smile

# 246
На възраст 40 + сигурно повечето имаме от всички екстри- отпуснатост на кожата, петна, бръчки...редувате ли кремове, как практикувате, за да се преборите с всички тях?

# 247
На възраст 40 + сигурно повечето имаме от всички екстри- отпуснатост на кожата, петна, бръчки...редувате ли кремове, как практикувате, за да се преборите с всички тях?

Да, определено при мен на 43г. вече си имам всички екстри: отпускане в зоната на бузите, но не и в областта на брадичката; при усмихване бръчици около очите и челото, назобиалните и най-вече около устата; нямам пъпки и петна. Сменям постоянно кремовете и като марка, и скъпи и бюджетни. Голямо мазане -серуми, масла.... Но пък наистина си има ефект. Чета добри отзиви за фейс-йогата. Но когато си избирам козметиката най ме интересува състава - да няма спирт и формалдехид отделящи консерванти. Аз съм транспланирана и затова много внимавам какво слагам на кожата си. Но сами по себе си тези съставки са нежелателни за никого. Бих желала да пробвам продукти с ретинол, но първо трябва да направя сириозно проучване.

В този ред на мисли бих помолила Ravennа, ако можете да ми пратите състава /на лично/ ако предпочитете на кремовете на Ив роше, тъй ката не ги намирам никъде. Благодаря!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 11:03 от Pink Dress

# 248
Pink Dress, за ретинол бих ви препоръчала да погледнете продуктите на Medik8, водят ги сред добрите в тази област.
Ще се радвам да споделите кремове за лице и серуми които ползвате, защото аз много не гледам състава от към безопасност, а трябва.

# 249
Имаше едно приложение,което сканираше съства и изписваше кое какво и дали е вредно ,ама кое беше...

# 250
Сайтът cosdna.com - може да се проверява по съставки, мисля, че може и по снимка на етикет...

# 251
Имаше едно приложение,което сканираше съства и изписваше кое какво и дали е вредно ,ама кое беше...

CLEAN BEAUTY

# 252
Medik8 за ретинол, Shani Darden, Murad! Няма да сбъркате.

# 253
дайте идея за крем за смесена кожа за студено време и да може да се сложи под слънцезащита, трябва да е лек, но и богат все пак да предпазва от студ, особено рано сутрин

# 254
La Mer класическият - няма по-добър зимен крем според мен, ако и цената да е висока. Поне се ползва много икономично!

Общи условия

Активация на акаунт